Jump to content

SEAT LEmON Cupra R

TeKa

Postare recomandată

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TeKa

56

• Bogdan_wrc

14

• Roger

6

• c6t9

5

Top Posters In This Topic

cum adica buton cu memorie la geam?

Doar dai un impuls si geamul se ridica/coboara singur. Nu trebuie sa tii apasat butonul pana se ridica/ coboara geamul.

Link către comentariu

pai credeam ca asta e "stock" la toate cu geamuri electrice de la VAG. eu am asa si pe o ibiza echipare entry-level.

Link către comentariu

Se poate sa fie stock,omu' a intrebat..eu am raspuns :icon_thumright: eu am avut asa la ambele golfuri si la bora,deci banuiesc ca este stock la masinile vag.

Link către comentariu

Sigur ai comanda cu impuls la geamurile spate? Pentru ca si eu am oglinzi electrice/incalzite/pliabile plus scaune electrice si nu am comanda cu impuls.

Link către comentariu

verific astazi si iti spun,eu parca sa zic ca asa stiu..nu prea am treaba eu cu geamurile spate. Stiu ca din spate nu ai comanda cu impuls,dar ma gandesc ca de la sofer se poate.Oricum,verific si-ti spun :P

Sunt niste detalii care pe mine ma lasa rece,numai la geamuri nu ma gandesc eu cand apas acceleratia :)

Link către comentariu

Nea' Teka, sa stapanesti sanatos bolidul! Drumuri intinse si fara probleme iti doresc :D

P.S. Cand ma dai? ;)

Modificat de Anthony
Link către comentariu

Intr-adever Dragos, la geamurile din spate nu exista comanda cu impuls,dar acum mi-am dat seama ca asa a fost si la golf,nu stiu daca e la vreuna din grupul vag cu impuls si pe spate.

Link către comentariu

"Added one-touch up and down capability to my rear windows. This required slight modification to the switch assembly as well as reprogramming each rear door module"

asta scria la descrierea filmarii...deci e clar ca nu e stock!

Modificat de TeKa
Link către comentariu

Astazi am dat comanda si de anvelope Michelin Pilot Sport 2, ajung miercuri.Abia astept sa vad cum voi sta la capitolul aderenta in treptele 1 si 2 :)

Revin cu poze in curand.

Link către comentariu

super, sa ma dai si pe mine o tura dupa ce iti vin anvelopele ca sunt curios daca si acum iti mai fuge volanul stanga-dreapta aiurea.

Link către comentariu

dap,am sa te dau,nu are cum sa mai fuga cu noile anvelope...am fost la mecanic,nu este nimic defect la directie,cauciucurile sunt uzate neuniform si au si o varsta...asta ar fi cauza

Link către comentariu

Astazi prietenul Teka s-a tinut de promisiune si m-a dat si pe mine o tura cu a sa racheta. Ce pot sa zic.. e intr-un mare fel masina, trage fenomenal si e foarte intretinuta.

Astept sa ma dau si cu noile anvelope :offtopic:

Link către comentariu

La faza cu geamurile spate cu one-touch: la masinile mai noi din gamma vag sunt facute toate butoanele cu one-touch. Pentru a "activa" aceasta "optiune" la tine sau golf IV, passat, b5.5, etc trebuie facute modificari (puse niste sarituri si niste rezistente) in comanda de la sofer.

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Da,am vazut astazi la un prieten cu golf 5 ca are asa la toate geamurile.Pentru mine nu merita sa intervin in vreun fel pentru a modifica aceasta optiune.Nu o folosesc prea des si chiar daca o folosesc,nu ma doare mana 3 secunde :)

Link către comentariu

Am montat cauciucurile astazi. Masina se comporta extraordinar...nu mai patineaza deloc in treapta a2-a pe drum,decat pe drumuri prafuite lipsite de aderenta (unde e si normal sa patineze), iar la treapta 1...se descurca destul de bine,cu mult mult peste fostele Good Year Eagle F1, care aveau si o varsta ce-i drept.

S-a corectat foarte mult si faza cu smucirea volanului din mana la accelerari puternice (inca mai simt putin,dar tot asa...pe drum denivelat,pe E70 se comporta excelent)

Multumesc colegului BAD_MF pt oferta foarte buna la anvelope! Maine dupa ce spal masina,ii trag si 2-3 poze ;)

Michelin PS2 ftw!!!

Link către comentariu

stiu ca bad_MF are oferte bune..si eu ma pregatesc sa profit de ea :)

acum ai grija, asta sunt muult mai aderente, ai grija cu planetare sau tampoanele motorului, sa nu le bruschezi. eventual pune un dogbone sa te ajute la plecari si schimbari de viteze.

Link către comentariu

Am dogbone de la EIP tuning :( Oricum o sa fiu atent,insa nu m-am putut abtine sa nu profit de aderenta lor :P mai ales la plecari,unde am scos un 6.5 la 0-100 cu 1 persoana in masina :)

Link către comentariu

I-am facut si unghiul de fuga azi,imi tragea putin dreapta si mi s-a parut suspect ca am si anvelopele noi si n-avea voie. :blah: Am spalat masina azi,dar nu am reusit sa-i fac cateva poze sa vedeti anvelopele,ii fac in curand :)

Link către comentariu

Cum s'a reglat unghiul de fuga? Se permite din suspensie?

Sau s'a reglat doar convergenta (paralelismul) iar unghiu de fuga dreapta s'a 'auto-adaptat'

PS: felicitari pentru masina :rolleyes:

Link către comentariu

Sincer...habar nu am,doar am lasat masina in service, au un elevator si un aparat cu infrarosu prin calculator.Nu stiu exact ce si cum au facut,cert este ca dupa ce am luat masina nu-mi mai tragea dreapta :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!