Jump to content

Ce piesa este aceasta?

D@ny
 Share

Postare recomandată

puteti sa-mi spuneti daca placutele de frana DELPHI Lockheed cu codul LP1672 merg pe masina mea pe fata? merci!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• D@ny

11

• royulyan

9

• kalu

7

• @DRI@N

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

revin cu alta fusta... " ce piesa este aceasta ?" ma intereseaza modelul , si daca se poate si un cod de piesa - in cazul in care este pe original...

frontlip.png skirtw.png

merci.

Link către comentariu

Pe mine m-ar interesa masca de plastic, necromata, de la modelele de mai sus.

Modificat de poppy
Link către comentariu

@poppy: Grila respectiva nu cred ca exista pe original... si am impresia ca-i colatata cu folie nearga-mat sau vopsita negru-mat dupa ce-a fost "raschetat" chromu'

Link către comentariu

cea din poze a fost vopsita de respectivul...

cu fusta ma ajuta cineva?

Link către comentariu

salutare!

am vazut multe fotografii cu interiorul pasaturilor care aveau diferite dotari pe care nu le stiu si poate vrea sa mi le explice cineva

ma refer la butoanele de langa schimbatorul de viteza, in afara de ESP celelalte butoane ce rol au?

la poza aceasta este doar sistemul ESP dar sunt altele cu mai multe, le puteti spune in ordine?:D

multumesc!

1102016028.jpg

Modificat de soselinho
Link către comentariu

Sub ESP stiu ca mai vine AutoHold. Pe dreapta de sus in jos vine: Presiunea in pneuri, Park Pilot si Jaluzeaua electrica spate. Nu stiu ce buton vine in stg. jos, poate stiu alti colegi sa ne lamureasca...

Link către comentariu

Sub ESP stiu ca mai vine AutoHold. Pe dreapta de sus in jos vine: Presiunea in pneuri, Park Pilot si Jaluzeaua electrica spate. Nu stiu ce buton vine in stg. jos, poate stiu alti colegi sa ne lamureasca...

Da asa e si la mine

post-42615-1267385871_thumb.jpg

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Sal,

Deci treaba cu butoanele din jurul Schimbastorului de Viteze e cam asa :

Stanga sus ESP

Stanga mijloc AUTO HOLD (din ce stiu eu doar pentru cutii DSG)

Stanga jos buton fals pana in 2009 din 2009 sa pus un buton dar nu stiu care este si ce rol are

Dreapta sus CONTROL PRESIUNE PNEURI

Dreapta mijloc SENZORI PARCARE

Dreapta jos JALUZEA ELECTRICA SPATE

Link către comentariu

Revin cu un upgrade in legatura cu butoanele din jurul Schimbatorului de Viteze la model-ul din 2009 :

Sranga sus ESP

Stanga mijloc AUTO HOLD

Stanga jos SENZORI PARCARE

Dreapta sus CONTROL PRESIUNE PNEURI

Deapta mijloc CONTROL AMORTIZOARE (SPORT / COMFORT / NORMAL) sau ceva de genul nu stiu exact rolul acelui buton

Dreapta jos JALUZEA ELECTRICA SPATE

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sal,

Am si eu o intrebare la voi .

Poate cineva sa-mi comfirme daca urmatoarele coduri sunt compatibile cu pozele pe care le voi atasa ?

Si anume :

420103485B - Buson Ulei R8 - poza 1

420121321 - Buson Lichid Antigel R8 - poza 2

400955277 - Buson Lichid Parbriz R8 - poza 3

Si daca puteti afla ce cod are Buson-ul Ulei Servodirectie R8 - poza 4

Multumesc.

post-20331-1270746564_thumb.jpg

post-20331-1270746581_thumb.jpg

post-20331-1270746598_thumb.jpg

post-20331-1270746613_thumb.jpg

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Ca o completare, @DRI@N vezi ca la noi, NU va merge acel buson (capac) pt compartimentul vasului cu lichidu' de parbriz.

E o idee diferit si se prinde pe baza de clime (apesi pana auzi "click") nu prin insurubare...

Link către comentariu

pot sa fac si eu o completare...? sau intrebare...

ce cauta in lista "Buson-ul Ulei Servodirectie R8" ? - la noi servodirectia din cate stiu eu este electromecanica...

Link către comentariu

Aveti idee cine face acest model de bara si daca gasesc in Romania?

post-28968-1271270362_thumb.jpg

Link către comentariu

bara aceasta vine si pe original, si face parte din kit-ul " Hi-Def" , insa pretul cred ca te va face sa cauti una aftermarket...

Link către comentariu

TVS

Aia este bara fata de la kitul exterior V-Line.

