Jump to content

Problema nerezolvata - mers balbait

Fulger
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor. Problema pe care o am inca persista. Nici un mecanic nu stie ce poate avea. Pe tester nu apar erori. Ajutati-ma cu sfaturi. Problema este urmatoarea: audi A4 - 2006 - 2000 cmc. In sarcina cand schimb vitezele (de la a 2a la a3a, etc.) pina se tureaza sau pina intra turbina, are o barbaire si parca un zgomot in compartimentul motor. Mi se pare ca in partea dreapta. Precizez ca am schimbat "regulatorul flap" - care se afla sub EGR - piesa care mi-a dat-o ca eroare si are aceleasi simpome. Furtunele par in ordine (asa au zis mecanicii). Ce poate sa fie? ajutati-ma cu sfaturi si pareri. astept parerile voastre. Va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai pana intra turbo supapa EGR este deschisa si incepe sa inchida pe masura ce incepe sa intre turbo .

Problema ar fi tot pe partea de aer .

Link către comentariu

Aceeasi problema o am si eu, dar cand ma duc cu ea la mecanici nu mai face si omul nu poate sa-si dea seama ce are.

Pe tester nu apar erori.

Link către comentariu

Problema sper sa se rezolve, am ajuns in cele din urma la servisul audi. pe tester nu da nimic. Concluzia mecanicului: supapa EGR; o astept am comandat-o; sa vedem dupa montare ce mai face.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!