Jump to content

Meet Boobster :)

iris.claudia

Postare recomandată

Buna dimineata,

V-o prezint pe Boobster.

Este o broscuta din 2002 cu motor de 1.6i, 100 cai.

O am de peste un an, am asteptat intai sa ajunga la forma actuala ca sa v-o prezint.

Speram sa va placa! :)

post-42983-1251355529_thumb.jpg

post-42983-1251355536_thumb.jpg

post-42983-1251355541_thumb.jpg

post-42983-1251355547_thumb.jpg

post-42983-1251355551_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iris.claudia

24

• micnea

8

• Georgik

4

• rares30071985

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Colantare :lol:

Nu e forma finala, urmeaza si niste jante noi :)

Bubu a mea e bucuresteanca, are parte de super trafic zilnic :D

Link către comentariu

Super tare Beetle-ul, mereu am avut o slabiciune pentru acest model.

S-o stapanesti sanatoasa si cat mai multi km fara neplaceri!

PS: Te-am vazut acum cateva seri pe la Casa Poporului; ture cu Boobster (foarte tare numele :)).

Link către comentariu

Multumim :)

Are deja 165.000 km si merge ca noua!

Sunt foarte multumita de ea...

Consumul sare putin de 10l/100km in oras, in afara orasului se opreste undeva la 7-8l/100 km... Dar merita :rolleyes: !

Link către comentariu

Update :offtopic:

- astazi i-am comandat suspensie sport (arcuri +amortizoare), finala de la esapament ca se potriveasca cu noua bara spate si un tun de bass.

Mai mult nu spun, ramane surpriza pana saptamana viitoare! :ceuameni:

Link către comentariu

Ceva deosebit intr-adevar. :offtopic: Intotdeauna am intors capul pe strada cand am vazut cate o masinuta din asta. Imi plac si mie foarte mult. Sa o stapanesti sanatoasa. :ceuameni:

Modificat de Deadly
Link către comentariu
Ceva deosebit intr-adevar. :)) Intotdeauna am intors capul pe strada cand am vazut cate o masinuta din asta. Imi plac si mie foarte mult. Sa o stapanesti sanatoasa. :Driver:

Multumesc! :D

pentru mine e un vis implinit, mi-am dorit dintotdeauna o broscuta! Si sper sa o pot pastra pana ajunge ca veteranele pe care le admiram cu totii cand le vedem pe strada (cu 30-40 ani vechime)!

Urmeaza cat de curand un nou set de jante si ma gandesc serios la un chip tuning. :rolleyes:

Link către comentariu
Frumusica masinuta,sa o stapanesti sanatoasa..parca are prea mult alb din punctul meu de vedere :blah_:

mda, asa mi s-a parut si mie cand am vazut-o, acum cred ca m-am obisnuit cu ea asa si nu mai sesizez...

Povestea e urmatoarea. Am luat-o neagra desi mi-as fi dorit-o orice alta culoare pentru ca la momentul respectiv erau foarte putine la vanzare. Pe parcurs m-am indragostit de ea asa neagra fara sa imi dau seama :( . Am realizat abia dupa ce i-am pus albul acesta pe ea. This is why.....ma gandesc sa o fac neagra la loc. Numai ca e nevoie de o revopsire, vopseaua are urme de trecere a timpului....e atinsa in multe locuri. Majoritatea urmelor ies la polish dar reapar dupa cateva spalari.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatoasa si cati mai multi km. fara belele ! Cat a ajuns kit-ul si de unde l-ai procurat ?

Toate cele bune !

Link către comentariu

Tare broscuta! E foarte frumoasa si modificata la fel de frumos...bafta in continuare la modificari, si sa o stapanesti sanatoasa, si fara incidente! :)

Modificat de micnea
Link către comentariu

Buna dimineata!

Boobster a ajuns la 170.000 km!

Va multumeste tuturor pentru aprecieri :blah:

Sa o stapanesti sanatoasa si cati mai multi km. fara belele ! Cat a ajuns kit-ul si de unde l-ai procurat ?

Toate cele bune !

Kitul complet pt New Beetle este 250 euro. Asa cum il vezi in poza este forma finala in care il primesti de la producator. Nu a necesitat nicio alta interventie (nici macar vopsire), l-am montat direct pe masina.

Vazut pe Boobster in Iride. :D

Scuze de off-topic.

Si ea v-a vazut pe voi? :D

Sper ca ati salutat-o, ca altfel sigur s-a suparat! :ceuameni:

Tare broscuta! E foarte frumoasa si modificata la fel de frumos...bafta in continuare la modificari, si sa o stapanesti sanatoasa, si fara incidente! :blah:

Multumim mult! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

L-am vazut si eu pe Boobster luni in actiune.eErai cu ea pe George Valsan dupa masa pe la 14 15 ,ceva de genu ,e frumoasa foc :icon_thumright:

Link către comentariu

Aseara au sosit din Germania suspensia sport (arcuri + amortizoare), evacuarea sport, filtru de aer sport si un mega tun de bass :P ...si o "pelerina de ploaie" pentru Bubu a mea.

Abia astept sa i le montez si sa vi le arat!

Link către comentariu

Frumoasa foc! La multi km fara incidente! :coffee_lol: Ce suspensie pui pe ea si la ce tun de bass te-ai gandit?

Link către comentariu

Produsele au ajuns aseara acasa. Atat suspensia cat si tunul de bas sunt de la FK Automotive din Germania. Prima impresie este foarte buna, acum astept sa le vad "la lucru". Suspensia sport (arcuri + amortizoare) o sa coboare masina cu 4 cm.

Tunul de bas este de 650 W, e foarte mare, are un design deosebit. Fac poze diseara si va arat.

Link către comentariu

Cred ca o sa arate, si o sa se auda bestial cu suspensia noua, si cu tunul de bas! Keep up the good work, and upload some photos when everything is done! :biggrin:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!