Jump to content

SEAT LEmON Cupra R

TeKa

Postare recomandată

Nu exista faruri cu lupa OEM pentru Leon 1M :rolleyes:.

Lasa-le pe-astea ale masinii.

Link către comentariu
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TeKa

56

• Bogdan_wrc

14

• Roger

6

• c6t9

5

Top Posters In This Topic

Scapa te rog de boxele de pe polita din spate - arata penibil. Gaseste-le un alt loc sau renunta - strica frumusete de design :rolleyes:

Link către comentariu

@Circolocco - ms frumos pentru detalii,o sa ma gandesc serios sa-mi pun ce mi-ai recomandat

@WRC - sunt de acord cu tine,live nu arata asa urat,dar nu stiu unde le-as putea pune,pentru ca sunt mult mai mari si nu au nici forma boxelor din usi.Cred ca voi da aspectul pe performanta,se aud foarte foarte bine :lol:

Modificat de TeKa
Link către comentariu

Eu nu as lasa masinuta aia fara xenon.. Si sunt convins ca exista faruri aftermarket quality .. bani sa fie :icon_thumright:

In XE we trust!

Link către comentariu

Aftermarket decat in hella am incredere,ce am avut pe golf (hella cellis), dar mai bine procedez cum mi-a sugerat Circolocco. Nu stiu daca hella face aftermarket si pentru leon :-?? Poate stiti voi ceva de calitate...

Link către comentariu

Cu tot respectul pentru tine, pentru marca Seat si mai ales pentru masina ta: de ce vrei sa pui XE AM, daca nu a existat niciodata pe acest model? Cu atat mai mult Bixenon?

Nu vreau sa deviem la aspecte legislative, ci pur si simplu dpdv al functionalitatii. Daca schimbi sistemul de iluminare trebuie sa faci un compromis: vezi tu bine si-i orbesti pe ceilalti. Nu mai zic de utilitatea lor pe ploaie, cand nici tu nu o sa mai vezi.

Link către comentariu

Nu am sa orbesc pe nimeni,tocmai d-asta cautam faruri cu lupa,am inteles ca nu exista OEM si am gasit o alta modalitate,lupe aftermarket,are si un coleg de forum pe un polo gti si lista poate continua.Da un aspect OEM si din cate am inteles este foarte bun si calitativ.Am avut la toate masinile xenon,ii sta foarte urat cu galbejetile alea.Ce e in neregula aici? :D Nu am zis ca pun xenon pe farul original,nu-mi place cum se vede fara lupa.

Link către comentariu

multumesc!oricum schimbarea asta va avea loc mai tarziu,am alte prioritati acum,sa inscriu masina...sa o resoftez,etc :icon_thumright:

Link către comentariu

Superba masina, felicitari pt achizitie. Dar am o intrebare: 1.8 bari nu e cam mult spike? Adica, din ce-am citit eu, cam 1.7 ar fi limita safe pt k04. Sau ma insel?

Iar referitor la noul soft, eu zic sa nu mergi chiar extra-safe, adica cum zici tu 1.1 sa tina, fiindca e pacat de frumusetea de turbina ce-o ai. :lol:

Link către comentariu

Pai tocmai asta ziceam si eu, e mult 1.8 bari spike. Si acum cu actualul soft dupa ce face spike revine in 1.1-1.2.

Noul soft o sa faca 1.5 spike si o sa revina la fel in 1.1 maxim 1.2. Este safe pentru masina,dar nu o sa fie un soft puturos,te asigur.Este facut de MRC, unul dintre cei mai buni tuneri pentru motoarele benzina turbo.Voi avea cuplu pe o plaja mult mai mare de turatii,imi va elimina din lagul sacaitor si va trage aproape ca un aspirat. :P

Link către comentariu

Marti am programare la rar pentru identificare si cu ocazia asta am sa-i fac si itp-ul.

Stiti cumva daca o sa am probleme la noxe din cauza softului?

