Jump to content

Volkswagen Touareg

iksXL

Postare recomandată

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iksXL

20

• B_U_T

7

• Diesel

4

• Florin@Caractere

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

MARE masina :). Fiind diesel, trebuie sa ai grija de tipsuri cat de cat. Nu lasa sa stea prea mult funinginea pe ele ca o sa se pateze si isi pierd din stralucire. Eu la 5 zile maxim le sterg chiar daca nu merg la spalatorie din cauza vremii si nici talpa nu-i dau.

Link către comentariu
...intre timp masina a primit si un set nou de jante pe 18 odata cu cauciucurile de iarna...

Salut,

Poti sa-mi spui te rog pe la cat ai ajuns cu rotile de iarna si ce brand/dimensiuni sant?

Mersi!

O2

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut, scuze de intarzierea cu care raspund dar acum vazui mesajul de la tine.

rotile le-am pastrat de la vechiul touareg, erau aproape noi, Pirelli parca pe 18"

mai atasam o poza facuta astazi cu telefonul.

am urcat o panta de vreo 500m cu zapada de 25-30 cm. masina s-a comportat excelent, nu ma asteptam sa ajung sus avand in vedere inclinatia si stratul gros de zapada

post-11074-1260979538_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

nimic nu va scapa :)

da, am scos-o momentan sa vad daca gasesc doritori sa preia leasingul, deoarece si eu la randul meu intentionez sa preiau un alt leasing - un frate mai mare ;)

oricum pe seceta asta slabe sanse !!!!

Modificat de iksXL
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!