Jump to content

Passat CC 1.8 TSI

swan

Postare recomandată

Salut,

Sunt mandrul posesor al unui Passat CC 1.8 tsi :icon_thumright: si sunt curios ce parere avetzi despre acest motor!!!.... ce poate ... cat duce... care sunt limitele lui

Va multumesc

Link către comentariu

Salut,

Sa il stapanesti sanatos, dar mai da si tu niste detalii si ceva poze.

Cat mai multi km fara probleme.

O zi buna tutror :icon_thumright:

Link către comentariu

in cursul zilei de astazi o sa pun mai multe poze...

masina o detin de 3 luni... am facut aproximativ 14.000 km... si imi place sa calc acceleratia ceva mai mult :icon_thumright:....

1.8 tsi.. poate mai mult ? merita un soft mai bun ?

Link către comentariu
Salut,

Sunt mandrul posesor al unui Passat CC 1.8 tsi :Driver: si sunt curios ce parere avetzi despre acest motor!!!.... ce poate ... cat duce... care sunt limitele lui

Va multumesc

1. Sa o stapanesti sanatos. :huh:

2. Despre 1,8TSI, cred ca se poate discuta IN ACEST TOPIC ; daca ai sa citesti regulile specifice ariei (ON TOP) ai sa intelegi ca aici nu se discuta probleme tehnice.

3. Mare grija si la discutiile legate de :"imi place sa calc acceleratia ceva mai mult " ; da o tura si prin regulament :icon_thumright:

Link către comentariu

bine ai venit pe vwforum,

multa km fara probleme

si hai frate cu pozele

:rolleyes:

Link către comentariu

am si eu nevoie de ajutorul vostru... cum postez pozele ??

Multumesc !

Te rog frumos sa nu mai dai quote la postul anterior (scrie in regulament).

Merci!

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

salut si felicitari pentru achizitie; cati mai multi km fara probleme.

Ai AICI un tutorial pentru postarea pozelor cu ajutorul imageshack

Modificat de iepumare
Link către comentariu

Sa o stapenesti sanatos cu multi km. zi si tu ce dotari are si baga mai multe poze :rolleyes:

Link către comentariu

foarte faina masina..s-o stapanesti sanatos si fara probleme. asteptam... :rolleyes:

Link către comentariu

De acord cu xenonul. O sa regret pana o vand ca nu mi-am pus xenon :D.

Link către comentariu

ca dotari am optat pentru jantele interlagos de 18" parck assist (nu exista fata sa nu rama impresionata ca masina face parcarea laterala singura )

dar cand mi`am configurat masina am facut o greseala de care ma bucur :D... am vrut sa`i pun incalzire in scaune... dar am mi`am pus scaune ventilate... senzatie cand afara sunt 40 de grade :X

masina detine si oglinzi electrice rabatabile , comenzi pe volan , RCD 510 playerul cu touch screen si magazie de 6 cd`uri... slot de card*(citeste card pana la 16 gb) si usb ... usb`ul suporta hdd de laptop alimentat doar prin usb de 160 gb... deci la capitolul muzica nu`mi fac probleme

auto-hold.. o alta dotare care usureaza condusul mai ales ca parcarea in care tin masina e in panta :D si destul de inghesuita

am optat pentu cutia manuala 6 + 1.. nu sunt tocmai fan cutia dsg... inca imi place sa "mestec".... sa dau treapta inferioara in depasire .. sa simt ca sunt la volan..:P

privacy glass.. geamurile fumurii in tenta verde ma innebunesc... desi as fi vrut sa`i pun folie... dar nu m`a lasat inima sa`i pun... mai ales ca rama la usi lipseste si am fost sfatuit sa`i pun din fabrica privacy glass

in rest majoritatea dotarilor gen .. senzor ploaie, senzor lumina, memoria presiunii in pneuri, lumina suplimentara de viraj, AC climatronic etc... au fost dotari standard !!

sunt extraordinar de multumit de masina... nu am nimic de reprosat ... poate ar fi un singur lucru.. frana de mana este electrica... mi`ar fi placut sa ma joc putin cu ea iarna pe zapada... dar asta este..

si eu ma oftic ca nu am xenon pe ea.. dar cand mi`am comandat masina in configurator inca nu exista optiunea xenon... trebuia sa mai astept pe langa cele 3 luni inca 7 saptamani... prea mult :D...

Link către comentariu

Cum functioneaza acel sistem de "scaune ventilate"? Scaune incalzite am si eu si stiu cum se seteaza dar ventilarea scaunelor e in trepte? Si cum setezi temperatura la care vrei sa ajunga scaunul? Park Assit-ul l-ai incercat pe spatii mai "la fix" ca sa zic asa pentru ca pe net am vazut numai filmulete cu sistemul acesta la Skoda Superb 2 in care masina se parca singura dar pe un spatiu destul de mare.