Link către comentariu

superba masina, i like it! Legat de anvelopele PS2, ti le recomand. Sunt "the best". si mie mi le-a recomandat cineva si nu am regretat, sunt fenomenale

Link către comentariu

Cred ca depinde mult si cat de "exigenti" sunt cei de la RAR. Eu cand am fost la ei am fost mega-speriat de noxe, dar au iesit ok, in ciuda faptului ca masina avea destul de multe probleme (inclusiv de amestec). Din ce-mi aduc aminte nu prea s-au omorat pe-acolo, era ceva batranel ingineru, mi-a zis ceva de genu "da' multi kilowati ai fecior" :icon_cool:

Modificat de jmf
Link către comentariu

Multumesc TEFF, aceleasi recomandari le-am primit si din partea lui bbm legat de cauciucuri,insa vremea lor va veni la primavara,in curand o sa-mi cumpar anvelope de iarna ca sa fiu precaut :) Sper sa ne vedem zilele astea la o cafea,acum ca am aflat ca suntem din acelasi oras.

Oricum ar fi,va spun marti,ca atunci am programare,sper sa iasa bine :))

Link către comentariu

eu am facut ITPul, cu soft pe masina si nu am avut probleme. daca softul e bun, si ai catalizator nu vad de ce sa ai probleme. acum, chiar sunt curios cum iese cu catalizator sport, mai ales ca are 100 de celule, nu 200. dar din moment ce martorul check engine e stins, nu vad de ce ar fi probeleme..inseamna ca sta bine la gaze.

Link către comentariu

Gata si cu raru... a trecut si la noxe fara probleme,mi-am facut griji degeaba :)

Am avut si o intamplare amuzanta astazi: eram ingrijorat ca o sa ating cu buza de barile alea de metal de la rampa de verificare (in final a fost la limita),totusi prea inalte zic eu pentru unele masini.

Baietii de la rar, no offence,da' nu stiu ce ingineri sunt sau ce scoala au terminat ei,nu ma credeau ca vine cu suspensie sport din fabrica si ca vine echipata cu jante pe 18" .

"Ce e asta ma?leon de 1.8?n-are ba asta cum sa <vie> cu <jante> p

Modificat de TeKa
Link către comentariu

astazi m-a dat colegul TeKa si pe mine o tura cu masina, OMFG cum trage masina :), felicitari again si hai mai repede cu anvelope noi

Legat de aia de la rar ai dreptate, de fapt, oriunde in tara asta daca te duci la mecanicu` lu` peste si indraznesti sa-i pui profesinalismul la indoiala...pfoaaaa....zici ca l-ai injurat de mama. Ei "este" mai "preceputi" ca tine ca vorba aia, "iei are" o scoala domne` :D

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Tu vorbesti ? :) si tie iti trag masinile foarte bine,mai ales rs-ul,abia astept sa-i pui si softul de la revo...sunt curios atunci cum o sa te abtii sa mai calci acceleratia la blana in treptele 1 si 2 :D Sper sa faca fata anvelopele ca d-aia le lauda lumea si imi poti da si mie un hint daca fac fata la puterea aia sau nu. Bafta multa in continuare si tinem legatura. Mi-a parut bine de cunostina.

Modificat de TeKa
Link către comentariu

Imi plac jantele de mor,super tare masina,sa te duca multi km fara probleme. :salut:

Link către comentariu

ia sa ma plimbi si pe mine o tura domnu Teka...sa vad ce stie lamaia asta.. :)

poate apucam sa ne strangem la o intalnire ceva...

Link către comentariu

cu mare placere domnu Bogdan, mai ales ca am si eu rezervati 2 litri de benzina la tine cu s3u` :P

Zilele astea o sa pun si noul soft,va fi cu totul altceva :icon_thumright:

@Tijs - multumesc la fel!!

Modificat de TeKa
Link către comentariu

2 litrii? mult domle mult..dincolo era mai ieftin haha

daca ai toate gumele tocite, te sfatuiesc sa iei 4, nu doar 2. :icon_thumright:

pe langa siguranta gumei si a masinii, e posibil ca in unele curbe fata sa tina trasa, spatele sa nu... si sa te trezesti ca iti arunca spatele aiurea.

daca vrei preturi bune la cauciucuri, vezi autosoft sau colegul bad_mf (tot cu leon 1.8T)

Link către comentariu

Nu am cauciucurile tocite,arata chiar bine...numai ca nu sunt ceea ce vreau eu,m-a plimbat si pe mine aseara colegul TEFF cu a lui octavia RS si are Michelin PS2,alta mancare de peste.

Daca le voi cumpara pe toate 4, va trebui sa astept pana in primavara cu siguranta,e vreo 8 milioane unul :-|

Ziceam macar sa iau doua pe fata,chiar nu stiu cum sa fac ca va trebui sa-mi cumpar si pentru iarna acum.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!