Jump to content

SEAT LEmON Cupra R

TeKa

Postare recomandată

frumoasa masina,mi`a placut de cand o avea fostul proprietar la vanzare.sa te poarte mii de km fara probleme.

stiu eu un site cu anvelope,cu preturi pentru studenti :P ,620 ron Michelin PS2

Link către comentariu
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TeKa

56

• Bogdan_wrc

14

• Roger

6

• c6t9

5

Top Posters In This Topic

multumesc frumos! Anvelopele o sa mi le fac cadou de ziua mea,pe 28 septembrie :lol:

Pana atunci voi face softul :P

Link către comentariu

Superba masina, Felicitari, ti-ai luat o masina ce va atrage priviri si peste 10 ani, cea mai frumoasa caroserie Hatch produsa vreodata VAG dupa SCIROCCO 2009, La multi Km sa te bucuri de ea .. :lol:

Link către comentariu

Joi am vazut masina lui Teka in fata la politia rutiera era fara placutele de inmatriculare, probabil astepta numerele de TR, pot spune ca arata mai bine in realitate decat in poze :icon_thumright: vopseaua se prezinta bine, spoilerele nezgariate sau julite, destul de bine intretinuta masina!

Modificat de Kicker
Link către comentariu

Multumesc mult de tot :) aceleasi urari de bine si tie iti doresc!

Intre timp am si inscris masina si de drag ce-mi e de ea i-am mai facut cateva poze in spatele blocului ieri.

Este intr-adevar o masina extraordinara si are o conduita de mers excelenta.

img0015d.th.jpg img0014j.th.jpg img0013l.th.jpg img0012x.th.jpg

img0011f.th.jpg img0010k.th.jpg img0008w.th.jpg img0016o.th.jpg

Da Kicker, am lasat-o acolo ca asteptam sa-mi vina numerele in doua ore :)

Modificat de TeKa
Link către comentariu

Astazi am pus softul de la MRC si sunt foarte fericit. Ca prime impresii,masina face overboost in 1.4-1.5 maxim si apoi scade constant in 1.1-1.2

O simt mult mai elastica la mersul in oras (pana in 3000rpm) si am mai scapat si de lag-ul sacaitor. Se simte cum trage mai liniar si cel mai multumit sunt de faptul ca ma incadrez in limite extra safe pentru turbina si motor :vaidecapulmeu:

Am inregistrat pe vag-com,un cuplu maxim de 364NM. Estimez undeva la 255-260 de cai maxim.

O sa am tot timpul la dispozitie pentru a ma obisnui cu softul si pentru a-mi face mai multe pareri,eventual daca va mai trebui ceva modificat la el se va rezolva fara probleme.

Toate acestea au fost posibile cu ajutorul lui Dragos Voinea si lui Mihai (bbm), cale pe care tin sa le multumesc.

bbm - ai facut un copil fericit :salut:

Link către comentariu

da...frumos ce au baietii la vanzare :) dar cum nu vreau sa trec mai departe de puterea asta,cel putin acum,nu consider necesar upgrade-ul de downpipe. Franele mele sunt foarte bune si stock,i-am cumparat si placute de frana.

Next target: anvelope Michelin PS2, care vor veni maxim la sfarsitul lunii septembrie :)

Link către comentariu

Am parcurs 300 de km cu noul soft, 80% numai in oras si am scos un consum de 11.9% :)) mers normal + sport (50-50)

Am sa revin cu noi informatii cand am sa fac 1000 km. sper sa mai scada pana atunci :rolleyes:

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta, ai o mica bomba :D :o

Referitor la consum: km efectuati in oras sunt facuti in Alexandria ? E un consum destul de ok, avand in vedere herghelia de sub capota :blah_:

Ne poti spune si un consum in afara, la mers 90-120km/h si 120-140+ ?

Te salut si felicitari inca o data pentru alegerea facuta, sa auzim numai de bine !!

Link către comentariu

Multumesc frumos! Da,km sunt facuti numai in Alexandria. Un oras nu foarte aglomerat,dar este mic si sunt multe semafoare si limitari de viteze,unde tre' sa le iau cu treapta 1 de viteza,avand jantele mari si suspensia sport.

La mers 90-120 in afara localitatii poti scoate lejer un consum de 8% ... poate si mai mic daca mergi in treapta a 6-a de viteza. De la 140 in sus, se cam modifica treaba :( Incepi sa ajungi la 10... :P

Eu nici acum nu pot sa-mi imaginez cum a scos fostul proprietar un consum de 10,2 pe ultimii 3500 de km si cu fostul soft care consuma mai mult decat asta!!!

