Jump to content

VW PASSAT - povestea continua

Cera

Postare recomandată

Tinand cont ca la babuta mea (VW passat b1 / 1979 / 1.6 benzina) a inceput sa ii cam placa pe trotuar (dupa 30 de ani cred ca merita mai multa odihna) , am decis ca e timpul sa imi achizitionez o masina cat se poate de minora.

Am cautat pe internet in lung si in lat , am alergat sa vad masini SUPERBE (in poze) dar una mai omorata ca alta.

Dezamagit de ce am gasit pe ici colo , ma gandeam serios sa plec la germenica sa imi incerc norocul acolo. Plimbandu-ma usor cu cealalta batranica a familiei (passat b2 / 1986 / 1.6 D) am vazut niste ochisori care parca ma urmareau de dupa un gard. Am oprit , am dat cu spatele , ma uit mai bine si M AM INDRAGOSTIT!!!!!!!! Am vazut-o , ma vazut ne am placut si ce mai era de facut......NE AM LUAT!!! (ironia sortii este ca se afla la doar 5 minute de mers pe jos , de casa mea)

Dar gata cu povestile de dragoste si sa o prezint pe noua componenta a familiei mele.

VW PASSAT VARIANT 1.9 TDI , 131 bhp , 6 trepte de viteza

OPTIUNI:

-geamuri electrice fata

-oglinzi electrice heliomate si incalzite

-servo directie

-6 airbaguri

-climatronic

-torpedou cu refrigerare

-pilot automat

-computer de bord

-jante aliaj pe 16

-proiectoare

-inchidere centralizata

-alarma

-incalzire in scaune

-navigatie mare originala

-car kit nokia

-senzori de ploaie

-prize 12 V in porbagaj

si alte nebunii pe care nu m i le amintesc acum

Masina am achizitionat-o abea acum o saptamana , dar o prezint tocmai acum pentru ca azi mi a venit stikerul , si am vrut sa fie in legalitate.

Poze o sa pun zilele urmatoare pentru ca nu am avut timp sa fac curat in ea, nici macar sa o spal pe dinafara , si cica e frumos sa lasa o prima impresie buna.

Singurele modificari pe care le am facut , au fost schimbul de ulei si de filtre , si schimbat deschizatorul de capota exterior , care era rupt.

Ma gandesc pe viitor la o magazie de Cd-uri originala , xenon , si poate folii pe geamuri (POATE)

O sa revin cu poze zilele urmatoare

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

frumoasa povestea :icon_thumright:

asteptam poze !

sa speram ca te tine si asta 30 de ani !!

Link către comentariu

sper sa tina mai mult , a fost foarte bine ingrijita pana acum , si o sa ii mentin obiceiul, de luni intru in concediu asa ca o sa ma ocup mai mult de ea.

Link către comentariu

Salut! Da, intradevar, frumoasa poveste. Asa se aqchizitioneaza o masina, din dragoste. Asa am facut si eu, aveam pe lista mai multe obtiuni, dar cand am vazut-o pe aleasa inimi mele nu m-a mai interesat alta. :vaidecapulmeu:

Din descriere e super faina, asteptam poze.

Sa ai parte de ea si drum fara peripeti si fara gropi! :)

Bye!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!Ma bucur ca ai ramas fidel Passatului,sunt comvins ca nu te va dezamagi! Sa il stapanesti sanatos si sa ai grija de el!

Link către comentariu

Dupa cum am promis am revenit cu poze

nu au iesit cine stie ce dar macar sa va face ti o idee

post-12515-1249212145_thumb.jpg

post-12515-1249212164_thumb.jpg

post-12515-1249212173_thumb.jpg

post-12515-1249212185_thumb.jpg

post-12515-1249212198_thumb.jpg

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

Frumoasa masina si sta bine si la dotari! :Driver: S-o stapanesti sanatos cat mai multi km! :D O folie ar da bine pe ea. :P

Link către comentariu

ma gandesc serios la niste folii pentru ea

dar mai intai caut una care are folii sa vad cum ii sta

ca vreau sa o tin cat la clean look

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

azi am incaltat o cu cauciucuri noi Yokohama C-drive , ca sa avem aderenta mai mare

asteptam fonduri pentru xenoane

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

si ca sa fie bine

maine are programare pentru XENON faza scurta si lunga

sunt curios ce o sa iasa

Link către comentariu

felicitari pentru achizitie,sa te bucuri deea cat mai multi km fara probleme.esti fidel passat-ului obserb.mai rar asa ceva :icon_thumright:

Link către comentariu

frumoasa masina si are si dotari frumoase !

din ce an e masina si cat te-a costat ?

cat mai multi km !

hai noroc !

