Jump to content

Volkswagen Touareg

iksXL

Postare recomandată

Salutare,

Prezint si eu o achizitie recenta VW TOUAREG cu motor 2.5 TDI Cutie Tiptronic.

Fosta masina un Touareg 3.2 benzina.

Cumparat pe 15.07.2009 de la Scorpion Galati.

Dotarile standard + optionale:

-suspensie pneumatica

-bi-xenon adaptiv

-senzori parcare fata-spate

-senzori de ploaie

-senzori de lumini

-tapiserie piele

-pachet lumini ambientale

-oglinzi pliabile electric

-geamuri fumurii

-dublu climatronic

-alarma cu senzori de soc si de miscare

... si cam atat. Cand o sa mai imi amintesc o sa editez postul.

Momentan am cu ea 3500 km, consum mediu 9%.

Dupa ce am citit pe forum R5 vs V6 ma gandeam ca voi fi dezamagit de puterea motorului. Motorul trage chiar foarte bine, mult mai bine decat ma asteptam. Consider ca am facut o alegere buna.

Am avut de ales intre un V6 fara optiuni si fara suspensie pneumatica, fara piele, fara senzori, etc si acest model.

Asa ca am ales pe cel mai optionat dintre ele, deoarece confortul este mai important, iar o remapare se poate face oricand.

Am atasat si o poza cu ea, revin cu unele mai de calitate in week-end.

Toate cele bune.

post-11074-1250004091_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iksXL

20

• B_U_T

7

• Diesel

4

• Florin@Caractere

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos! Masina este de exceptie, totusi eu as fi ales 3.0 TDi.

Link către comentariu

Masina perfecta pt mine, sa o stapanesti sanatos,sa ai grija de ea si s-o speli mai des :icon_cool:

Link către comentariu

Multumesc pt urari !

Acum fiecare cu alegerea lui. Pentru mine au fost mai importante optionalele. Si sa stii ca si motorul de 2.5 trage destul de bine - satisfacator si mai mult decat ma asteptam si citisem pe forum.

Am avut de ales dintre 2 masini aflate pe stoc care erau aprox la acelasi pret: 2.5 full options si v6 fara nimic interesant-nici macar piele sau pneumatica !!

Asa ca am ales 2.5 care cu o remapare se apropie cat de cat de performantele lui v6 (daca voi considera necesar).

Modificat de iksXL
Link către comentariu

Motorizarea 2.5 TDI are avantajul ca este fara intretinere...distributia este pe pinioane, deci nu tu curea, nu tu costuri, verificari samd.

Suspensia pneumatica e fantastica pana cand apar problemele. Si acestea sunt costisitoare...

Sa o folosesti cu placere! Cat a fost pretul final?

Link către comentariu

Suspensia pneumatica este foarte tare ! Si pana una alta am 2 ani garantie la masina.

Nu am gasit pe nimeni pe forum cu pneumatica sa se planga cum ca ar fi avut probleme cu ea.

Nu stiu cat costa schimbatul pernelor. Chiar sunt curios.

Pret final : aprox 35.000 E cu discount.

Link către comentariu
Suspensia pneumatica este foarte tare ! Si pana una alta am 2 ani garantie la masina.

Nu am gasit pe nimeni pe forum cu pneumatica sa se planga cum ca ar fi avut probleme cu ea.

Nu stiu cat costa schimbatul pernelor. Chiar sunt curios.

Pret final : aprox 35.000 E cu discount.

La cati posesori de Touareg sunt pe forumul nostru...nu o sa afli prea multe despre masina asta...mai ales despre probleme. :Driver: Am vorbit cu multi meseriasi din service-urile VAG care mi-au explicat problemele ce au aparut la suspensiile pneumatice...atat la Touareg cat si la Cayenne.

Nu pernele cauzeaza problema ci compresorul suspensiei...e suficienta o mica fisura in instalatie, se va pierde presiunea optima, compresorul va lucra constant sa compenseze situatia si se va defecta rapid.

Bine...nu vreau sa sune ca povestea lui Creanga cu drobul de sare, dar va trebui sa ai mare grija daca o bagi pe zone offroad sa nu atingi ceva.

Pretul a fost bun.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos,am si eu un prieten care si-a luat anul trecut un Touareg 5000 cc,V10,keyless go,suspensie pneumatica si vreau sa spun ca e foarte multumit de ea,in afara de consumul din oras,18-19%,in rest destul de ok. :Driver:

Link către comentariu
Florin@Caractere

Frumoasa, sa o stapanesti sanatos :D

si asteptam mai multe poze !

