Jump to content

Ce piesa este aceasta?

D@ny
 Share

Postare recomandată

Modul senzori parcare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• D@ny

11

• royulyan

9

• kalu

7

• @DRI@N

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mihai.Nechifor

Pai si pe ranforsarea de fier de deasupra BCM-ului, sub volan, ce e? Nu e acolo modulul OPS? Sau acolo e modulul PLA?

Link către comentariu

Gateway-ul. Calculatorul PDC/OPS/PLA pana la MY 2009 a fost in spate.

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Pe ranforsare este PLA-ul, m-am uitat cu lanternuta. Presupun ca OPS-ul in spate

Link către comentariu

Nu sunt unitati diferite. Cea de pla si ops este una si aceeasi. Nu ne dam cu presupusul, posteaza cod si vedem apoi!

Multumesc.

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Ok. In fata e sigur PLA cod 1T0919457 L. Da ce e in spate?

PS: nu am fost atent si am crezut initial ca e doar PLA si OPS e separat

Link către comentariu

Daca ai incalzire auxiliara, posibil sa fie receiverul telecomenzii webasto.

Link către comentariu

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod pentru ornamentul cromat care vine pe capota porbagaj (jos pe margine) de la Passat B6? ventual si un link, ceva, de unde se poate achizitiona?

Link către comentariu

Sal.,

Daca este vorba despre ornamentul cromat ce vine pe capota de portbagaj pentru Passat B6 variant codul este asta :

3C9 853 955 B - 7Z7 = 122 Ron

Pentru sedan nu exista acest ornament (cel putin ETKA nu-l da) .

O zi buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Ce modul este pozitionat in portbagaj sub capitonaj in partea pasager, exact sub buzunarul lateral. Se ajunge la el prin deschiderea capacului lateral din mocheta. Masina variant.

Revin cu detalii. Modulul e destul de marisor, cam dublu fata de cel OPS/PLA si are doua mufe, una ca cea de aici > http://www.carsystems.pl/connector-kit-4e0972144,id1048.htmlsi una cu coaxial. Poate fi ceva antena GSM?navi?

Link către comentariu

• 7 months later...

Cum se numeste bandou ala negru de pe usa ? S-a exfoliat si nu am idee ce sa caut sau dupa ce sa caut ? Un cod pentru piesa respectiva / model in 2 usi.

audi_a3_2005_wallpapers_5.jpg

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut, 

Revin si eu cu o intrebare legata de crash sensor-ul G283 - am cumparat un passat care imi da la diagnoza ca aces senzor lipseste. Am cautat in locatia in care ar trebui sa fie, insa acolo sunt doar 3 garuri si nu pare sa fi fost montat nimic in ele. Nu gasesc nicaieri nici firele care ar trebui sa vina la el. Masina a fost lovita frontal, apoi reparata. As vrea sa remediez si acest ultim defect, insa nu stiu de unde sa o apuc. Ma gandesc la urmatoarele scenarii:

1. dupa reparatie, senzorul nu a fost inlocuit - in acest caz ma intereseaza pe unde vine cablajul

2. poate fi posibil ca aceasta masina sa nu fi avut niciodata acest senzor si dupa accident sa-i fi fost montat un computer de airbag de pe o masina mai noua care avea acest senzor?

Multumesc!

Link către comentariu

Chiar nu ma poate ajuta nimeni?

Imi mai apare si aceasta eroare: Igniter 2 for airbag: Drivers side (N250) Upper limit exceeded - banuiesc ca, computerul cauta un volan cu 2 stage igniter, iar probabil cel de pe masina este cu un singur igniter. 

Din ce am sapat, am vazut ca exista 3 modele de computere de airbag: 

3C0909605M
3C0909605F
3c0909605J

Stie cineva care este diferenta intre ele? Banuiesc ca la mine a fost montat un alt cod care cauta volan cu 2 ignitere si crash sensor drivers side care mie-mi lipseste... inclusiv cablajul lipseste.

Eventual, pe baza VIN-ului, imi poate spune cineva cu care dintre modelele de computere de mai sus a fost echipata masina mea?

Multumesc

Link către comentariu

Am rezolvat in final... Dupa mai multe incercari am gasit un modul airbag de pe o masina care nu avea crash sensor si l-am montat la mine. A trebuit sa scot rezistenta de la igniter-ul 2 de la sofer  si mufa igniter 2 de la pasager, altfel imi spunea ca modulul nu este corect pentru aceasta masina. Modulul era de pe o masina din 2009 cu 1 stage igniter.

Modificat de mutzicu
Link către comentariu

Ma poate ajuta cineva cu identificarea acestei piese?

Am pus si o poza cu modul "neelegant" in care a fost legata la masina, practic o masa, un 12V permanent, si un 12V prin acea siguranta.... cred....

M-am gandit sa fie un senzor de la alarma, dar nu stiu ce.

Multumesc.

IMG_2605.thumb.JPG.a843a717c8b553c6a31b8bd99fe95148.JPGIMG_2571.thumb.JPG.26aeb90c271f3090e3a8e40339257049.JPGIMG_2572.thumb.JPG.5d04f903c00de7d372600357c0fce213.JPG

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!