Jump to content

Golf 4 "pi"

lightmanv

Postare recomandată

Salut!

Sunt fericitul posesor al unui golf 4 1.6 16v, care pana acum cateva saptamani avea toate dotarile stock, fara sa iasa cu ceva in evidenta... Insa, dupa multe intrebari de genul "merita sa fac ceva schimbari la ea?...sau fac o schimbare totala?!", 2 dosare de dauna si sentimentalistul din mine,.....am luat decizia de a o baga in service!

Astfel:

MOTOR: - am schimbat admisia cu una k&n pe filtru de carbon;

- am schimbat evacuarea de la serpisori pana la tipsuri astfel: totul inox, tobe si catalizator magnaflow (catalizator metalic, nu ceramic), 2 tipsuri ovale cu filtru bossima;

- urmeaza un motor 1.8T de audi s3 pe care as dori ulterior sa-l resoftez si sa-l ridic undeva la 360cp (cu schimbat de injectoare si turbina).....apropo, poate stie cineva dintre voi unde gasesc un astfel de motor, pt ca se gasesc destul de greu.... si sa fie la un pret de criza....:icon_thumright:(multumesc anticipat);

EXTERIOR:

-kit exterior din fibra de sticla facut la pilot tuning (pt bara fata +bara spate a fost facuta matrita astfel incat kitul sa aibe ceva unic in el)

-pleoapele si masca de sub bara fata au fost facute de mine din forex;

-folie llumar 95% fata-spate:P (fara autorizatie pe fata pt cei care doreau sa ma avertizeze)...;

-vopsea alba cu xiralic in ea si perla mov (in functie de cum o privesti are reflexii spre mov, respectiv spre verde);

-mijlocul capotei, plafonul si hayonul sunt facute "negru sticla";

-jante oz canova black diamond cut pe 17" (8x17"), insa cu spitele facute albe;

-cauciucuri 235/40/17 cu banda contra acvaplanarii si profil v;

-suspensii sport reglabile weittec;

-urmeaza discuri perforate si striate si etrieri cu placute ceramice sau kevlar+nonmetal (inca nu stiu care ar fi mai bune);

-stopuri negre pe led;

-faruri devil eyes de la dectaine (faruri + stopuri);

SOUND:

- 8 boxe stock (phillips)

- 2 boxe spate DLS

- consola Pionner

- Subwoofer Magnat 2000W + statie Magnat;

INTERIOR:

-stock deocamdata, dupa ce rezolv si motorul, urmand o tapitare completa in textil + piele asta si in functie de fondurile ramase:P...

Revin cu poze.....saptamana asta iese din service, dupa descrierea facuta:D

Bafta si....fara evenimente!

Link către comentariu
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lightmanv

21

• DjHojd

4

• TIBI_84

3

• 84.mky

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

felicitari pentru masina.cred k arata mortal :lol: asteptam pozeeeeee

Ms!:( Saptamana asta postez sigur pozele:).... Si am uitat sa adaug si kitul de xenon pe faza scurta....:)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Asa cum am promis, postez niste poze cu masina in lucru, inainte de a fi vopsita,in care se vede kit-ul pe care l-am ales si la care am contribuit si eu :rolleyes:si ceva poze cu ea vopsita! Insa o sa mai aman admisia si evacuarea pentru ca nu s-ar justifica atata timp cat eu vreau sa schimb motorul. (ar fi diferente la diametrul tevii folosite pentru evacuare <de ex. daca pe motorul actual mi-ar pune teava de 5 sau 5.6, atunci pentru motorul de 1.8T ar trebui cel putin 6>) In rest, tineti-mi pumnii sa gasesc motooooooor! Poate stie cineva.... ceva...:)

si....vopsita :P

:(

post-50384-1251817366_thumb.jpg

post-50384-1251817455_thumb.jpg

post-50384-1251817542_thumb.jpg

post-50384-1251817639_thumb.jpg

post-50384-1251817825_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos kit-ul, ii da un look clean :D La cate planuri ai cu ea, nu pot decat sa-ti urez multa bafta la modificari si un portofel pe masura! :lol:

