Jump to content

Cutie viteze T4 - probleme

nelu_tm
 Share

Postare recomandată

punei cutie de de 2,5 88 cp e la fel doar ca de obicei rapoetele sunt un pic mai lungi si daca te strofoci un pic cred ca poti pune cutie si e 102 cp cu mici modificari

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nelu_tm

28

• cabina

16

• Emy D

14

• noobsound

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

nimeni nu stie sa imi spuna si mie ce cod are piesa 17 din poza postului anterior ?

Link către comentariu

multumesc frumos...caut inca...deocamdata am gasit produs nou 80 lei..un singur loc..mi se pare mult..pentru o bucata de cauciuc! numai bine !

Link către comentariu

• 2 weeks later...

la t4 la schimbator mai ai o bucsa de plasti pe cutie sunt de cumparat noi 11 lei si din schita puctul 2si3

cutiile de viteza difera de la transporter la caravelle asfel cutia trasporter este de tractiune nu prea fuge dar trage la pate grav cutia de caravelle fuge la drum cam 20km/ora dar in panta trebuia sa schimbi treapta inf.

la motor 19 trebuie schimbat grupul si pinionul de atac scade turatia si creste viteza

Link către comentariu

• 3 weeks later...

la cati km se schimba uleiul in cutia de viteze la un vw t4 2,5 tdi?

Link către comentariu

a mai avut cineva probleme cu planetara intermediara ? daca da in ce constau acestea si se se gasesc piese ? la mine a aparut o bataie in zona imbinarii planetarei cu diferentialul si prezenta unei fularii a capului de care se prinde planetara , banuiesc un rulment spart sau ceva , orice idee este bine venita

Link către comentariu

nu stiu daca e la fel ca la diesel, la diesel de 102 cp si 150 are un soi de rulment care o tine fixata se mai desprinde ca e fixat cu ceva suruburi

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Pana la urma a gasit cineva o solutie? Am un t4 si tot asa turatie mare, viteza mica. Sunt cumva compatibile alta cutie de la alte masini? Cineva mi-a spus ca merge schimbat pinionul de la a-5a cu unul de touran. ce ziceti??

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!