Jump to content

Audi A4 sh vs vw Passat nou

Nemo_08
 Share

Postare recomandată

A plecat tata azi la 13:00 la Bucuresti :D sa o vada, diseara va voi spune ce este in legatura cu acel A4

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu siguranta as lua un A4. De fapt cand am luat bmw-ul gasisem unul unicat in De la un parc chiar serios. Avea 22,000km in nov 2008, era DTM Edition (ceva foarte rar) si avea si ceva dotari. Pe atunci costa 26000Euro si cu tva-ul dedus iesea undeva pe 22,000 dar imi mai trebuiau ceva banuti si nu am putut sa-l iau.

Auzi nu este ceva suspect daca cineva vinde o masina cu putini km, am un prieten a luat una cu 5,000km, a fost Company Car, are mirosul de nou. Totusi un aspect important este sa vezi masina bine de tot, eventual cu niste cunoscatori caci in Ro pot fi tepari ! (in De mai putini). La pretul de 20000 mai bine aduceti una din De cei drept cu vreo 40-50,000km dar abia ii este rodat motorul si in plus multe au garantie.

Link către comentariu

Tocmai am vb cu tata akm e pe la Pitesti si surpriza NU a luat-o. A facut un test drive masina a spus ca s-a comportat bine dar din obisnuinta a pus mana la discurile de frana si surpriza: aveau o buza destul de maricica , concluzie: masina avea cu siguranta mai bine de 50.000km plus ca daca la un lucru ca asta dealer-ul minte imi imaginez cate alte "chichite" mai are. :) :)

Modificat de Nemo_08
Link către comentariu

...Btw, o intrebare pt restul colegilor, ca eu unu nu stiu... garantia asta e transmisibila sau ?! :ceuameni:

Da, garantia este a masinii, nu a proprietarului, dealtfel aceeasi treaba si pe alte produse, nu numai pe masini. Probleme pot aparea doar daca fostul proprietar a facut ceva reparatii/modificari intr-un atelier non-VAG!

Link către comentariu

Tocmai am vb cu tata akm e pe la Pitesti si surpriza NU a luat-o. A facut un test drive masina a spus ca s-a comportat bine dar din obisnuinta a pus mana la discurile de frana si surpriza: aveau o buza destul de maricica , concluzie: masina avea cu siguranta mai bine de 50.000km plus ca daca la un lucru ca asta dealer-ul minte imi imaginez cate alte "chichite" mai are. :) :ceuameni:

de curiozitate, de ce nu verifici seria de sasiu?

care este ultimul propietar?

ceva informatii mai solide nu ai?

Link către comentariu

Ciao

Legat de A4, era un anunt aici pe forum cu un a4, nou, poate ar merita sa sa-l cauti, cred ca era pe la 23.000 de euro

Link către comentariu

Solutie finala mai astepta pana la sfarsitul lui septembrie si da comanda de un passat 1.8 tsi 160cp comfortline :) :D "graba strica treaba" :P

Link către comentariu

Ar mai exista o alternativa dar nu acum ci peste cateva luni aprox 2

Passat Comfortline 1.8 tsi 160 cp 22.935 E (cel putin tatalui meu ii suna cel mai bine)

Dupa cum a scris si Scorpion chiar deasupra ta, vinde cineva pe forum un Audi A4 nou 200 km la bord 2.0 TSI 180 cai castigat la o tombola. Din ce vad ultimul pret cerut era 23.500 euro. Daca as avea eu de ales n-as sta pe ganduri intre Passat Confortline si A4 ambele noi la ~acelasi pret.

Uite aici link: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=57160

Si inca ceva, nu pot sa nu observ ca tu nu porti un dialog cu noi care iti oferim tot felul de sfaturi ci un monolog ! Lasi impresia ca tot ce spunem este in zadar si ca tu tot ce stii faci. Uite eu de exemplu iar mi-am pierdut 10 minute din timpul meu cautand anuntul si scriind acest post...Astept un raspuns de la tine, indiferent ca va fi "nu mai scrie ca nu ma intereseaza" sau "multumesc pentru sfat" !

Link către comentariu

Ma bucur ca nu a muscat momeala cum ar fi facut-o multi si nu a imbogatit un "smecheras". Daca merge pe un Passat nou cu siguranta nu va regreta ;) Bafta :)

Link către comentariu

Aprciez toate sfaturile si opiniile voastre, m-ati ajutat foarte mult, iar apropo de ce a spus jimmy_g5 nu nu este asa daca voiam sa nu tin cont de parerile si sfaturile voastre nu mai deschideam acest topic. In legatura cu acel Audi al colegului nostru daca era dupa mine il luam pe loc dar avand in vedere ca stau la bloc iar masina e neagra era greu de intretinut.

Modificat de Nemo_08
Link către comentariu

asta chiar nu e motiv ... e mai greu de intretinut, dar ii sta perfect!

in fine, alegerea iti apartine!

bafta la cumparaturi!

Link către comentariu

Nu te supara dar sunt de acord cu raspunsul anterior, nu e motiv sa nu il iei ca e negru; si eu tin masina in fata casei (strada aglomerata) si tot mi-as fi dorit una neagra, nu a fost sa fie. Poate pretul e de vina, desi eu zic ca merita fiecare banut daca tot se merge pe ideia de masina noua sau cu foarte putini km. E superior Passat-ului ! :)

Link către comentariu

Stiu dar alegerea nu tine de mine, tatal meu a spus ca nu vrea masina neragra am incercat cu fel si fel de argumente dar degeaba.

Link către comentariu

Cred ca respectivul A4 este urmatorul:

(...)

detalii anunt

(...)

Hehe, dupa ce tatal colegului nostru a facut test driver cu acel A4, observ ca anuntul a disparut subit de pe site :)

(...) dar avand in vedere ca stau la bloc iar masina e neagra era greu de intretinut.

Culoarea negra iti face batai de cap si daca stai la curte cu/fara garaj ;)

Am un vecin pe strada care are un A6 negru, si desi are garaj, tot are batai de cap cu vopseaua, zgarieturile fine, praful care se vede in secunda 2 dupa ce a fost spalata, etc. :icon_thumright:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!