Jump to content

vw passat b6

jiji2008

Postare recomandată

Salutare tuturor , totul a inceput in 2007 cand unchi'meu si-a luat inainte de a se intoarce in tara un passat din franta . Mi-a placut de atunci masina nu ma gandeam ca pana la urma la mine va ajunge :D .

In 2008 am avut nevoie la o "activitate extrascolara" de o masina (si cum ford fusionu' care il conduceam nu era destul de impresionant l-am rugat sa mi'o imprumute o zii) si de atunci numai la ea visam :P pana acum 2 saptamani cand mi-am luat admiterea la facultate si ai batrani "mi-au dat verde" cum s-ar zice ... si acum e a mea :) .

E vorba de echiparea "carat" asa se numeste in franta , insemnand chiar ceva mai mult decat highline la noi ,plus inca un pachet de optiuni.Lista completa am inteles ca o are acasa da inca nu am luat-o , oricum cred ca am descoperit tot ce se poate la ea ,asta insemnand : jante pe 17" cu cauciucuri sportcontact2 235/45 r17 , de suspensie nu stiu daca este sport dar am banuieli :rolleyes: , pachet crom la exterior , iar la interior are tapiterie piele bej , volan si schimbator imbracate in piele , dublu climatronic , radio-cd mp3 cu cd changer cu 6 cd-uri , incalzire in scaune , reglaje scaune fata (de tot felul) electrice plus memorii la sofer , volan multifunctional , BC plus ,torpedo cu refrigerare, senzori lumina/ploaie/ si de parcare fata/spate, 4 geamuri electrice pe senzor , ESP , AUTO-HOLD , senzor presiune in pneuri... cam atat imi amintesc pe moment a si ce era mai important :D motorul este 2.0 tdi 140 cp , cutia este M6 si masina are 46 000 km (stiu sigur ca sunt reali deoarece unchi-meu i-a facut ) urmeaza poze momentan am doar cateva:

05082009a.jpg

05082009001.jpg

17052009001.jpg

21022009.jpg

Modificat de jiji2008
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos si cat mai mult km cu ea. :rolleyes:

Vrem si poze cu interiorul :)

Link către comentariu

Hehe, imi plac foarte mult jantele :P

Vorba unui coleg, asteptm si poze cu interiorul :vaidecapulmeu:

S-o satapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente iti dorim :P

Link către comentariu

Superba masina,asteptam poze cu interiorul+poze din toate unghiurile. :P S-o conduci sanatos in continuare!

Link către comentariu

va multumesc frumos pt urari si acum cateva poze de la interior + inca 2 de la exterior :) :

1001817.th.jpg

1001818.th.jpg

1001816v.th.jpg

1001815e.th.jpg

1001814n.th.jpg

1001813y.th.jpg

1001812.th.jpg

1001810m.th.jpg

1001811q.th.jpg

Modificat de jiji2008
Link către comentariu
Florin@Caractere

Frumoasa descrierea, sa o stapanesti sanatos :blah_:

ca eu pozele nu le vad, au disparut :angry:

Link către comentariu

Frumos interior.Si culoarea ii cade foarte bine.

Link către comentariu

Frumoasa masina :ninja:.

Totusi mi se pare mie sau centura de la sofer e dusa prin spatele scaunului?

Link către comentariu

Sunt interzise prin Regulament discutiile ce privesc incalcarile explicite ale legislatiei. Te rog sa citesti regulamentul. Ai warn 20%

Multumesc.

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

bravo, frumoasa achizitie!

e fara indoiala cea mai frumoasa culoare de pe passat :P

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...

salut,

daca tot esti posesor al unei Bijuterii vin-o cu ea la intalnirea membrilor vw din severin si cu ocazia asta o sa schimbam si impresii! :cool:

Link către comentariu

Am explicat si in topicul dedicat intalnirilor celor din severin , sunt la facultate in Bucuresti si ajung in Severin in weekend dar din 2 in 2 saptamani.Asta insemnand ca ajung pe 12 martie , 26 martie ... si asa mai departe ; asadar doar atunci pot ajunge la intalniri daca se organizeaza ;) :(

Link către comentariu
Cum se numeste aceasta superba culoare?

Cobalt Blue?

Da , cobalt blue se numeste , multumesc pt aprecieri :Driver:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ce frumusel este Passatul tau.Un sfat ti-as da...nu vrei sa ii pui o navgatie (originala sau oem)???

Link către comentariu

frumoasa masina....am condus si eu un audi a4 b7 cu motorul asta si tragea foarte bine....oare la fel trage si passatul? :Driver:

Link către comentariu

motorul trage ... bine , adica nu are performante extraordinare gen depasiri rapide cu a 6-a , dar se misca decent pentru masa masinii care in talon o am de 1626 kg la gol + din start greutatea mea care depaseste un pic suta ... :lol:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!