Jump to content

Vw Golf V

99CLU

Postare recomandată

Frumusica masina,sa o stapanesti sanatos!Modificarile sunt f. interesante,pacat ca nu i-ai pus o cutie in 6 trepte. Cred ca din catalogul cu 3000 de culori pe care l-ai consultat erau culori mult mai frumoase pt. ea,dar e o chestie de gust,sper sa nu ai nevoie sa o revopsesti pt. ca ar putea fi o problema..

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 99CLU

16

• Sor!n

4

• Circoloco

3

• Georgik

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

Nu cred ca o vezi pe nicaieri,eu unul nu am mai vazut pana acum dar mi se pare senzationala,arata genial...cat despre interior...super.

Sa o stapanesti sanatos in continuare.

Link către comentariu

Sal,

A fost dificil de montat footrest-ul si pedalele? Tokmai mi-am achizitionat si eu un set si astept sa se mai incalzeasca afara sa le pot monta linistit, dar cel mai mult ma gandesc cum sa pun footrestul. Pe forum scria ca trebuie dat pragul de plastic jos si inca cateva piese si m-a cam speriat putin. ;)

Link către comentariu
Sal,

A fost dificil de montat footrest-ul si pedalele? Tokmai mi-am achizitionat si eu un set si astept sa se mai incalzeasca afara sa le pot monta linistit, dar cel mai mult ma gandesc cum sa pun footrestul. Pe forum scria ca trebuie dat pragul de plastic jos si inca cateva piese si m-a cam speriat putin. :screwy:

10minute, 1 surub si putina indemanare

Link către comentariu

A fost nevoie sa dai pragul de plastic jos, capacul de la sigurante si inca un plactic de langa maneta de ridicat capota, sau ai gasit tu alta metoda de a monta footrestul? Eu nu as vrea sa dau toate alea jos :( si m-am gandit k poate stie cineva si altfel. Merci pt raspuns.

Link către comentariu

eu stiu ca trebuie dat doar plasticul de langa maneta de ridicat capota.(asa am facut la octavia).acolo este doar un surubel si footrestul vine ca un fel de sina(are niste aripioare pe spate)

Link către comentariu

Am montat si eu astazi pedalele, care nu au intampinat nici o problema si in doua secunde au fost puse, dar footrestul are niste aripioare pe spate si nu stiu cum ar trebui sa vina, in locul vechiului footrest de plastic, sau deasupra lui? Eu banuiesc ca prima varianta este cea buna, fiinda deasupra lui nu are de ce sa se prinda. Astept o parere de-a voastra.

Link către comentariu
  • 1 month later...
Frumusica masina,sa o stapanesti sanatos!Modificarile sunt f. interesante,pacat ca nu i-ai pus o cutie in 6 trepte. Cred ca din catalogul cu 3000 de culori pe care l-ai consultat erau culori mult mai frumoase pt. ea,dar e o chestie de gust,sper sa nu ai nevoie sa o revopsesti pt. ca ar putea fi o problema..

Upgarade la 6 trepte

In sfarsit masina are acum o cv i n 6 trepte :ceuameni:

Link către comentariu

Cea mai frumoasa culoare.

Un DSG era cu mult mai scump decat M6?

Link către comentariu

Salut, cat te-a costat bara fata de R32 si ornamentele de comutatoare de PASSAT CC ?

Link către comentariu
alecsandru19

Superba culoarea!S-o stapanesti sanatos si multi multi km fara evenimente neplacute! ;)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut,

Se vede ca ti-ai dat silinta. Masina are de toate, asa cum de altfel ii sta bine!

Am totusi cateva nelamuriri:

- de ce o culoare asa de nereusita?

- mi se pare in plus cam ciudat ca ai volan cusut cu ata galbena, masina este oarecum verde si interiorul este gri, negru, rosu de la RNS, albastru/violet de la ceasuri si climatronic, cromul de la pedalier + culoarea ciudata de pe consola centrala (o prea mare aglomerare de culori).

Asa ca si prezenta vazuta din exterior pare OK, ceva mai exclusiv in marea de golfuri 5 existenta.

Multumim oricum de timpul acordat pentru prezentarea jucariei.

Oricum sa o stapanesti sanatos si sa nu uiti si de cel de-al doilea scaunel din spate

Modificat de Ettore
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!