Jump to content

my passat b6

colvalcea

Postare recomandată

el este fratiorul meu de care o sa am grija :offtopic:

e luat din Germania, inmatriculat in RO de 2 saptamani.

post-48113-1249833008_thumb.jpg

post-48113-1249833039_thumb.jpg

post-48113-1249833078_thumb.jpg

post-48113-1249833298_thumb.jpg

Modificat de colvalcea
Link către comentariu

Frumos fratior ai.Da si tu mai multe detalii : nivel de echipare si dotari,numar de km eventual un pret de achizitie.

Link către comentariu

Te asteptam cu discutii in aria de B6.

Felicitari pentru masina! :D

Link către comentariu

Echiparea e mai mult ca sigur comfortline. Optionale din ce vad: incalzire in scaune, MFD2 cu CD, climatronic, echipare telefon. Culoarea e foarte frumoasa si masina e bine echipata. Sa o conduci cat mai multi km! :dry:

Link către comentariu

multumesc mult baieti, la fel va doresc si voua, numai de bine si cat mai multi km.....

Nivel de echipare asa cum spunea "dark master" comfortline, intradevar MFD2, scaune incalzite, climatronic, carkit (as vrea sa imi iau si un 6310i, ca numai astea merg; dar ce gasesc e cam scump --- e posibil sa-l schimb acest carkit cu altul??), proiectare, pachet nichel interior-exterior, cotiera si torpedou frigorific, (niste senzori pe viitor, as vrea wireless, ce ziceti ar merge, sunt ok?).

km mai jos in poza (tre sa ii schimb distributia, o sa ma coste scump????)

multumesc inca o data.

post-48113-1249843754_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu stiu daca merita sa dai banii pe un 6310i. Cred ca e mai simplu sa gasesti un adaptor bluetooth pentru carkit si sa folosesti telefonul tau. Nu pot sa iti dau acum un link exact pentru ca nu m-am documentat dar parca userul luc1an si-a luat asa ceva. Uita-te in prezentarea masinii lui si poate gasesti.

Link către comentariu
  • 8 months later...

Arata bine cu folie,dar jantele din punctul meu de vedere o strica,nu sunt adeptul replicilor,mai ales a celor de la bmw pe 15" sau 16" care sunt pe toate tipurile de masini.Bafta in continuare cu masina, sa o conduci sanatos!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!