Jump to content

Passat CC 1.8 TSI

swan

Postare recomandată

Cam asta e gandirea tipic romaneasca..pacat, cele doua masini nu au mai multe in comun decat un passat si o skoda octavia. Gandeste-te la Lexus, care seamana foarte mult cu Mercedes, dar ca design, Lexusul este putin spus banal.

Passatul CC ramane o masina foarte aratoasa, dovada si numeroasele premii de design primite. Si Volkswagen chiar s-au folosit de elementele de design specifice(grila fata, farurile, stopurile,linia usilor) in a-l crea, asa ca nu vad de unde si pana unde "copie". In fine, ca posesor de CC, nu as acorda prea multa importanta parerilor de genul si m-as bucura de masina..

intradevar masina seamana foarte bine cu cls-ul ... dar ...are ceva aparte de vw

imi place mult tare culoareaaa :X

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

de parca ar interesa pe cineva ce crede ala de la semafor.eu unu ca design dintre CC si CLS as alege CC (urmeaza sa achizitionez unul).

in general invidiosii comenteaza, aia care isi doresc si ei masina dar nu au, nu isi permit sau ceva de genu, si atunci zic ca masina e urata, ii gasesc tot felul de defecte...sa fim seriosi...

masina e foarte frumoasa, daca aveai si xenon era si mai frumoasa :(

Modificat de Wayne
Link către comentariu
Spune-ne si cate ceva despre consum...Cat ia in oras si cat in afara...Chiar sunt curios.

despre consum... pai in oras ..un mers combinat.. mai incet; mai rapid.. am o medie variabila intre 9-11

in afara orasului undeva intre 7,5-9... dar o alimentez numai cu benzina de la Rompetrol ALTO 101

Link către comentariu
la cc fiind grea banuiesc ca cei 160 de cai nu prea-si fac simtita prezenta. Oricum se poate rezolva , un REVO si ai terminat problema. Dar eu in locul tau n-as strica minunatie de masina doar pentru atat(a se citi, nu as modifica nimic). :blah: Asa-s eu.

Eu sunt de parere ca isi face foarte bine prezenta deoarece cc-ul e o masina care sa mergi cu ea zi de zi cu tenta sportiva, daca nu ma insel ai un leon 1.6 am si eu motorul asta pe o masina si cand o auzea cum urca in ture numai putea de fericire eu sunt de parere ca nu conteaza cati cai ai sau nu ai masina e facuta sa te duca de la un punct la altu.

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!