Jump to content

vw golf 5

blue25

Postare recomandată

pai....

golfuletul l am achizitionat in 2007 cand avea 1 an vechime si 16.000 km

motorizare 2.0 tdi 140 cp, varianta de echipare Comfortline cam slabut dpdv al dotarilor....asta e, acum are pe bord 87000 km si sunt foarte multumit de el.

usor,usor am inceput sa fac cateva modificari la el:

-folie autorizata rar

-am renuntat la toba finala in in favoarea unor tipsuri

-xenon aftermarket 8000 k

-jante Wolfrace Urban Chrome pe 17+ vopsit etriere

-anvelope michelin pilot primacy post-53127-1251120328_thumb.jpg

post-53127-1251120306_thumb.jpg[attachmen

t=154150:17102008049.jpg]post-53127-1251120334_thumb.jpgpost-53127-1251120342_thumb.jpg

pe viitor :

-carpc

drept urmare am achizitionat:

monitor ts http://img412.imageshack.us/img412/3271/img2589a.jpg

laptop toshiba satellite (il aveam pe acasa) http://img136.imageshack.us/img136/3796/img2591i.jpg

amplificator auto 4 canale pt sunet

cabluri vga, rca, usb ....

rama adaptoare 2din pentru integrarea monitorului in bord http://img136.imageshack.us/img136/4604/img2581u.jpg

soft centrafuse luat de pe net

saptamana viitoare e gata consola si va tin la curent cu montajul sper sa iasa pana la urma

alte poze :

http://img182.imageshack.us/img182/1723/img2592.jpg

http://img233.imageshack.us/img233/2644/img2586i.jpg

-praguri gti (sunt la vopsit)

-bara fata r32 sau gti nu stiu ce sa aleg

post-53127-1251120320_thumb.jpg

post-53127-1251121742_thumb.jpg

Modificat de blue25
Link către comentariu

Foarte frumos ii sta cu jantele si cu evacuarea.Eu ca si bara fata as alege gti,dupa parerea mea este cu mult mai agresiva decat cea de R32

0712_09_z%202008_volkswagen_r32_and_2007_volkswagen_gti%20front_view.jpg

Ca si sfat,cred ca ar arata mult mai bine fara GOLF si 2.0TDI de pe spate.

Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi kilometrii fara incidente :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumusel golful. Ca si sfaturi parerea mea e ca arata mult mai bine cu bara fata de R32, nu ca as avea eu asa ceva la Golf, dar deja cu bot de Gti am vazut foarte multe. Ca si minusuri la bara de R32 ar fi ca nu mai poti sa ai proiectoare de ceata.

De curiozitate zici ca ai renuntat la evacuare in favoarea acelor tips-uri, ai cumva vreun filmulet sa auzim si noi daca e sau nu prea zgomotoasa ca as vrea si eu sa renunt la evacuare si de curiozitate cat a costat toata treaba?

Ti-as recomanda kitul de la Abt , sau cel putin am vazut pe un site tot kitul care cuprinde buza bara fata, praguri si fusta spate cu 500E dar cred ca este o copie fidela la banii astia, cel original stiu ca este prea scump, daca esti interesat iti dau un pm, numai sa zici.

Si eu sustin ideea ca sa dai jos literele cu Golf si Tdi si eu le-am dat jos si imi place mai mult cum arata asa fara ele.

Asteptam cu interes finalizarea proiectului car Pc si un cost final pentru toata afacerea.

Link către comentariu

post-53127-1251313035_thumb.jpg

gata, a venit si rama de la vopsit (putin gazata stanga sus deh...asta e)

abia astept weekend ul sa trec la treaba

referitor la filmuletul cu tips urile tot in weekend

literele cu Golf si Tdi zboara si ele pe viitor, doar ca vreau sa mai astept pana cand polisez masina sa nu ramana cumva vreo urma

app sa vopsesc si restul consolei cu negru mat sau sa o las asa?

post-53127-1251313370_thumb.jpg

http://img217.imageshack.us/i/img2629e.jpg/

http://img217.imageshack.us/i/img2630m.jpg/

http://img217.imageshack.us/i/img2626e.jpg/

Modificat de blue25
Link către comentariu

Las-o asa. Daca faci consola trebuie facut si in jurul gurilor de aer laterale etc ... asa rama are o diferenta dar nu "grava". Rama o poti da cu hartie abraziva de granulatie fff mica si ii mai dai un start de vopsea si cu siguranta a2-a oara va iesi perfect. Nu e o operatinue complicata...

Link către comentariu

De acord cu Circoloco,consola las-o asa,daca o revopsesti se va si zgaraia/lua vopseaua mult mai repede,iar in 2-3 luni o sa ai impresia ca te asezi intr-o masina de o clasa mult inferioara.Totusi nu inteleg de ce nu vopsesti rama in culoarea bordului,codul vopselei cred ca il gasesti foarte usor.

