Jump to content

Golf 3 1.6 AEE

bobbycvi

Postare recomandată

Cred ca a venit timpul sa imi prezint si eu masina ca toti membrii acestui forum :blink:.

E un golf 3 1.6 AEE.

Cred ca o sa las pozele sa vorbeasca.

Prima 2 poze sunt cu masina fara suspensie sport .

apollo052avatar.jpg

dscf0110p.jpg

picture012vw.jpg

picture007vw.jpg

Link către comentariu

felicitari pentru masina!!...arata ff bine...eh culuarea mea preferata... :offtopic:

Link către comentariu

Felicitari pentru golfulet :unsure:, arata bine . Poate ne salutam in trafic :offtopic:

Link către comentariu

Din pacate nu am aer conditionat :). Nici geamuri electrice(dar astea o sa urmeze cat de curand). Macar trapa e electrica :) .

Modificat de bobbycvi
Link către comentariu

abia astept s`o probez, sa vad cu se`ntinde la drum :) O buza de gti , niste semnalizari smoked .... toate pe rand sa nu rupa portofelu` :rolleyes:

Link către comentariu

O sa ai sansa sa o testezi, stai linistit :D . O sa urmeze si alte accesorii cat de curand :icon_thumleft:.

Link către comentariu
  • 6 months later...

2 poze cu golful, echipat de iarna :D..

asteapta primvara cea care nu mai vine o data :|

aa, a primit un subwoofer cat de cat, un model de la sal, sub activ 50 w rms, dar tremura ca dracu ^_^

GTI_85, ce zici ^_^ ? pui suspensii ?

image313u.jpg

image314s.jpg

Modificat de bobbycvi
Link către comentariu

Salutare

Frumoasa masinuta! Sa o stapanesti sanatos! O interbare: nu cumva erai cu ea sambata seara prin Bucuresti pe Stefan cel Mare? Pentru ca am plecat in paralel cu o masinuta identica cu a ta (nu stiu ce nr de inmatriculare avea) si nu stia de niste denivelari si, in spatele lui fiind, l-am compatimit pentru la ce si-a supus spatele cu suspensia aia sport :icon_cool:.

Link către comentariu

salut

mersi mult, nu am avut cum ajunge prin bucuresti sambata seara fiindca eu eram acasa la baia mare(prietena :(). Totusi am probleme cu denivelariile :rolleyes:, dar na, facem niste compromisuri... cand pun jantele de aliaj altfel arata :).

Link către comentariu
...ce zici :) ? pui suspensii ?

Sa stii ca nu mai pun....ca prea scutura. As lasa-o mai jos , dar mai rigida n-as vrea. Tre` sa facem o sedintza foto cand se face vreme frumoasa, sa pui rolele de vara :icon_cool:

Link către comentariu

multumesc blordc, la fel si tie :).

urmeaza si rolele de vara cat de repede ca nu mai am rabdare, arata urat cu astea :|, si apoi vin la o sedinta foto ;)

mai am de rezolvat putin aripa din stanga, ca s-a frecat careva de ea in parcare si am niste zgarieturi superficiale, ce imi recomandati :D ?

Link către comentariu
  • 1 month later...

poze de primvara.. :).. cu rolele de vara.. in timpul spalarii

fratelo e spalatorul :)

image444e.jpg

image445u.jpg

image446.jpg

image447.jpg

Link către comentariu

Cred ca i-ar sta mai bine fara aparatorile de noroi si doar cu un sticker vwforum.

In rest multa bafta cu masina si Sarbatori fericite.

Link către comentariu

am sa dau jos stickerul exterior, oricum au incercat sa mi-l rupa prin parcare.

cu aparatorile inca stau pe ganduri...

Multumesc! Sarbatori Fericite si tie si tuturor membriilor vwforum !

Link către comentariu

Tz-am zis io ! :angry: Ti le fur intr-o seara si o sa-mi multumesti ! :angry:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
Din pacate nu am aer conditionat :). Nici geamuri electrice(dar astea o sa urmeze cat de curand). Macar trapa e electrica :Driver: .

Stai linistit...geamurile electrice sunt un moft iar AC este periculos. Mai bine clima sau nimic, decat aer. Parerea mea. Masina merge la fel de bine cu sau fara optiunile astea!

Link către comentariu
  • 11 months later...

Salutare,

Dupa o pauza indelungata si multe treburi pe care le-am rezolvat(faculta, etc), am dat de jantele(BBS) pe care le doream de mult :D.

Au intrat la revopsit. O sa fie albe. Ce ziceti, se potrivesc ?

Aaa, si am luat jos aparatorile de noroi pana la urma :)). Acu am lipsa si numaru de inmatriculare de pe spate.

post-28624-0-26609800-1313996750_thumb.j

Modificat de bobbycvi
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!