Jump to content

Vw Golf V

99CLU

Postare recomandată

deosebita culoarea,n-am mai vazut pana acum

eu i-as da jos ''r''-ul de pe hayon...clean look

cat mai multi km si drum intins

Link către comentariu
  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 99CLU

16

• Sor!n

4

• Circoloco

3

• Georgik

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Masina este foarte frumoasa, spun pentru ca o stiu prea bine :rolleyes:

Cad despre sugestii, stii cum e, unuia ii place ceva, altuia altceva, important este sa iti placa tie (si sa fie in limita bunului simt :offtopic: ).

Nota 10!

Link către comentariu

Imi place masinuta, culoarea in mod special, dar cel mai mult apreciez modificarile OEM. :icon_thumleft: Si nu in ultimul rand, dupa cum a spus si rex, imi place ca nu scrie R32 pe ea ;)

Ai grija de ea, eventual fa-i o sedinta foto mai profi :D Sau pur si simplu, mai pune poze cu ea :lol:

Link către comentariu

Felicitari pentru masina man, de mult te pandesc sa vad un topic dedicat jucariei tale, tine-o tot asa, e o masina superba! :dry: :D Astept un pm cu id-ul tau daca se poate, vreau sa te intreb niste lucruri! Cu respect, Soso!

Link către comentariu

foarte speciala masina intr-adevar prin culoare si optiuni ....CHIAR FRUMOASA!

eu i-as completa look -ul si la interior cu pedale R32 ....cred ca arata de 10 ori mai bine decat cele de GTI ...

DRIVE SAFE!!!

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

Clar cel mai frumos GOLF 5 pe care l-am vazut pana acum. Preferam albul...dar culoarea asta este incredibila. Interiorul e foarte ingrijit si sportiv. Numai bine!

Link către comentariu

O masina cu adevarat extrordinara din toate puntele de vedere, FELICITARI!!!

Link către comentariu

E superba, culoarea e aproape ca a mea. Sa o stapanesti sanatos :icon_thumright:

Link către comentariu

incepand cu culoarea :icon_thumright: , masina arata foarte bine, la ce modificari te-ai gandit sa-i aplici?!

multi km fara probleme

Link către comentariu
E superba, culoarea e aproape ca a mea. Sa o stapanesti sanatos :P

dupa culoarea ta de la lupo am fost inspirat in 2001 cad am vopsit un oltcit

si de atunci dragoste pe veci

post-16403-1250537391_thumb.jpg

Link către comentariu

ma bucur sa vad ca ai venit printre noi daniel.b

jos palaria :P

Te rog frumos, nu mai da Quote la postul anterior. Foloseste Add Reply sau Fast Reply.

Multumesc.

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si seamana un pic cu a mea :) . Referitor la fusta spate individual ma tenteaza sa pun si eu una la fel, doar ca asta care am gasit-o are si decupaj facut ca la Gti pentru tipsuri de evacuare, nu te tenteaza sa decupezi fusta ta ca din cate stiu pe interior are marcat din fabrica cam pe unde ar trebui decupata. Pe de alta parte sunt tentat sa iau o fusta de R32 ca sa fie kitul complet, doar ca $$$ pe criza asta nu prea ma indur, tu ce parere ai si ce recomandare mi-ai da?

Foarte mult bun gust in modificarile facute masinii pana acum, tine-o tot asa in continuare.

Link către comentariu

Fusta de R32 e superba dar pe R32

Nu cred ca se potriveste pentru ca daca ii pui evacuare falsa, fumul o sa vina din partea stanga si pe mijloc nimic.

pentru diesel este ideala fusta de individual. Din pacate este pretul destul de mare(2200ron)

Modificat de WNS
Link către comentariu

Fusta de R32 merge pusa si pe Golf 5 normal, iar cu evacuarea este foarte simplu sa o modifici pe asta stock si o sa dea fumul exact pe tevile care vin pe mijloc nu asta e problema, iar ca si pret daca iti spun ca fusta de R32 costa 1100 lei, adica exact la jumatate din cat face asta de individual si chiar si asa mi se pare scumpa pentru vremurile astea de acum.

Vezi in aria de tuning daca esti interesat ca am acolo deschis un topic cu coduri necesare si cum as fi vrut sa modific evacuarea daca mi-as lua fusta de R32 si preturi.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Hehehe...frumoasa masina domnu`! :)

Sa o stapanesti sanatos cat mai multi km..!

Culoarea este bestiala...dupa cum spunea WNS...OEM style! :D

Link către comentariu

Frumos exemplar! Imi place interiorul mai mult (sa nu ma injure lumea, dar acolo cred ca e punctul ei forte)...in special navigatia modelul asta nou (eu am MFD2.... :icon_thumright: ) .Intr-adevar, mai trebuie doar la pedale lucrat (buna ideea de R32!) si fusta pe spate de R32. E foarte simplu cu tobele : montezi intermediara Borla, pui tubulatura si tipsurile originale. Toata afacerea te costa vreo 200 de euro in privinta evacuarii, iar rezultatul e garantat...plus ca o sa ai finala de vanzare, ca nu o mai montezi in varianta asta. daca te intereseaza treaba asta poti sa imi dai un pm pentru detalii.

Sa ai parte de ea fara probleme!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc pentru cuvintele frumoase.

Si totusi nu i-mi spune nimeni cand este concursul cu cea mai frumoasa masina pe forum

Ce oameni :icon_thumright: :icon_thumright:

Link către comentariu

Absolut superba,unul dintre cele mai frumoase golfuri de pe la noi.Felicitari si sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Frumusete de masina ai....nici nu stiam ca exista culoarea asta pe golf 5....e aproape unicat!

FELICITARI PT ALEGEREA FACUTA!

Drive fast @ safe!

Link către comentariu
Frumusete de masina ai....nici nu stiam ca exista culoarea asta pe golf 5....e aproape unicat!

FELICITARI PT ALEGEREA FACUTA!

Drive fast @ safe!

Chiar este unicat. Culoarea am luat-o dintr-un catalog de 3000de culori la care un client de showroom nu are acces

iar confirmarea a trebuit sa o am de la fabrica.(am mai incercat 3culori la care am fost refuzat). :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 1 month later...

geniala culoarea masinii...absolut geniala...am "savurat" fiecare poza postata...pacat totusi de treapta aia a 6-a (un mic-mare pitic de-al meu)

Link către comentariu

ma bucur f mult sa vad pe cineva facand modificari la masina sa "ca la carte" - mai degraba o raritate pe la noi. iti doresc succes in continuare la upgrade, sunt sigur ca vor fi la nivelul ridicat care l-ai dovedit si pana acum. am si o intrebare legata de navigatia ta : eu am rcd 510 simplu fara navi, se pot oare vizualiza filme de pe sursa externa ca si la tine?

mersi frumos si bafta multa in continuare

Link către comentariu
  • 1 month later...
ma bucur f mult sa vad pe cineva facand modificari la masina sa "ca la carte" - mai degraba o raritate pe la noi. iti doresc succes in continuare la upgrade, sunt sigur ca vor fi la nivelul ridicat care l-ai dovedit si pana acum. am si o intrebare legata de navigatia ta : eu am rcd 510 simplu fara navi, se pot oare vizualiza filme de pe sursa externa ca si la tine?

mersi frumos si bafta multa in continuare

multumesc si scuze pentru un raspuns asa de intarziat dar am fost prins.

Din pacate nu se poate acest lucru

am avut si eu rcd 510 si nu am putut viziona video.

sorry :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!