Link către comentariu
Florin@Caractere

De acord cu cei de mai sus, nu vopsi consola ca se va zgaria/coji in timp vopseaua si va arata urat, cred ca si rama de la monitor se va coji in scurt timp daca nu a fost facuta o vopsitorie de calitate.

referitor la bara fata, iti mai dau eu o idee in atasament, inclusiv cea de spate :)

VW_G5_St._GTI.pdf

Link către comentariu

Da asa este, am dat astazi cateva telefoane sa ma interesez daca e bine sa vopsesc consola si toti (inclusiv voi) mi au spus ca pe moment va arata super tare, dar pe viitor totul va fi in defavoarea mea si va imbatranii aspectul bordului (se va cojii, zgaria, etc.)

Drept urmare rama va fi revopsita cu o nuanta apropiata bordului.

Referitor la kitul de mai sus ....nu am cuvinte cred ca e unul dintre kiturile care se potrivesc cel mai bine pe g5, dar totodata cred ca are si un pret pe masura si deocamdata nu vreau sa fac pasul asta pentru ca l consider prea costisitor dpdv financiar (totusi cam ce pret are un asemenea kit? :ceuameni: )

Link către comentariu

Salutare. Eu as pune grila fata cum are colegul Acidutzul, in locul barilor GTI sau R32.

In rest imi place ca ai fustele vopsite in culoare caroseriei. Nu imi plac pleoapele si jantele (care mi se par prea bling bling).

Cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

interesanta culoarea golfului,dar as da jos literele de pe haion.

legat de consola...eu am tot bordul la leon vopsit in negru mat(ma dispera culoarea originala) si vreau sa-ti spun ca nici vorba de zgarieturi sau sa se cojeasca.masina mi-a stat in soare mult si n-are nimic bordul.deci nu vad de ce nu l-ai putea face si tu.

temerile nu sunt fondate.

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

din pacate din cauza unor pb financire, toate proiectele mele vor stagna pe o perioada nedeterminata

app daca e cineva interesat vand carpc ul si evacuarea (astept pm)

pacat nici nu am apucat sa ma bucur mai mult timp de ele :)

Modificat de blue25
Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 1 month later...

redresare financiara!!!!! :angry: si da carpc-ul il folosesc deocamdata ca media player, nu am avut timpul necesar sa instalez igo pc si sa cumpar o interfata pe care sa o conectez la el.

montat-bara fata gti cu grile de rline (poze zilele astea)

Link către comentariu

Pozele promise:

09112009i.jpg

08112009gi.jpg

08112009001l.jpg

Bara este OEM si a fost modificata sa se potriveasca pe sistemul de prindere de pe g5 normal mai exact s a decupat putin din bara si din suportul de prindere al farurilor fara a afecta sustinerea acestora.Trim ul de la grila este la vopsit si din rosu va devenii albastru ;)

Totusi nu stiu ce sa fac cu insemnul GTI de pe grila, oare gasesc ceva sa pun in locul lui si sa se potriveasca ? imi pare cam aiurea sa scrie gti acolo cand masina este diesel tocmai de aceea am renuntat si la grile si am ales de R.

am colantat si cateva chestii pe la interior si daca tot am desfacut consola centrala "iar" :D (cred ca am desfacut o de 5-6 ori pana acum) am pus si niste led-uri pentru a lumina la scrumiera, ca m am tot saturat sa dau scrumul pe langa :tomato:

04112009.jpg

04112009001.jpg

post-53127-1258888028_thumb.jpg

Link către comentariu

;)

Pun si proiectoare, dar m am prins prea tarziu ca nu se potrivesc cele de G5 normal si trebuie sa mai astept probabil dupa sarbatori ca sunt vreo 450 ron si deh sarbatorile primeaza, da cel putin e bine ca am luat xenon pentru ele, tot pe 8000k .

Link către comentariu

Gasesti proiectoare (nu hella) ieftine pe Autokarma.ro. Cele de GTI sunt identice cu cele de Jetta, iar pretul ,150 lei bucata.

La reprezentanta sau volksman sunt 250 bucata -originale.Mie mi-a spart unul o piatra ratacita si cred ca merg pe cele mai ieftine.Maine pot intalni alta piatra in cale, cine stie.

Link:http://www.autokarma.ro/catalog_fisa.php?idfisa=LM09083153156518&filtru=40

Link către comentariu

Mi se pare ca arata foarte ok cu grile R-line. In schimb sigla de GTI trebuie sa dispara. Fa-i o resoftare la 170 si pune GTD :ceuameni:

Bafta

Modificat de Acidutzul
Link către comentariu

La insemnele astea ma gandeam eu, dar nu stiu daca se potrivesc pe sistemul de prindere:

vwgolfvgt02.jpg

25131993.jpg

Multumesc Florin pentru sfatul dat, cred ca pana la urma am sa le comand luna aceasta ca nu mai am rabdare. :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!