Jump to content

Audi A4 sh vs vw Passat nou

Nemo_08
 Share

Postare recomandată

Salutare, am deschis acest topic cu speranta de a-l ajuta pe tatal meu in privinta alegerii unei noi masini.

Variantele sunt urmatoarele :

Vw Passat 1.4 TSI 122CP Trendline- 21.000 E DDP

sau

Audi A4 2008 2,0 TDI 143CP (cea cu farurile cu leduri) - 20.500 E (16.300 KM )

Orice parere este bine venita

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

As alege fara ezitare A4.

Este model mai nou, calitatea materialelor este alta, modelul este cat se poate de recent, motorul este perfect.

Presupun ca masina este inca in garantie, este ca si noua!

Link către comentariu

daca A4 nu are vicii ascunse, indiscutabil este varianta mai buna.

Link către comentariu

Masina noua este masina noua ! Totul tipla, fara defect, 0 km, garantie, etc.

De ce se vinde acel Audi la doar 16.000 km?

Eu unu as cumpara masina noua si astfel se elimina orice suspiciune.

Plus ca Passat-ul este putin mai spatios.

Modificat de iksXL
Link către comentariu

Mi se pare suspect acel A4 spus de tine. Cu sigranta are ceva vicii ascunse. Eu nu am gasit pe net A4 din 2008 2.0 TDI 143 CP sub 25.000 EU. Chit ca A4 este mult mai tentant decat Passatul din pricina motorului, diferenta de calitate, dar parca as merge pe un Passat nou. Eu sunt de parere ca pe cat posibil sa iti cumperi orice nou. Si daca are 5000 km, nu mai este nou, doar le place celor care o cumpara sa creada acest lucru.

Modificat de Andrei2000
Link către comentariu

Daca A4 este in garantie, si trebuie sa fie, orice defect poate fi remediat in garantie. Trebuie sa fie disponibil si un istoric ..

Posibil ca pretul sa fie direct proportionat cu criza economica in care ne aflam!

Masina noua, e noua si cam atat, probleme poti avea si cu aia.

Passat-ul este model prezent pe piata din 2004 deja, pe cand A4 e cel mai recent model, pretul de revanzare in 3 ani va fi garantat mai bun.

Link către comentariu

Parerea mea este A4, face banii oricand.

Link către comentariu

As lua A4 fara sa stau pe ganduri, mai ales ca prin prisma anului de fabricatie masina este in garantie, deci ceva probleme ascunse nu sunt asa grave ca atunci cand cumperi o masina SH fara garantie.

Link către comentariu

Un accident in urma caruia structura de rezistenta a masinii sa fie afectata, nu o sa fie acoperita de garantie, mai ales daca aceasta nu a fost facuta la reprezentanta. De cele mai multe ori un pret mic nu inseamna o afacere si trebuie sa te puna pe ganduri.

Link către comentariu

A4 clar, mai ales ca abea are rodajul facut si arata de 100 de ori mai bine ca passatul :)

Link către comentariu

Masina noua este masina noua ! Totul tipla, fara defect, 0 km, garantie, etc.

De ce se vinde acel Audi la doar 16.000 km?

Eu unu as cumpara masina noua si astfel se elimina orice suspiciune.

Plus ca Passat-ul este putin mai spatios.

pentru ca unii cu asta se ocupa???

Parerea mea este A4, face banii oricand.

corect

As lua A4 fara sa stau pe ganduri, mai ales ca prin prisma anului de fabricatie masina este in garantie, deci ceva probleme ascunse nu sunt asa grave ca atunci cand cumperi o masina SH fara garantie.

corect

1.4 TSi pe Passat e ca si cum ai pune 1.8T pe A8.

Modificat de SRV-JM
Link către comentariu

A4 la 16.000 km. nu este aproape noua ci este chiar noua asa incat, daca nu are probleme, A4 fara discutie din nenumarate motive (model, motorizare, finisaje, design etc.)

Link către comentariu

Am uitat sa mentionez ca masina se afla la un dealer particular S.C. AUTOKLASS CENTER S.R.L. si are nr rosii de Ilfov. :icon_thumright:

Modificat de Nemo_08
Link către comentariu

A4 fara sa stau pe ganduri. In ceea ce priveste dealerul, acesta este unul cunoscut vinde alte marci...tot premium.

Link către comentariu

Am vorbit cu tatal meu si mi-a spus ca se duce vineri sa o vada si se bazeaza pe 2 lucruri :

1) Test drive

2) Inspectie la un service, chit ca plateste din banii lui.

Daca dealer-ul refuza una din variante atunci pleaca si nu o cumpara.

Link către comentariu

A4-le pare suspect de ieftin, iar Passatul mi se pare o afacere f buna. Daca ar fi sa-mi dau si eu cu parerea, eu as alege clar passat-ul. Mie nu-mi plac absolut deloc noile interioare Audi, implicit cel de pe A4.

Oricum, oricare masina pe care o va alege tatal tau, sigur se va fi o masina foarte buna (exceptand cazul in care A4 ar avea ceva probleme).

Modificat de rifflections
Link către comentariu

Cred ca respectivul A4 este urmatorul:

15363630002.jpg 15363630004.jpg 15363630003.jpg 15363630006.jpg 15363630005.jpg

detalii anunt

Desi conduc Passat si imi place nespus de mult modelul acesta de Passat, respectivul A4 suna foarte tentant :rolleyes:

Problema se pune cum a fost facut rodajul masinii, ca daca i-a dat blana inca din primi 50-100 km atunci nu`i a bine :mellow:

La capitolul dotari din ce vad in poze nu sade rau, dar nici nu e gama de varf.

Anuntul insa, dezinformeaza spunand ca masina are Xenon, cand defapt NU are !!

Din poze (1, 3 si 4) se poate vedea ca sunt clasicele farurii cu Halogen fara lupa (deci nexam leduri)

Inspectia tehnica nu prea poate sa-ti arate fix toate "chichitele", asa ca trebuie cercetat si istoricul ei.

Favorita mea in acest versus ar fi A4 ;)

Daca nu trece "testele", te poti reorienta catre Passatul nou, sau poti sa cauti tot unul sh, tot de prin 2008, care il poti gasi pe la 20.000-21.000 dar mai dotat :)

Btw, o intrebare pt restul colegilor, ca eu unu nu stiu... garantia asta e transmisibila sau ?! :unsure:

LE: hehe, am postat in acelasi timp cu Nemo :lol:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

La ce ma mai gandesc, masina sa fie importata din afara iar ceasul sa fie setat sa arate 16.000km ;)

Link către comentariu

Pt mine fara doar si poate este un anunt postat celora care musca tepele. Eu m-as reorienta in cazul tau...

Link către comentariu

Ar mai exista o alternativa dar nu acum ci peste cateva luni aprox 2

Passat Comfortline 1.8 tsi 160 cp 22.935 E (cel putin tatalui meu ii suna cel mai bine)

Link către comentariu

Cea mai buna solutie, zic eu!

Oricum e putina loterie daca iei masina SH. Daca vrei sa mergi la sigur ia-o noua!

Link către comentariu

Masina noua, fara sa eziti! Ai garantie, miroase a nou... Cam suspecta vanzarea A4-lui la doar 16000km.

Link către comentariu

sunt de parere ca masina noua e cea mai buna alegere. Tu ai fost primul care te-ai urcat in ea, tu i-am facut rodajul, tu o sa ii sti toate bubele, tu o sa fi 100 % satisfacut.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!