Si ca un sfat nu lua "Porcaria aia de fibra de Sticla" data in link .

Cauta pe E-bay ca se gasesc la dezmembrari .

Nu sunt ieftine dar daca vrei asa ceva trebuie sa dai banu .

Uite aici detalii :

http://masini.ro/stiri/volkswagen-v-line-2527.htm

Link către comentariu

• 4 months later...
Piesa aceea este sub mocheta care acopera roata de reyerva. Daca vei ridica mocheta mai mult, o sa observi ca in plasticul ce acopera trusa de scule din partea stanga exista un locas. La fel e si pe partea dreapta,langa roata de rezerva. E o intaritura care nu lasa bagajele mai grele sa treaca prin mocheta. Dupa cum e decupat plasticul , iti vei da seama cum se aseaya piesa respectiva acolo. Succes-URI ! :blackeye[1]:

aceasta piesa din primul post al acestui topic o cautam si eu demult si nu stiam cum sau sub ce forma/denumire sa o gasesc (doar sec intaritura ??). Nu stiu daca aici e cel mai potrivit loc sa intreb dar odata identificata piesa ma intreb de unde se poate face rost/cumpara ca nu e o piesa anume ci doar o bucata de metal fara nici un cod pe ea din cate vad ca se spune in acest topic.

Intentionez sa incarc portbagajul cam spre capacitatea lui optima si observ cum mocheta de deasupra rotii de rezerva incepe sa se lase si nu imi place deloc, in timp cred ca o sa deformeze daca continui asa.

Daca stiti va rog postati pe unde as putea gasi o asemenea piesa(forumul l-am cautat cu search-ul si nimic :)))

Link către comentariu

• 2 weeks later...
intrebare: am vazut ca unele passat-uri au un alt tip de grila, cromata, cu un inel cromat in jurul siglei, precum in imaginea asta pe care am gasit-o pe net

e vreun nivel anume de echipare? cat costa o chestie din asta, ca-mi cam place :rolleyes: un cod de piesa ar fi foarte util

Face parte din echiparea Highline (asa e si a mea) insa masinii din poza ii lipsesc proiectoarele de ceata care sunt standard la Highline, la fel ca si conturul cromat la geamurilor la portiere (nu stiu cum se numeste).

Link către comentariu

Cand am cumparat masina , acum 4-5 saptamani am gasit piesa din imagine in portbagaj , banui ca este de la masina insa nu imi pot da seama unde vine !

piesa nu vine in porbagaj sub materialul textil... vine prinsa pe material.. de asta nici nu are cod fiindca este partye din acel covor. este prinsa cu nistesurubele.. si am mai vazut la unele care au cazut de acolo.

Link către comentariu

• 4 months later...

Salutare tuturor!

Imi poate spune cineva ce reprezinta piesa din imagine? Este standard la 3C/B6 sau este optiune?

Sincer eu nu am apucat sa ma uit sa vad daca am sau nu! :rolleyes:

Multumesc!

:icon_thumright:

post-12625-0-34680400-1297216046_thumb.j

Link către comentariu

Este optinue. Stiu ce e legat de drive assist - e o camera care sesizeaza cand te apropii prea tare de masina din fata, masina reducand viteza si avertizandu-te despre acest lucru. Este o optiune care este si pe Passat dar mai ales pe Touareg. Eu unul nu ii vad utilitatea pe drumurle noastre -la cat de curate sunt, iti dai seama cat de repede se murdareste.

Link către comentariu

Este adevarat, este legat de drive assist. Dar este de fapt un"radar" si nu o camera.

Link către comentariu

:rolleyes: este ceea ce declansa uneori detectorul de radar si ma facea sa reduc viteza aiurea pe vremurile cand foloseam asa ceva. Mi s-a intamplat odata cu un Audi si odata cu un Touareg care a ajuns in spatele meu.

Link către comentariu

Se numeste ACC - Adaptive Cruise Control si e o caruta de bani. Sistemul e foarte inteligent, setezi viteza ca la un tempomat normal si el incearca sa mentina viteza setata de tine, daca nu poate pentru ca e o masina in fata ta , se tine de masina din fata la o distanta setata de tine iar daca masina accelereaza accelereaza si a ta daca franeaza franeaza si a ta e foarte inteligent sistemul ... Radarul din fata e folosit sa masoare distanta fata de vehiculul din fata si in general functioneaza in banda W pe la 76 de GHZ (nu stiu sigur daca si la Passat e in aceeasi banda de frecventa) oricum peste banda K-Ka folosita de politie pentru radare ...

LE: Si un videoclip care arata cum funcioneaza sistemul http://www.youtube.com/watch?v=alS6EqpqT0E

Modificat de adrian001
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!