Jump to content

cum sa desfac birdul?


cristy_stefan
 Share

Postare recomandată

cristy_stefan

am o prob la ventilatia masinii, mai pe scurt nu mai baga aer pe sus pe la parbriz de loc....dar in schimb..cand dau sa bage la picioare..abia sufla si la aerisirile...de pe bord...baga de rupe...

cum desfac si io bordul.cate suruburi sau cleme are si pe unde se afla.....ca sa vad ce nu e pus ok.?

mai precizez ca pe langa aeroterma de sub bord...baga aer...ceva nu e etans...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu zic,ca prima oara sa desfaci acolo sub cass la selectorul ala de aer,viteza ventilatie si caldura sa vezi daca functioneaza corect ,ca poate de acolo e buba ,poate sunt scapate ceva cablaje de pe acolo (in mod normal acolo are niste cabluri de alea cu camase si poate au scapat de pe rotitele alea si tu cand ii dai comanda se invarte rotita in gol ,nu mai trage de cablu sa dea comanda la clapetele de la bord)

Ca sa desfaci acolo scoti scrumiera afara si ai doua suruburi acolo jos ,dupa scoti plasticul acela de la modulul de control al ventilatiei si mai ai acolo 4 suruburi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Salut,

Mai intai fa ce a sugerat colegu daca totusi vrei sa dai bordul jos e destul de mare lucrarea insa nu imposibila. Mie unu mi-a luat cam jumatate de zi. Eu a trebuit sa schimb caloriferul de caldura ca era spart. Trebuie sa desfaci prima data toate ornamentele care se pot da jos fara suruburi. Apoi cele cu suruburi insa mare atentie ca mai sunt 4 suruburi foarte importante pe partea de la motor (ridici capota si o sa le vezi insa tre sa te uiti bine ca s-ar putea sa fie mascate de niste protectii de aluminiu) care iti tin bordul (cel putin la mine asa au fost am rupt 1 din 4 :) ). In rest o gramada de suruburi si tre sa desfaci si mufele de la cesurile de bord insa trebuie sa ai mare grija si la cabluri ca sunt multe si trebuie rearanjate. Spor la desfacut bordul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!