N-ar strica si niste poze cu ea in stare initiala, ca sa vadem si noi de unde ai plecat! :icon_cool: Multi km fara probleme! :Driver:

Link către comentariu
Frumos kit-ul, ii da un look clean :D La cate planuri ai cu ea, nu pot decat sa-ti urez multa bafta la modificari si un portofel pe masura! :lol:

N-ar strica si niste poze cu ea in stare initiala, ca sa vadem si noi de unde ai plecat! :icon_cool: Multi km fara probleme! :lol:

Multumesc mult! E un proiect de durata, insa sper sa scot cat mai mult din ea! :Driver: O sa pun si niste poze gen "before and after"...dar sa apara acel..."after"...AMR: 2 zile :D

Si, cam asa arata cu farurile "devil eyes"! (Masina nu va avea nimic cromat...totul va fi doar in alb si negru, de aceea am optat pt farurile negre)

post-50384-1251819095_thumb.jpg

Link către comentariu

Din pacate cu motorul trebuie sa te dezamagesc. Nu prea vor astia sa il omologheze. Am incercat si eu dar au spus ca trebuie sa fie Euro 4, sa nu depaseasca 30% din puterea initiala si sa se fi montat pe acest model de masina din fabrica. Codul de motor de pe s3 nu s-a pus pe vw (cel de 225 Cp) si depaseste cu mult 30%. Omologarea individuala este vreo 2000 de euro din pacate:( Succes maxim !

Modificat de RedFighter
Link către comentariu
Din pacate cu motorul trebuie sa te dezamagesc. Nu prea vor astia sa il omologheze. Am incercat si eu dar au spus ca trebuie sa fie Euro 4, sa nu depaseasca 30% din puterea initiala si sa se fi montat pe acest model de masina din fabrica. Codul de motor de pe s3 nu s-a pus pe vw (cel de 225 Cp) si depaseste cu mult 30%. Omologarea individuala este vreo 2000 de euro din pacate:( Succes maxim !

Multumesc mult ca mi-ai spus, pt ca nu ma interesasem cum e cu omologarea! Ai idee daca dau peste aceleasi probleme si in cazul in care pun unul de gti de 150 sau 180 cp, sau de tt de 180cp (ca am inteles ca e pe aceeasi platforma), asta daca sarim peste acel 30%? Si procentul nu era cumva de 50%? Mersi inca o data!

Link către comentariu

Astazi am reusit sa o scot din service si sunt foarte incantat de ce a iesit pana acum... Pacat ca nu m-am bucurat de ea decat o ora pentru ca intre timp am gasit motor de gti de 150 cp si am si bagat-o in stagiul 2 al proiectului... Sper sa iasa bine si partea cu motorul,...motor de care iarasi sunt incantat pentru ca nu s-a umblat in el, are pana in 100.000 km si am si avut ocazia sa vad (dar mai ales sa aud) cum "toarce" :beerchug: Vizual, va trebui sa ii pun pleoapele pe care le am deja, dar pentru ca traim in Romania si stim cu cata "atentie" se lucreaza la masina altuia, mi-e sa nu fie afectate... Ulterior suspensiile weittec care sunt deja cumparate si polish-ul final! Tineti-mi pumnii cu motorul!:rolleyes: Si...niste poze.....

post-50384-1252101231_thumb.jpg

post-50384-1252101255_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata intr-un mare fel. :beerchug: Da o poza si din spate.

Bara mi se pare super bine asezata pe masina. Nu sunt convins de faruri inca, dar asteptam si alte poze pentru a ne face o impresie finala :

Pana una alta, spor la treaba.

Link către comentariu
Arata intr-un mare fel. :beerchug: Da o poza si din spate.

Bara mi se pare super bine asezata pe masina. Nu sunt convins de faruri inca, dar asteptam si alte poze pentru a ne face o impresie finala :

Pana una alta, spor la treaba.

Nu am deocamdata poze cu spatele, dar arata demential....(cel putin mie imi place mult) Astept sa fac si evacuarea ca sa fie o poza completa! Cat despre faruri, daylight-ul se vede foarte bine si cu pleoape se contureaza mult mai mult ideea agresiva pe care am vrut sa o sugerez! In maxim o saptamana revin cu poze! :rolleyes: Multumesc mult...sa fie! Bafta!

