Jump to content

Golf 4 "pi"

lightmanv

Postare recomandată

La cat efort ,timp si bani ai investit in masina ta ai merita o aparitie la ProMotor sau intr-o revista de tuning.Felicitari

Pune niste poze before and after asa se va vedea cel mai bine prin ce transformari a trecut golful tau,zici ca te au ales la emisiunea Pimp my ride.

Bafta si multi km fara probleme.

Link către comentariu
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lightmanv

21

• DjHojd

4

• TIBI_84

3

• 84.mky

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitarii pentru cum ai facut aceasta masina,am avut ocazia sa o vad live in aceasta seara era parcata in zona Unirea-Piata Natiunile Unite Splai, foarte frumoasa atrage foarte multe privirii,si placuta ochiului,inca o data Felicitarii

Link către comentariu

Masina arata foarte bine,felicitari pentru proiect.Te-am vazut aseara oprit intr-o benzinarie pe la 19:00 cred ca tu erai.Este o mica mare diferenta intre poze si realitate.Succes in continuare :offtopic:

Link către comentariu

@alex2302: Multumesc mult pentru complimente! Deja despre investitie, timp si efort nu mai are rost sa amintesc pentru ca nu cred ca o sa inceteze vreodata acest proiect! Cat despre Promotor cred ca ar fi putin cam mult....doar ce a aparut intrun ziar si a starnit reactii (acum nu o sa comentez oamenii ...in majoritatea lor....care citesc acel ziar)....cred ca dar ar fi si pe la Promotor...cu siguranta mi-as gasi mesaje dulci adancite cu cheia pe capota... :) Intr-o revista de specialitate ...poate! Ms inca o data si multi km si tie! :P

@gabi boldeanu: Asa e dl Gabi....am dat o fuga pe Lipscani sa ma dreg cu un ceai impreuna cu niste prieteni! :P Iti multumesc si tie pentru cuvintele frumoase! Multa bafta!

@blue_slid3r: Daca e vorba de Agip-ul de la Liberty, eu eram.... :D Pacat ca e cam murdara...si la asta participa din plin vremea de afara, copacii sub care o parchez si mai nou si unii vecini (oameni de-ai campului) care mai arunca cu cate un mar... Multumesc mult si daca e sa ma mai vezi prin trafic, da un flash...ca poate se gaseste timp de 2 vorbe! :D Multa bafta!

Link către comentariu
Cam cat te-a costat distractia pana acum?

Undeva in jur de 8300-8500 euro....exterior, interior si motor cu anexe + upgrade-uri!

Link către comentariu

8500E+ cu tot cu achizitia masinii sau fara pretul masinii?

In orice caz se vede ca la masina asta s-a lucrat foarte mult si cu siguranta intoarce capete pe strada si ai cu ce te mandri, totusi articolul din libertatea se vede ca e scris de cineva care nu are nici o legatura cu masinile si tuningul la ce afirmatii a facut.

Link către comentariu

@Auras: ;) cum cu masina? ...sau a fost o ironie? Fara.... Masina a fost achizitionata in 2007 si a fost 6000 de euro! Daca ar fi fost sa iau acum, imagineaza-ti ca as fi luat un gti in care sa bag bani...desi poate nu ar fi avut aceeasi *frumusete* proiectul acesta! ...(cel putin pentru mine!) Cat despre articol...e exact stilul *Libertatea* ca sa starneasca controverse, lucru care s-a si intamplat... Multa bafta si multumesc pentru aprecieri!

Link către comentariu

Ce sa zic mi se pare cam mare suma care zici ca ai investit-o in masina, dar fiecare le stie pe ale sale si nu vreau sa comentez prea mult pe aceasta tema.

Ca si recomandari ti-ar cam trebui un eleron si eventual o prelungire din aia care zicea un coleg mai in urma care sa faca trecerea de la terminatia haionului la bara spate.

Asteptam sa ne arati si ce ai pus la interior ca poate si acolo ai investit si ai schimbari majore si cat mai multe poze cu masina interior-exterior ca ai cu ce dom'le :offtopic:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!