Modificat de ionutctn
Link către comentariu

temperatura in scaune nu o potzi seta... aerul care circula in scaune este tras din habitaculul masinii... deci totul tine de climatronic... cu cat setezi o temperatura mai mica .. aerul o sa fie mai rece in scaune :D potzi seta doar treapta de intensitate

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste FastReply sau AddReply! Multumesc! ESTE ULTIMUL AVERTISMENT!
Link către comentariu

Foarte tare masina, a fost una din optiunile mele inainte de a comanda masina din semnatura. Ai spus ca iti place s-o calci, de ce ti-ai luat barca daca iti place viteza :D? Eu optam pentru un GTI sau un Scirocco, pentru ca si mie-mi place s-o mai calc din cand in cand in cand si asta a fost motivul pentru care n-am mai luat-o.:D

Link către comentariu

am ales cc`ul pentru ca il el gasesc elegantza si sportivitate... din punctul meu de vedere este o foarte buna carte de vizita... ma ajuta foarte mult in micile afaceri pe care le am

nu as refuza nici GTI`ul nici SCIROCCO... dar la CC am gasit ceva mai multe avantaje gen 4 usi 4 locuri portbagaj maricel si un confort sporit... iar linia pe care o are masina m`a facut sa ma indragostesc instant ...

Link către comentariu

Da exact asa am gandit si eu la masina. Eu n-am nevoie de 4 usi, n-am soacra, n-am vitel, n-am purcel :).

La passat cc mi-a placut cel mai mult ideea masinii. Un coupe in 4 usi, si da liniile masinii sunt senzationale, nu mai incape vorba de confortul care este de la sine inteles. Portbagajul da, si aici ai dreptate la scirocoo este doar simbolic, adica ok, hai sa nu zica aia ca nu ii punem si portbagaj:D. In schimb eu am optat spre scirocco cand am ajuns la ideea ta , cu apasatul pedalei, eh aici treaba nu mai e asa roz ca in primele puncte. Am condus destul de mult o masina de 105 cai si usoara, si mi-a ajuns, vreau una tot usoara dar de 200, la cc fiind grea banuiesc ca cei 160 de cai nu prea-si fac simtita prezenta. Oricum se poate rezolva , un REVO si ai terminat problema. Dar eu in locul tau n-as strica minunatie de masina doar pentru atat(a se citi, nu as modifica nimic). :) Asa-s eu.

Modificat de PCA
Link către comentariu

soacra .. vitel.. purcel... nici eu nu am .. dar am prieteni ... sa cobor tot timpu din masina sa frec scaunu nu m`ar incanta deloc

cat despre cei 160 CP sunt destul de multumit ... nu ma lasa la greu...am dat clasa unor masini la care nu ma asteptam :x

dar exista si varianta de 2.0 tsi 200 cp.. masina nu este exagerat de grea pt marima ei ... are 1490 kg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

hmmm CC o masina foarte controversata printre bmw_isti si foarte dorita de vwforum_isti ....este o masina frumoasa pe care as da banii oricand fara sa ma uit la audiA4, GOLF V,VI, AUDI A3, seria 3 , etc....

Superba, dar gandestete ca cei ce se uita dupa tine la semafor se impart in 2 categorii:

- waw ce masina misto are asta , imi doresc si eu una [...]

- waw nu-mi vine sa cred ce taran e asta ca si-a luat copia asta penala dupa mercedes cls, hidoasa si urata ....

Am un prieten cu cc si cam asta este blestemul cumparat odata cu masina asta ...:) :icon_thumright:

Modificat de edy1092
Link către comentariu
- waw nu-mi vine sa cred ce taran e asta ca si-a luat copia asta penala dupa mercedes cls, hidoasa si urata ....

Am un prieten cu cc si cam asta este blestemul cumparat odata cu masina asta ...:D :D

Cam asta e gandirea tipic romaneasca..pacat, cele doua masini nu au mai multe in comun decat un passat si o skoda octavia. Gandeste-te la Lexus, care seamana foarte mult cu Mercedes, dar ca design, Lexusul este putin spus banal.

Passatul CC ramane o masina foarte aratoasa, dovada si numeroasele premii de design primite. Si Volkswagen chiar s-au folosit de elementele de design specifice(grila fata, farurile, stopurile,linia usilor) in a-l crea, asa ca nu vad de unde si pana unde "copie". In fine, ca posesor de CC, nu as acorda prea multa importanta parerilor de genul si m-as bucura de masina..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!