Link către comentariu

pot spune felicitari celor care ti-au facut body-kitul au lucrat destul de bine chiar daca genu asta de body kit nu arata bine pe un golf si in nici un caz linia aia neagra care incepe pe capota.....pragurile sunt interesante, contureaza o linie care incepe de la bara din fata, rotile nu se potrivesc deloc si pana nu o lasi mai jos masina e mai urata decat una stoc

Link către comentariu

arata bine golfu si cred ca l-am zarit prin trafic(ori mai e unu ca al tau :P )

dupa mine,o masina fara crom pe ea arata cel mai bine...eu detest cromul,e prea blinck-blinck

Link către comentariu
pot spune felicitari celor care ti-au facut body-kitul au lucrat destul de bine chiar daca genu asta de body kit nu arata bine pe un golf si in nici un caz linia aia neagra care incepe pe capota.....pragurile sunt interesante, contureaza o linie care incepe de la bara din fata, rotile nu se potrivesc deloc si pana nu o lasi mai jos masina e mai urata decat una stoc

Prietene, accept critica constructiva fara nici un fel de probleme, insa poate ca nici eu nu am pus destule poze ca tu sa intelegi "ideea" pe care am mers! In primul rand o sa transmit ca lucrul la bara a fost apreciat ;) , pe urma, exista o legatura intre bara fata-praguri-bara spate, iar "linia neagra" de care tu spui este o continuare a barei spate-hayonului-plafonului pe capota, respectiv bara, si ca sa nu fac toata capota neagra (pentru ca astfel pe bara nu s-ar mai fi justificat negrul), am ales sa fac "acea dunga"... In realitate masina nu da spre kitch sub nici o forma pentru ca nu am folosit folie (totul e scos din vopsea), intre alb si negru nu exista "prag", si am eliminat tot ce insemna crom si linii negre nejustificate, singurul accent de culoare fiind doar arcurile "verde lime" si etrierii (aceeasi culoare) si asta pentru ca albul creeaza aceste degradeuri spre verde! Rotile se vad bestial din lateral spate si asta pentru ca pe bara e creata o bordura alba, deasupra tips-urilor, ca sa "se pupe" cu spitele albe ale jantelor! Si oricum, nu va fi o masina de vitrina, eu facand aceasta schimbare si pentru ca agresivitatea o sa se justifice si sub capota :P Rezultatul pe mine ca proprietar ma multumeste, iar "live" e altceva!

La a ta imi place bad-boy look-ul, insa nu ma coafeaza prelungirea de la bara fata, pentru ca nu are o legatura cu restul kit-ului pe care l-ai ales! Si la motor nu te bagi? Oricum iti apreciez efortul pentru ca nu foarte multa lume baga bani in masina, dupa ce o cumpara! Spor pe viitor la ce mai vrei sa faci bestiei! :) Bafta!

arata bine golfu si cred ca l-am zarit prin trafic(ori mai e unu ca al tau :blah: )

dupa mine,o masina fara crom pe ea arata cel mai bine...eu detest cromul,e prea blinck-blinck

Multumesc Tibi_84! Off...ce ma incanta aceste vorbe si asta pentru ca e "in crestere" masina :lol: Inca nu a fost scoasa in trafic, doar ieri, de la un service la altul dar doar in zona voluntari! Si, sigur nu mai e alta ca a mea :D :P Cat despre crom.... :nono: Sper sa ajung la urmatoarea intalnire cu "bolidu'" :P ...prima de altfel :rolleyes: Pana atunci, mai astept pareri! Multa bafta!

Link către comentariu

....sunt de acord cu ce a scris DjHojd si reamintesc ca nu a spus nimic de kich

...in loc de pleoape merge un bad boy ...asta daca vrei sa faci ceva frumos

...stalpii de altfel poti sa ii vopsesti

Conteaza foarte mult sa iti placa tie ^_^ ....asteptam motoru ;)

Modificat de 66 JOK
Link către comentariu
In realitate masina nu da spre kitch sub nici o forma pentru ca nu am folosit folie (totul e scos din vopsea), intre alb si negru nu exista "prag"

OFF: Ai impresia ca o masina infoliata total sau partial e kitch?