Link către comentariu

si eu tot 10.2 am pe ultimii 4000 km. daca mergi in afara si blana nu mereu, se poate.

Link către comentariu

Da,daca mergi 90% numai in afara localitatii se poate. Insa eu merg 90% in oras :tomato: Oricum sunt multumit si de 12 in oras,cu toate ca o sa mai scada consumul, o sa ma mai uit cand o sa fac 6-7 sute de km.

Link către comentariu

kitul ala merge tuturor. :D

btw, intreb aici...si poate raspunde orice posesor de 1.8T:

dimineata, dupa o noapte rece, daca in primul minut cand mergeti, incercati sa tineti masina in treapta 1a la o turatie fixa (2000 rpm, sa zicem) aveti senzatia ca face cateva intreruperi scurte...aproape insesizabile? dar ca merge asa..in socuri mici?

Link către comentariu
kitul ala merge tuturor. :D

btw, intreb aici...si poate raspunde orice posesor de 1.8T:

dimineata, dupa o noapte rece, daca in primul minut cand mergeti, incercati sa tineti masina in treapta 1a la o turatie fixa (2000 rpm, sa zicem) aveti senzatia ca face cateva intreruperi scurte...aproape insesizabile? dar ca merge asa..in socuri mici?

Incearca sa cureti supapele de la PCV. Am scris eu printr-un topic la motoare pe benzina despre ce e vorba.

Link către comentariu

Si mie mi se intampla acelasi lucru,chiar si la accelerari usoare,nu numai la o turatie fixa :icon_thumright: pana ajunge apa la 90 de grade,dupa aia dispare orice intrerupere.

Poti sa fii mai explicit toni? despre ce supape pcv e vorba?sau care sunt alea? :blah:

Modificat de TeKa
Link către comentariu

Eu am sa testez prima data prin schimbarea dv-ului,il voi pune pe cel de la SKN,daca nu se va remedia problema,atunci voi schimba si cele doua supape.Astazi,dupa ce i-am curatat clapeta de acceleratia n-am mai sesizat acele intreruperi...bine,mie oricum nu-mi facea mereu, dar am sa mai testez.

Link către comentariu

Intrebari:

1- manerele interioare ale usilor au cumva, pe deasupra, un strat fin cauciucat?

2- daca strangi de manere, "paraie"?

3- butonul geamului de la pasagerul din dreapta are memorie? dar cele din spate?

4- de la tine, de la consola soferului, ai memorie pt geam st/ dreapta? dar pentru geamurile din spate?

Merci

Link către comentariu

1,2. Manerele usilor sunt singura parte enervanta la masina asta in materie de finisaje,s-au zgarcit la ele,sunt din plastic,un plastic de slaba calitate,ce paraie intr-adevar daca strangi de el, in rest tot interiorul este foarte bine conceput,pana si bordul are un fel de carbon look si un material foarte bun.

3. Butonul din dreapta are memorie,de cele din spate chiar nu stiu,n-am stat pana acum acolo :P dar banuiesc ca e ca la golf 4,deci sa nu aiba memorie cele din spate.

4. De la sofer ai memorie pentru toate geamurile

@DjHojd - mersi..ai mare dreptate,scaunele din spate,ca pana la urma sunt tot scaune,nu prea se poate numi bancheta incat e masina cu doar 4 locuri, sunt de mare efect,te imbraca exact ca cele din fata. :)

Link către comentariu

exact :) sa simta si aia din spate ca se urca intr-o masina sportiva si ca trebuie sa stea "locului" :P

eu am vazut prima oara un interior ca al tau, doar ca era piele neagra cu cusatura rosie, pus pe un golf 4 si eram INNEBUNIT

sa ai parte de ea...ii spectacol masina!

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

1-2 - la mine e la fel, insa la celalalt Leon, erau cauciucate. Am cautat an ETKA, am cautat la dealer, insa apre un singur cod pentru manere negre.

3- da, la fel ca la mine;

4- aici sunt interesat, pentru ca de la sofer, am memorie doar pt geamurile din fata. Merci mult ca mi-i spus, pt ca o sa incerc sa-mi schimb consola cu una de Cupra R, sau daca se gasesc separat, doar cele 2 butoane. Vad ca ai si oglinzile incalzite si pliabile electric, deci doar aia e diferenta. Sper sa stie si calc treaba asta.

Week end placut.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!