Jump to content

HELP !!! Care este distanta pt. inelele de centrare VW?

WSN
 Share

Postare recomandată

Am cumparat 4 jante secondhand vpentru VW Vento al meu, dar din pacate nu au inele de centrare si rotile acum se tin numai in prezoane.La viteza tremura,si am fost la vulcanizare sa le echilibrez dar mi s-a spus ca degeaba le echilibrez daca nu am inele de centrare.

Stie cineva de unde se pot cumpara sau unde se pot face la strung?

Stie cineva care este distanta pentru ele? (Variaza in functie de janta sau in functie de butucul masinii?)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Hello, interiorul inelului este in functie de butucul masinii, exteriorul in functie de janta, deci..... La tine butucul este parca de 57,1mm, dar masoara-l mai bine ca sa fi sigur.

Poti sa cauti asa ceva pe la cei care vand jante.

Bog

Link către comentariu

Hello, interiorul inelului este in functie de butucul masinii, exteriorul in functie de janta, deci..... La tine butucul este parca de 57,1mm, dar masoara-l mai bine ca sa fi sigur.

Poti sa cauti asa ceva pe la cei care vand jante.

Link către comentariu

Asa stiam si eu ca e la VW-uri de 57,1mm.

Am cautat pe la magazine si nu prea vand inele separate ci numai cu tot cu jante.Si unde am gasit separat nu erau special pentru jantele mele.

Deci sa inteleg ca as putea sa cumpar niste inele de 57,1mm dar care pot fi mai groase decat dimensiunea jentii si sa mai reduc din ele la strung (subintelegand ca daca au 57,1mm si sunt mai subtiri se exclud)?

Link către comentariu

Asa stiam si eu ca e la VW-uri de 57,1mm.

Am cautat pe la magazine si nu prea vand inele separate ci numai cu tot cu jante.Si unde am gasit separat nu erau special pentru jantele mele.

Deci sa inteleg ca as putea sa cumpar niste inele de 57,1mm dar care pot fi mai groase decat dimensiunea jentii si sa mai reduc din ele la strung (subintelegand ca daca au 57,1mm si sunt mai subtiri se exclud)?

...ezactamente, dar ai grija sa ramana centrate, altfel nu-si mai merita numele de inele de centrare....

:scratch:

Bog

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!