ON: succes cu lucrarile, cea mai mare realizare din punctul meu de vedere va fi motorul 18T, cat despre kit, parerea mea e ca doar ceva finut ar fi mers, ex: bad boy, bari clean, haion clean(din pozele cu masina in lucru reiese ca te'ai ocupat de acest aspect).

Toate cele bune,

Modificat de RazvyRULZ
Link către comentariu

bad boy look schimba mult un golf(cel mai reusit mi s-a parut al lui bestie)

insa nu stiu cat de bine ar da cu farurile tale,ideea e sa nu incarci prea mult.

Link către comentariu

Foarte interesant proiectul tau si pana acum imi place ceea ce ai reusit sa faci la masina. Personal nu imi plac jantele de nici o culoare cu toate ca sunt de firma, dar sunt prea rare si subtiri spitele alea si dau impresia ca sunt foarte mici. Ar fi mers ceva jante cu buza alba si interiorul negru si ar trebui sa faci ceva sa o mai si cobori, dar s-ar putea sa ai probleme dupa cu barile sa nu fie prea joasa.

Alta recomandare ar fi sa faci negri si stalpii ori cu colant, ori cu vopsea si in loc de pleoape mai bine bad Boy look.

Daca reusesti sa duci la capat planul cu transplantul de motor atunci nota 10, daca nu o sa iti iasa, atunci mare pacat ca nu ai luat de la inceput un Golf cu motor mai competent.

Spor la modificari.

Link către comentariu

interesant proiectul. apreciez munca

nu comentez/critic aspectul exterior - gusturile nu se discuta.

as vrea sa stiu mai multe detalii despre schimbul de motor te rog.

bafta

Link către comentariu
Prietene, accept critica constructiva fara nici un fel de probleme, insa poate ca nici eu nu am pus destule poze ca tu sa intelegi "ideea" pe care am mers! In primul rand o sa transmit ca lucrul la bara a fost apreciat ;) , pe urma, exista o legatura intre bara fata-praguri-bara spate, iar "linia neagra" de care tu spui este o continuare a barei spate-hayonului-plafonului pe capota, respectiv bara, si ca sa nu fac toata capota neagra (pentru ca astfel pe bara nu s-ar mai fi justificat negrul), am ales sa fac "acea dunga"... In realitate masina nu da spre kitch sub nici o forma pentru ca nu am folosit folie (totul e scos din vopsea), intre alb si negru nu exista "prag", si am eliminat tot ce insemna crom si linii negre nejustificate, singurul accent de culoare fiind doar arcurile "verde lime" si etrierii (aceeasi culoare) si asta pentru ca albul creeaza aceste degradeuri spre verde! Rotile se vad bestial din lateral spate si asta pentru ca pe bara e creata o bordura alba, deasupra tips-urilor, ca sa "se pupe" cu spitele albe ale jantelor! Si oricum, nu va fi o masina de vitrina, eu facand aceasta schimbare si pentru ca agresivitatea o sa se justifice si sub capota ;) Rezultatul pe mine ca proprietar ma multumeste, iar "live" e altceva!

La a ta imi place bad-boy look-ul, insa nu ma coafeaza prelungirea de la bara fata, pentru ca nu are o legatura cu restul kit-ului pe care l-ai ales! Si la motor nu te bagi? Oricum iti apreciez efortul pentru ca nu foarte multa lume baga bani in masina, dupa ce o cumpara! Spor pe viitor la ce mai vrei sa faci bestiei! :scratch: Bafta!

nu am zis ca e kitch si daca foloseai folie pe o asa suprafata atunci era aiurea :(

sper ca nu m-ai inteles gresit, si eu apreciez munca fiecaruia investita in orice masina insa daca ai postat-o aici fiecare isi spune parerea, deciziile tu le iei

pune pozele alea sa vedem despre ce vorbesti :) momentan ai primit pareri doar pe jumate din masina cat se vede in pozele puse

Off: parerile despre masina mea le astept pe topicul meu...nu am nici o prelungire, este bara completa, tot body kit-ul este de la Rieger...il poti gasi la ei pe site in aceeasi formula nu eu l-am gandit asa...la motor am intrat deja de vreo 4-5 luni...detalii pe topicul masinii mele

