Jump to content

Ochiosul meu

Nemo_08

Postare recomandată

Dupa ani de asteptare a devenit in sfarsit a mea ( cu acte ) ;)

Vw polo 1.4 TDI 75 CP AMF cumparat 11.10.2004 :tomato:

http://img25.imageshack.us/i/p1000491t.jpg/

http://img194.imageshack.us/i/p1000516g.jpg/

http://img18.imageshack.us/i/p1040274vwforum.jpg/

http://img193.imageshack.us/i/p1040623v.jpg/

post-26856-1250849229_thumb.jpg

post-26856-1250849264_thumb.jpg

post-26856-1250849299_thumb.jpg

post-26856-1250849311_thumb.jpg

post-26856-1250849323_thumb.jpg

post-26856-1250849341_thumb.jpg

post-26856-1250849353_thumb.jpg

post-26856-1250849648_thumb.jpg

Modificat de Nemo_08
Link către comentariu

bine ai venit in the club :offtopic:

cat te-a ajuns micutza?!

dotari ceva?!

bafta maxima

Link către comentariu

Una din asta am si eu :lol: Alba e a mea si cu climatronic.

Sa o conduci cu drag si fara incidente. Si sa ai grija de ea. Motorasul trage de rupe. Am testat noul Polo 1.6 TDI 75 CP si nu trege ca asta de ail avem noi :P

Bafta!

Link către comentariu

MS in legatura cu pretul, am avut alegerea neinspirata de a-l cumpara in leasing si m-a dus undeva aproape de 17.000 cand modelul costa undeva la 13.000 si un pic cu banii jos.

Dotari:

Abs, 4 airbaguri, climatic, faruri de ceata, 2 geamuri electrice, vopsea metalizata , oglizi electrice si incalzite, cd player alpine+ 6 boxe .

Link către comentariu

Intre timp masina a primit o cheie briceag si huse "cica" originale vw asa au spus aia de la Nurvil. Oricum vreau sa le scot si sa le pun eu, deoarece am impresia ca cel care le-a montat a avut miopie :D si o tavita pt porbagaj nu e originala dar se potriveste la fix cumparata din Carstil 80 ron.

Modificat de Nemo_08
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Urmatoarea achizitie Jante OZ RACING NEGRE 16".

Problema este urmatoarea :

Jantele sunt in 4 prezoane iar cele pe care le am acum sunt in cinci. Chestia este ca jantele OZ au niste gauri pe langa prezoane. Voi ce parere aveti merg sa le pun pe ea sau nu ? :lol:

imag007p.jpg

imag008en.jpg

post-26856-1252577220_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoase dar 99% eu zic ca nu merg. Nu ai cum sa folosesti una din gaurile "optionale" pentru ca nu ar mai fi distanta dintre ele egala. Pacat, ca mie personal chiar imi plac :lol:

Link către comentariu

Nu merg sigur. Si chair de daca te gandesti sa perfoerzi prin gaurlile alea si de ai reusi sa le aliniezi...nu te sfatuiesc sa umbli cu carpeli daca tii la siguranta.

Ai montat la Nurvil cheia briceag? cat te-a dus?

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Parerea mea e ca la dimensiunea asta de roti cel mai bine ar arata OZ Hydra. Daca erau mai mari ar fi mers Dotz Shuriken.

Bafta!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cat eu imi faceam planurile pentru niste jante niste cetateni binevoitori au decis sa imi fure si al doilea set de capace pe care l-am pus pe ea. Chestia amuzanta e ca nu erau cele originale dar am pus eu semne de vw pe ele si ca langa mine era parcat un 206 cu capace tot pe 14" da pe ale lui nu le-au furat. :D Asa ca am cumparat altele. Sincer mie imi plac mai mult astea decat cele vechi dar sa vad cat o sa ma tina. :D

imag006.th.jpg

Modificat de Nemo_08
Link către comentariu
  • 2 months later...

In primavara vor urma 2 modificari jante pe 16" cu cauciucuri de 205/45/r16+ folie.

Se gaseste de cumparat folie din aceea cum are passatul pe geamurile din spate ma refer la modelele 2002-2004.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
am si eu o intrebare , cat consuma ?? cred ca cu jantele alea o sa arate bine masina

Nu pot sa spun exact pt ca nu am computer de bord dar in carte mi se pare ca e undeva pe la 4.5 mixt

Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!