Jump to content

1,9 SDI consum ulei

Andrei Florin
 Share

Postare recomandată

nu ma lamuresc. Daca scoate fum albastru la pormire timp de una doua secunde, e bai mare? Fara consum de ulei semnificativ adica undeva la 200 ml intre schimburi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu zic ca ai consum de ulei de invidiat

Link către comentariu

probabil si rulajul ca am 50 de mii cu ea. Dar eu nu am vazut diesel sa nu scoata fum cat de putin, infim as putea spune, dar e. Imi aduc aminte de unele masini pe care le-am vazut prin armata ... era norma de benzina, ca erau rusesti pe benzina, si norma de ulei. Si nu exagerez dar erau apropiate rau...:))

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut! As vrea totusi sa o lamurim din start. Care e consumul indicat de ulei la Skoda Fabia Sdi? (am tot cautat pe forumul de la Skoda si am gasit un topic in care se discuta de 1 litru la 1000km maxim admis de constructor...da am scris bine...ceea ce mi se pare imens. Multumesc anticipat!

Link către comentariu

la acel consum de ulei.....trebuie sa fii client fidel la magazinele de ulei....nici vorba.... erau sub influenta etnobotanicelor cei care au afirmat de consum de 1l de ulei la 1000 km....si sa nu uitam ca SDI-ul e cel mai fiabil motoras de la ww, puturos ca dracu, dar....ma repet.....al dracului de fiabil.

Link către comentariu

Salutare!Sdiul meu are in jur de 200.000 km. Mie mi se pare ca ii cam place uleiul in ultima vreme.. (aprox 300-400ml) in 3000-3500km.(toate cifrele sunt apoximative...la joja pare mai dramatic consumul). Nu scoate fum de nicio culoare...eventual alb asta iarna, dar aia sunt mai mult aburi, iar consumul de combustibil e cam acelasi deci nu iau in calcul o uzura ce ar necesita segmentare. Citind topicul asta ma gandesc ca poate fi valva CCV. Intrebarea mea este cum se poate verifica daca functioneaza acea valva? si daca nu e de la CCv, mai are cineva idee de la ce ar putea sa creasca consumul de ulei? Ms. Numai bine!

Link către comentariu

E cineva din Cta care ma poate indruma catre un service ori persoana priceputa in ale mecanicii? Vreau sa rezolv cumva problema asta cu consumul de ulei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!