Modificat de Florin@Caractere
Link către comentariu

@msclemike: era an fabricatie ceva mai vechi si raportul consum/puterea motorului nu era ce ma asteptam.

poze o sa mai postez in week-end sa am mai mult timp.

multumesc tuturor pentru urari.

toate cele bune

Link către comentariu

Iti dai seama ca tre sa-l suni pe Nadir asap, e chiar pacat sa nu-i faci macar un soft..

Link către comentariu

Nu vad unde e graba..mai bine mai asteapta cateva mii de km sa se lase motorul.Cel putin eu asa as face,m-as gandii la o resoftare dupa primii 10.000km.

Link către comentariu
Motorizarea 2.5 TDI are avantajul ca este fara intretinere...distributia este pe pinioane, deci nu tu curea, nu tu costuri, verificari samd.

3.0 TDi are distributie pe lant, are acelasi consum cu 2.5 TDi si performante superioare. Nu mai vorbim ca este CR. Singur avantaj al lui 2.5 TDi este ca asigurarea si impopzitul sunt mai mici la el.

Dar sa nu poluam topicul.

Daca nu s-a vrut sa se astepte cateva luni si asta a fost pe stoc...asta s-a luat.

Felicitari pentru achizitie inca o data!

Link către comentariu

multumim, multumim :P

tocmai am dat comanda de tips-uri pt evacuari. asemantoare cu imaginile atasate.

ce parere aveti? ;)

post-11074-1250101514_thumb.jpg

post-11074-1250101523_thumb.jpg

post-11074-1250101534_thumb.jpg

Link către comentariu
multumim, multumim :P

tocmai am dat comanda de tips-uri pt evacuari. asemantoare cu imaginile atasate.

ce parere aveti? ;)

Pai si cu fusta ce faci ? Cum o sa scoti cele 4 tipsuri prin ea ? Mai bine pui de v10, alea ovale cate 1 pe fiecare parte.

Link către comentariu

exact ca in poza de mai sus din mijloc, asa o sa arate ;)

imi plac mai mult astea, am avut si pe celalalt.

am vrut sa ii vopsesc si fusta dar cei de la service nu vor sa dea garantie la vopsea. au zis ca e plasticul tare si nu va sta vopseaua.

Modificat de iksXL
Link către comentariu

E un Touareg in Ploiesti care are tipsuri exact cum vrei tu sa-ti pui(are doar putin decupata bara) si se vede nasol. Ies mult in afara,si mai ales daca nu vopsesti si bara o sa arate mai putin frumos,din punctul meu de vedere.Daca as fi fost in locul tau imi comandam o bara completa de la Hofele care mie mi se pare dementiala.Atasez foto.

2008hofelevolkswagentou.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
Florin@Caractere

Sau eventual ai putea sa pui ceva in genul asta.

Pot sa-ti spun ca vin super bine si daca pui si niste jante ca cele din poze si eventual si extensiile de aripi ii schimba foarte mult look-ul :icon_confused: , am montat kitul si setul de jante CW1 acum doua saptamani pe un Touareg din Predeal.

post-35360-1250147864_thumb.jpg

post-35360-1250147881_thumb.jpg

post-35360-1250147890_thumb.jpg

post-35360-1250147896_thumb.jpg

post-35360-1250147904_thumb.jpg

post-35360-1250147913_thumb.jpg

Modificat de Florin@Caractere
Link către comentariu

Felicitari pentru noua achizitie si cat mai multi km. fara probleme! Suspensia pneumatica mi se pare cea mai buna alegere dintre optiunile prezente pe masina, probabil ca nici nu simti cand mergi, indiferent de gropile de pe drum. Chestia cu lipsa de fiabilitate si costurile ridicate de intretinere mi se pare o prejudecata (teama, respingere) ce apare in general la inceput fata de tot ceea ce reprezinta tehnologie moderna si complexa (vezi si suspensii adaptive). Timpul va demonstra contrariul, sunt sigur.

Link către comentariu
Sau eventual ai putea sa pui ceva in genul asta.

Pot sa-ti spun ca vin super bine si daca pui si niste jante ca cele din poze si eventual si extensiile de aripi ii schimba foarte mult look-ul :rolleyes: , am montat kitul si setul de jante CW1 acum doua saptamani pe un Touareg din Predeal.

hmmm....... m-ai pus pe ganduri ! :D

cam cat costa kit-ul si ce include?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!