Jump to content

ti-a luat taptu golf :))

Mircea223

Postare recomandată

Buna ziua si bine v-am gasit.Am si eu un Golf V 1.9 TDI 120 cp si m-am gandit sa i fac o mica prezentare.

Masina o am de aprox.2 ani de acum si numai eu stiu cum am avut grija de ea.

Anul trecut i am pus jante pe 17 cu cauciucuri 225,45.

Anul asta i-am schimbat playerul cu un mp3 de passat + vopsit grila.

Ce parere aveti de ea cu grila neagra? :Driver: :icon_thumleft: post-24254-1249724939_thumb.jpg

Link către comentariu

arata interesant cu grila neagra.acum depinde de gusturi.

si nu in ultimul rand bine ai venit printre noi, si asteptam o prezentare mai amanuntita a masinii cat si un set de poze mai in detaliu :icon_thumleft:

Link către comentariu

cred ca ar arata mai bine daca ai vopsi bandourile in culoarea masinii.

Link către comentariu

Aceeasi parere o am si eu, i-ar sta mai bine cu bandourile in culoarea masinii.

Ce cod are motorul si cum de are 120 de cai ?

Pune poze si cu interiorul :icon_thumleft:

Link către comentariu

vreau sa mi comand bandouri care pot fii vopsite...dar am de gand sa le fac negru mat (ca grila). si sa mi fac geamuriile spate +luneta fumurii...pe viitor vreau si spoiler asemanator cu cel GTI,fara loc de evacuari.as spune firma care face spoilere de genu,dar fac publicitate :D

masina o sa fie cu tema argintiu-negru. ma repet...dar mi se pare banal un golf V simplu. si incerc sa i fac si eu ce pot. la 20 de ani e naspa cu banii :Driver: (nu muncesc,sunt la facultate)

Multumesc pentru opinie :icon_thumleft:

@ WVWZZZ e 66KW BRU resoftat.

poze noi o sa pun diseara sau maine. :D

Modificat de Mircea223
Link către comentariu

Te-am intrebat pentru ca de obicei cifrele astea nu sunt exacte, si e frumos sa spui cat a avut motorul initial, prin ce modificari a trecut si aproximativ unde a ajuns :icon_thumleft:

Daca o vrei negru cu argintiu, eu ti-as recomanda pragurile laterale de GTI, dar tot as vopsi bandourile in culoarea caroseriei :Driver:

Link către comentariu

66kw - 88,47HP deci cred ca e motorul 1.9TDI - 90CP, softat la 120 aprox....cred

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!