Jump to content

Desfacere plafoniera(becuri) fata

bbusiness
 Share

Postare recomandată

Stie cineva cum se poate desface?

Cred ca aam un contact imperfect la unul din butoanele respective si as vrea sa il desfac sa il curat. Se pot desface?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, se poate desface. Nu am timp sa fac poze dar daca iti spun pasii iti vei da seama cum se face.

1:cu o surubelnita finuta se elimina plasticul transparent de pe ea.

2:dupa eliminarea plasticului vei avea acces la clemele care tin plafoniera si astfel le vei putea desface.

3:se extrage plafoniera dar cu grija si se desfac firele.

4:ai plafoniera in mana si poti sa umbli la butoane dupa bunul plac.

Recomand daca ai garantie sa te duci totusi la ei. Eu am facut operatiunea acasa si pana sa imi dau seama exact ce trebuie facut am reusit sa fac niste zgarieturi pe ea. Nu sunt foarte vizibile dar totusi nu are rost.

Link către comentariu

Multumesc,

Ar fi fost utile niste poze tinand cont ca nu prea sunt indemanatic la chestii de finete. Nu mai e in garantie si aia de la service mi-au spus ca se inlocuieste modulul cu totul, adica nu se pot curata butoanele.

Chestia e ca am un contact imperfect unde palpaie sau chiar se stinge becul

Link către comentariu

Oarecum la subiect si sper ca nu poluez prea tare topicul omului:

ce e de facut cand nu mai am lumina la nici o plafoniera, nici un bec la parasolare nimic indiferent de pozitia comutatorului sai faptul ca usile sunt deschise sau inchise. Nici in portbagaj nu mai am. :unsure: Sigurantele de la motor sunt OK alea din interior sunt mari si nu pot vedea daca sunt arse.

Link către comentariu

Uite o imagine referitoare la desfacerea plafonierei. S-ar putea sa ai un model diferit ca cel din poza, insa principiul de desfacere e identic.

Andrei, verifica si sigurantele din interior (scoate panoul de sub bord, in partea soferului). Eu folosesc de obicei o lanterna, se vad mai usor daca siutn arse sau nu.

post-6090-1249629273_thumb.jpg

Link către comentariu

@bbusiness

Urm. link te va ajuta cu siguranta: aici .

Link către comentariu

• 3 weeks later...

OT: Revin... :))

Cum verific daca sunt arse sigurantele alea mari de sub volan??? Ca sunt doar niste patrate in care nu vezi nimic.

Link către comentariu

Am aflat si singur. Exista un panou de sigurante in capatul bordului in stanga in lateralul lui. Am gasit siguranta arsa. end of off-topic!

Link către comentariu

Pentru cei cu probleme la comutator respectiv intrerupatoare de la plafoniera. M-am "chinuit" si eu sa dau jos plafoniera pt ca nu mai imi statea pe pozitia de comutare a luminilor de interior odata cu deschiderea/inchiderea usilor. Ori pe inchis ori pe deschis functionau desi comutatorul era pe pozitia din mijloc. Nu are rost sa desfaceti plafoniera. Se trage cu finete de butoane si de comutator de partea din mijloc cu o surubelnita f fina. Problema apare la clemele de pe comutator care se mai "strang" in timp sau daca li se aplica o corectie de catre utilizator la nervi. :icon_thumleft: Se desfac("cracaneaza") clemele putin si problema e rezolvata.

Modificat de Andrei_VVB
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!