Jump to content

Chei Fabia


fradu
 Share

Postare recomandată

Imi expira contractul de leasing, si nu mai stiu cu cite chei vine Fabia din fabrica. A mea e din 2001, si dupa cite imi aduc eu aminte, a venit cu 3 chei. Poate cineva sa-mi confirme acest lucru?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

A mea a venit cu 2 si cu un plastic cu un cod. Fabricatie 2005.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Stie cineva daca pentru o cheie de Fabia trebuie sa ma duc la dealer sau se poate rezolva si in alta parte!!! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Daca vrei sa confectionezi alta cheie cred ca ar trebui sa vizitezi dealer-ul pentru ca toata afacerea te costa cam 40 euro si un timp de 10 zile.

Cred ca se poate rezolva si la un centru mai serios de multiplicat chei, doar cred.

Succes!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vezi cu colegul forumist din timisoara, gokey, are atelier in p-tza sf. gheorghe (cum vii de la mag. bega spre libertatii pe stanga) 0722.273.451

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu cand am cumparat masina altaturi de cele 2 chei nu am primit acel cod al cheilor, sau cum se zice. Daca merg la dealer am sanse sa il afle? Sa ma astept la un portofel pe unde bate viscolul?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Saboteur multumesc pentru relatiile date, am vorbit cu omul ma costa 250ron pentru o cheie simpla, pe care am sa o tin de dublura. Inca odata m-ai salvat cu o treaba impotanta..........se inmultesc berile pe care am sa ti le dau. :wub: Saptamana viitoare rezolv problema!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut tuturor, poate cineva sa imi spuna ce e de facut pentru siguranta daca ai pierdut o cheie de la masina (fabia) in apropierea locuinte, se poate bloca de la calculatorul masinii accesul acelei chei la pornirea motorului avand in vedere ca cipul cheii comunica cu masina in momentul actionarii contactului, in acelasi timp sa anuleze si dechiderea centralizata din acea cheie, am inteles ca se poate face asa ceva, e careva care poate sa confirme acest lucru si eventual un pret pt aceste modificari si eventual pretul pentru o noua cheie tip briceag?

Modificat de cerinchis
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pretul pentru o noua cheie tip briceag cred ca e undeva la 400RON la reprezentanta (in mare, cel mai bine suni si afli exact).

Cat despre problema blocarii cheii pierdute, tot la reprezentanta iti recomand sa apelezi: se va recoda pe masina ta DOAR cheia pe care o mai ai, prin urmare masina NU va mai porni cu cheia pierduta. Aceeasi procedura se face si cu telecomanda cheii pe care o mai ai. Pretul: undeva la maximum 1 ora de manopera la service Skoda.

de asemenea, daca iti vei lua o cheie noua se vor coda amandoua la imobilizator si iarasi cea pierduta NU va fi valabila.

Insa trebuie sa te mai gandesti la un aspect: cu cheia pierduta INCA se mai poate deschide mecanic masina (adica cu cheia in butuc). Deci nu este foarte safe. Varianta ideala ar fi sa dispui de o polita CASCO care acopera furtul/pierderea cheilor: iti vor despagubi inlocuirea tuturor butucilor de iala, contactul mecanic al masinii si un nou rand de chei.

Cheers!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...

merci de raspuns, oricum cred ca cei de la casco in momentul incheierii contractului iti cer si a doua cheie deci nu stiu ce sanse sunt sa mai fac acum casco dar e o varianta si am sa ma interesez, in cea ce priveste deschiderea mecanica am o singura yala momentan care si ia e blocata, de curiozitate acum am incercat de cand am pierdut cheia sa deschid mecanic si nu merge cheia adica nu intra de tot in yala cea ce e o parte buna monentan zic eu. oricum am sa merg la skoda sa vad ce e de facut.

Modificat de BLiTZ
Fara Quote!
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la casco nu are de ce sa iti ceara a doua cheie. masina e proprietatea ta si nu faci de cat sa o asiguri, nu sa le-o dai lor.

a doua cheie o lasi la banca in caz ca ai masina pe leasing. dar aia e altceva: acolo proprietara e banca, si ea iti "inchiriaza" practic masina. din cauza asta le dai lor a doua cheie...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu iti cere la casco a doua cheie decat in caz de furt, tre sa prezinti ambele chei, altfel la revedere, nu primesti despagubire, se considera inscenare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...
salut tuturor...

GATA am rezolvat problema, singura solutie echitabila pentru iasi a fost sa dau comanda la dealer ma costat 460 ron ceie briceag cu telecomanda inclusa plus 80 ron sa o programeze. tin sa va spun ca am mai gasit in iasi un loc unde sa cumpar o cheie nou insa ma costa minim 6 mil, asa ca am preferat sa astept o saptamana si sa comand una la dealer autorizat.

Atentie

Foloseste te rog butoanele Fast Reply sau Add Reply pentru postare, nu mai folosi QUOTE decat daca este necesar. Multumesc.

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

e un topic despre chei, asa ca m-am gandit sa postez aici.

sambata, dupa ce am facut vreo 10 km cu masina, am luat o pauza de, sa zic, 15 minute, apoi am vrut sa plec. am intodus cheia in contact, am pus contactul si cand asteptam sa se stinga martorii din bord, a inceput sa palpaie ledul cu o masina si cu cheia. am dat la demaror, dar nici de-al draq n-a vrut sa porneasca. dupa alte 2 incercari, am scos borna de la baterie, am asteptat si apoi a pornit. am facut 2 scanari cu vag-com, la una a dat eroare la imobilizator, la una nu (asta a fost prima). de atunci nu am mai avut probleme si nici nu am schimbat cheia cu cea de rezerva. sa fie ceva din cheie sau e pe duca imobilizatorul acela?

multumesc!

numa' bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!