Jump to content

Black Beauty

kimi_k

Postare recomandată

cam veni vremea sa-mi prezint si eu masinuta ...ce-i drept dupa aproape 6 luni de la achizitionare, dar asta poate nu e o problema asa grava :P)) e vorba de un Golf IV 1.6 16v , 105 caluti ''frumosh''

ca dotari ar fi :

- geamuri electrice fata/spate

- oglinzi electrice, incalzite

- A.C.

- cotiera state

- 4 airbag-uri

- incalzire in scaune

- jante originale 16''

- inchidere centralizata din telecomanda

cam astea ar fi cele care mi le-a oferit masina...in plus am reusit sa-i pun folie pe geamuri si sa vopsesc stopurile si semnalizarile din aripi

planuri de viitor ar fi insa nu cred ca se vor realiza anul acesta...eventual o grila sport ar da bine zic eu:P

niste eventuale pareri...idei..sfaturi sunt binevenite

picture001epi.th.jpg picture007mcn.th.jpg picture008j.th.jpg picture009c.th.jpg picture010t.th.jpg

picture011r.th.jpg picture012g.th.jpg picture013d.th.jpg picture014l.th.jpg

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta ta sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente,cati km are si din ce an este,pune niste poze si cu interiorul.

Link către comentariu

masina e din 2001....km are cam putini ..cred...pentru vremea ei...75.000, insa chiar daca au fost ''cosmetizati'' nu mai e nimic de facut nu? in orice caz sunt multumit de ea...indiferent de km deocamdata

o sa urmeze si poze cu interiorul dar nu am mai apucat azi, dar o sa pun sigur

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. La varsta si km. pe care ii are masina trebuie sa faci neaparat schimbarea curelei de distributie si a pieselor aferente (pompa apa, etc). Verifica discurile si placutele de frana, sa stii ca te poti baza pe ele.

Succes.

Link către comentariu

placutele au fost schimbate pe spate...discurile arata bine.

distributia ce-i drept ar trebui schimbata cat de curand...

daca iau jos literele din spate ''GOLF'' si ''1.6'' o sa ramana ceva urme? ceva gropite? sau se duce cu un polish sau cu ceva??

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Salutare,

Frumoasa masina, arata bine. In legatura cu literele din spate, se pot da jos foarte usor, si eu leam dat jos insa mie mi-a ramas ceva urme ptr ca am dat cu ceva diluant si dupa so depus praf. Gropite nu, poti sa dai cu polish sau ceva de genu, sau sters bine dupa aia.

Ce placute ai pus?

Daca tot ai facut totul negru poti face si stema fata in negru si farurile se pot vopsi si ele negre (interior) este si DIY, a facut un coleg cred si arata super. Sunt doar parerii personale, dar ar fi frumos full negru.

Oricum ii foarte frumoasa...

have a good time

Link către comentariu

In primul rand sa o stapanesti sanatos ! Super arata cu folia si cu triplele vopsite. Daca dai jos literele o sa arate aiurea emblema spate argintie, trebuie ori vopsita in negru ori pusa o folie din aia imitatie de carbon pe ea, cred ca ar da bine... si pe cea din fata. Keep up the good work !

Link către comentariu
  • 1 year later...

E super masinuta. Sa o stapanesti sanatos. :icon_thumright: N-ai avut probleme cu folia de pe geamurile laterale din fata ?

Link către comentariu
  • 2 months later...

o singura data am avut ''probleme'' legate de folii, dar intelegator fiind domnul agent a trecut cu vederea...astazi de exemplu i-am facut ITP si inginerul de acolo m-o tinut din mistocareala vreo 2 ore ca de ce am luat folia jos :)) o zis ca mai bine o lasam ca tot una era..ori cu triplele vopsite +folie ori triple fara folie :)) ce sa fac..mi-am dat de lucru singur

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!