Bafta si drum bun :soothe[1]:

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

@ 66 JOK: In primul rand, dupa ce am vazut-o echipata si vopsita, mi-am zis ca ar fi fost bine sa fac si stalpii negri, deci am picat pe idee...(Mersi pt sfat oricum) Cred ca o sa rezolv si acest detaliu! :) Partea cu bad boy-ul e foarte delicata (de cand am acoperit locul unde fusese semnul, am luat in calcul ideea), si asta pentru ca modelul de far nu ar avea nici o linie cu ceea ce ar rezulta din capota! si ca sa nu las aceste faruri stock, m-am gandit la pleoape! Repet (in prima descriere am mentionat) ca pleoapele sunt facute de mine ca sa mearga cu farul, nu sunt cumparate, deci nu sunt un model standard! Arata ca o continuare de capota si ulterior ia forma "ochiului" din far! Da cu totul alt look masinii.....si aici e vina mea pt ca nu am poze cu ele puse insa nu as fi vrut ca mesterii sa mi le deterioreze atunci cand monteaza motorul! Astept pareri in continuare! Multa bafta!

@RazvyRULZ: Vis-a-vis de folie...: Parerea mea - Daca e pusa cum trebuie si subliniaza un "ceva" al masinii...nu cred ca ar fi kitch! (insa tie cum ti se pare folie carbon pe o capota, iar pe plafon si hayon sa coboare 2 linii ca pe viper?! :vaidecapulmeu: <la asa ceva ma refeream cand am zis kitch>).... Si pe de alta parte daca omul vrea sa infolieze total o masina ca sa schimbe o culoare si sa nu o faca din vopsea, nu am nici o problema, e alegerea lui....

Ideea cu bad-boy-ul am explicat-o mai sus, iar hayonul intr-adevar l-am lasat clean,... barile...tin de gustul fiecaruia... Abia astept modificarile la motor si...intr-adevar, cum zici si tu, transplantul unui 1.8t in loc de 1.6 e cea mai mare realizare!

Multa bafta!

@TIBI_84: Asa e cu bad-boy-ul, dar un rol important il au si farurile.... Din pacate, daca as face la mine, as rupe tot ce am gandit vis-a-vis de estetica... Si nu am avut si nu am de gand sa incarc (desi poate unii m-ar contrazice)! :blah: Te mai astept pe-aici Tibi! Numai bine!

@Auras: Multumesc pt aprecieri, sper sa iasa ceva frumos din toate punctele de vedere! Jantele, ca si aspect, le-am legat cu vederea din lateral-spate a masinii, asta in afara de modelul in sine care imi place mult! Suspensia asteapta sa fie montata, insa mi-e frica sa o cobor foarte mult pentru ca drumurile nu ma vor avantaja....iar partea cu motorul e 100% sigura, la modul ca masina e in service si "transplantul" a inceput... Va dura o saptamana pentru ca se va schimba tot, de la motorul in sine pana la planetare, cutie de viteze, alternator, electromotor, computer...etc.. Sper sa fie o munca prestata cu simt de raspundere si sa nu intampin probleme viitoare.... Multa bafta!

@PAK: Multumesc pentru sustinere! Cred ca cel mai bine iti voi da detalii concrete dupa ce il monteaza si dupa ce il omologhez, ca sa iti explic toti pasii pe care i-am facut! Bafta la km!

@DjHojd: :) Nu frate,....nu am acuzat pe nimeni ca mi-ar fi facut masina kitch si nici nu am inteles gresit....am facut eu o remarca! Pe de alta parte, de aia am pus-o aici, pt ca fiecare sa isi dea cu parerea si ca eu sa aleg ce e util de facut la ea si ce imi place....

Sunt inca nou aici, si nu stiu unde sa caut topicul tau ca sa imi expun parerea, dar o sa ma interesez...si o sa-l comentez! Stiu kit-ul asta de la Rieger, pt ca bara spate mi-a placut mult...si pragurile....dar mai multe despre masina ta vorbim pe topicul tau! ;) Numai bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!