Jump to content

Octavia Elegance deosebita

deldonnes

Postare recomandată

Buna!! In sfarsit am decis sa va prezint skoditza din garaj!!! Desi a implinit aproape 1 an si 30000km se misca ca in prima zi!!

Este o octavia elegance 1,6mpi culoarea negru magic, dar are si cateva optionale care o deosebesc de restu!! in primu rand am decis sa pun jante Pegasus de 17 alaturi de o suspensie sport, interiorul este eminent ivory(bej) , volan de piele multifunctional si cd player audience cu magazie de 6 cd-uri, maxi-dot, senzori de parcare spate, esapament sport, pachet jumbo box, alarma cu senzori de miscare in interiorul masinii , jaluzea luneta , plus multe altele!! masina a costat 18000 euro aku un an!! Stiu ca aku pe criza probabil la banii astia obtineam ceva mai puternic si poate mai bine dotat dar oricum nu sunt dezamagit de alegere!!

Culoarea de la interior ma innebuneste la cum arata si merge perfect cu negru de pe exterior!! o sa pun si cateva poze desi sunt cam vechi unele cam de cand am luat masina!!!

Motorul desi are 102cp ma multumeste cum trage dar se simte lipsa vitezei a 6-a!! daca as fi luat-o aku alegeam 1,4tsi !!dar sa ne multumim cu ce avem!!

pozele cu numere rosii sunt de cand a venit masina!! intre timp a capatat o zgarietura care insa s-a dus la plish!!

post-47801-1250542575_thumb.jpg

post-47801-1250542593_thumb.jpg

post-47801-1250542608_thumb.jpg

post-47801-1250542625_thumb.jpg

post-47801-1250544767_thumb.jpg

post-47801-1250544798_thumb.jpg

Link către comentariu

Multi km fara incidente si de acum incolo!Nu ai de ce sa fii dezamagit te-ai ales cu o masina deosebita!

Link către comentariu

Chiar ca e frumoasa, contrastul crem/negru e unul deosebit ce ne aduce cu gandul la limuzine elegante.

Link către comentariu

Sa o plimbi sanatos :icon_thumright: Arata super in interior, foarte curat, zici ca e noua :(

Link către comentariu

e destul de greu de intretinut culoarea aia!! mai ales presurile care sunt textile si bej!! probleme nu am avut cu masina doar ca s-a aprins odata un bec in bord din cauza benzinei proaste dar s-a rezolvat dupa un plin cu premium 99!!!

Link către comentariu

Frumoasa masina! Sa te bucuri in continuare de ea multi Km.

Link către comentariu

Intr-adevar eleganta. Cat despre motor, nu ezita o remapare.Eu am facut-o si am alt motor,parca.

Vorbeste cu Voinea si o sa vezi ca nu exagerez.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

daca fac o remapare nu pierd garantia? si cam cat as castiga in cuplu?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ,e foarte frumoasa masina,iar jantele alea sunt criminale,fac toti banii.Mai am un prieten cu o skoda octavia 2 elegance dar care suspina zi de zi dupa jantele pegasus si il inteleg de ce. Multa bafta si sa stii ca poti creste puterea si la motorul tau,se gasesc variante si ar fi bine sa te ocupi de partea asta.

Link către comentariu

Frumusica masina si cu destule optiuni,sa o stapanesti sanatos!

Am insa o nelamurire..ce inseamna "esapament sport" ?

Link către comentariu
daca fac o remapare nu pierd garantia? si cam cat as castiga in cuplu?

Castigi 10 cai si 17nm, insa ce este mai important, masina o sa traga foarte bine inca de la 2800 de ture, si nu exagerez deloc.

Cat despre garantie, nici o problema , nu se vede softul .

Link către comentariu
  • 10 months later...

dupa o lunga perioada de timp, m-am gandit sa mai scriu pe acest forum.

intre timp masina a ajuns la 50000km, la fel fara nici o problema, de fapt, singura problema a fost la scaune care s-au incretit un pic pe lateral la airbaguri, dar in rest nimic.

de asemenea, pe langa octavia, in familia noastra si-a fct loc si un A8 3.0tdi din 2008!!

nush daca e nevoie sa deschis un alt thread, asa ca voi posta aici niste poze cu ea, dar mai tarziu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!