Jump to content

Seat Cordoba 1,9 TDI

1octav

Postare recomandată

Incep si eu prezentarea: pe acest forum am ajuns in urma unor probleme pe care le-a avut tata cu geamul lui electric de la Skoda Octavia 1.

Eu am luat recent o Cordoba tdi a unui prieten, mai mult pentru concediu. Daca fac rost de bani o sa o pastrez, daca nu... o va vinde.

Despre masina... tdi, 90 caluti (inca tineri), clima, 144.000 km reali, casco din 2001 de la cumparare, cateva accidente usoare, ca in Bucuresti - far spart, bara sparta, etc. Masina are geamuri si oglinzi manuale, clima insa contrabalanseaza aceste lipsuri (iar dupa cate probleme a avut tata cu geamul electric ma gandesc ca nu e asa rau sa "dai la manivela").

Maine plec in concediu in muntii Apuseni si am pus-o la punct cu articulatiile, geometria, lichidul de parbriz. Sunt tare curios ce consum am sa scot, i-am facut plinul aseara si abia astept sa plec spre transfagarasan, sibiu, rosia montana...

Poftiti si cateva poze

post-50270-1250337751_thumb.jpg

post-50270-1250337758_thumb.jpg

post-50270-1250337786_thumb.jpg

Link către comentariu
Incep si eu prezentarea: pe acest forum am ajuns in urma unor probleme pe care le-a avut tata cu geamul lui electric de la Skoda Octavia 1.

Eu am luat recent o Cordoba tdi a unui prieten, mai mult pentru concediu. Daca fac rost de bani o sa o pastrez, daca nu... o va vinde.

Despre masina... tdi, 90 caluti (inca tineri), clima, 144.000 km reali, casco din 2001 de la cumparare, cateva accidente usoare, ca in Bucuresti - far spart, bara sparta, etc. Masina are geamuri si oglinzi manuale, clima insa contrabalanseaza aceste lipsuri (iar dupa cate probleme a avut tata cu geamul electric ma gandesc ca nu e asa rau sa "dai la manivela").

Maine plec in concediu in muntii Apuseni si am pus-o la punct cu articulatiile, geometria, lichidul de parbriz. Sunt tare curios ce consum am sa scot, i-am facut plinul aseara si abia astept sa plec spre transfagarasan, sibiu, rosia montana...

Poftiti si cateva poze

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si neaparat sa-i vopsesti manerele in culoarea caroseriei

Link către comentariu

ptr colegii care nu citesc cu atentie

Poftiti si cateva poze

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc pentru urari, abia m-am intors din concediu (1500 km in 7 zile, fara nicio problema).

Sunt foarte multumit de masina, am urcat dealuri si munti, am trecut prin numeroase gropi, am obtinut un consum extrem de mic (4,15%)... si maine ma duc cu ea in service sa vad daca am stricat ceva (la intoarcere la drum intins am observat ca dupa 110-120 km/h apare o vibratie destul de serioasa a volanului, insotita de un fel de tzacanit). Mentionez ca inainte de plecare am facut bucsaraia si geometria.... insa am urcat pe munte cu masina, am facut vreo 100 km pe drumuri pietruite... Sper sa fie doar bucsa de la volan si nu ceva la caseta de directie.

Legat de pret, prietenul meu vrea 3500 de euro pe masina... si daca reusesc sa ii strang pana pe 28 august, o iau... insa trebuie sa vad intai ce e cu zgomotul si cu vibratia din volan.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!