Link către comentariu

masina e din 2004 , prima inmatriculare 06-2004 , si a costat 7700 oiro

felicitari pentru achizitie,sa te bucuri deea cat mai multi km fara probleme.esti fidel passat-ului obserb.mai rar asa ceva :angry:

FAMILIA PASSAT

am invatat sa merg pe un passat b2 din 1981 ( pe care inca il am , dar e dezmembrat) , mi am cumparat prima masina passat b1 1979 (inca o am , este in stare de functionare) acum cativa ani fratele meu si a cumparat un passat b5 din 2003 , (nu il mai are ca ai iesit cu el in porumb) , tata si a luat acum 2 ani un passat b2 din 1986 (prezent si el in stare de functionare) , si ultimul venit passat b5.5 al meu PREZENT in acest topic ... va urma.......!!

CE ZICE TI DE ISTORIA MEA?

pentru xenon cred ca va mai trebuii sa mai astept pana maine :icon_geek:

colegul EsTeTicu are ceva probleme cu curieratul rapid si a intarziat cu livrerea cheilor de la "magazin" :lol:

diseara posibil sa intru in posesia chiturilor si maine la prima ora SUS CU ELE pe ochelari masinii :soare: (ca sa vada calutii pe unde alearga) :lol:

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

niste poze facute noaptea

pozele sunt facute cu telefonul asa ca nu sunt stralucite

butonase - luminite -si culori

post-12515-1249412002_thumb.jpg

post-12515-1249412143_thumb.jpg

post-12515-1249412154_thumb.jpg

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

astazi am pus si xenoanele pe masina

MARE diferenta

imi cer scuze de calitatea pozelor dar inca sunt entuziasmat

post-12515-1249673038_thumb.jpg

post-12515-1249673053_thumb.jpg

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

Xenonul face o diferenta de la cer la pamant cand vine vorba de Passat.Asta o spun din experienta.Felicitari pt investitie!

Iti dau un sfat,demonteaza fantele de aer de pe bord si inlocuieste becurile arse ale pictogramelor (in aria Passat B5 vei gasi un DIY ) schimba total aspectul interior al navei!

Link către comentariu
Xenonul face o diferenta de la cer la pamant cand vine vorba de Passat.Asta o spun din experienta.Felicitari pt investitie!

Iti dau un sfat,demonteaza fantele de aer de pe bord si inlocuieste becurile arse ale pictogramelor (in aria Passat B5 vei gasi un DIY ) schimba total aspectul interior al navei!

sunt foarte multumit de xenonul epe care l am pus pe masina

dar crezi ca arata bine cu xenon? sa vezi cum arata cu BIXENON pentru ca mi am pus si pe faza scurta si pe faza lunga, asa ca din noapte sa face zi in fata masinii mele :(

in legatura cu becurile arse ale pictogramelor , cred ca urmatoarea modificare asta va fi

o sa revin cu niste poze

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Foarte dotata masina...imi place in special navigatia si maxi-dotul. Sa o conduci sanatos

PS: in legatura cu becurile de la gurile de ventilatie stiu ca dupa 2003 nu au mai fost puse. Ce an e masina ta?

Link către comentariu

PS: in legatura cu becurile de la gurile de ventilatie stiu ca dupa 2003 nu au mai fost puse. Ce an e masina ta?

masina e din 2004 iar prima inmatriculare este in 06 / 2004

maine ma uit sa vad daca am mufa aceea ca acum LENEA e mare

Modificat de cera_mic
Link către comentariu

Nici nu te mai uita, sigur nu ai. Eventual doar sa verifici existenta mufei, ca sa stii ca ai alimentarea. Nu e greu de facut, dar e migala mare. Daca ai nevoie de informatii ma contactezi. La mine merge perfect de atunci fara probleme. Ledurile nu se incing, altfel s-ar fi ars. :rolleyes:

Link către comentariu
Nici nu te mai uita, sigur nu ai. Eventual doar sa verifici existenta mufei, ca sa stii ca ai alimentarea. Nu e greu de facut, dar e migala mare. Daca ai nevoie de informatii ma contactezi. La mine merge perfect de atunci fara probleme. Ledurile nu se incing, altfel s-ar fi ars. :blah_:

ma m uitat si se pare ca am aceasta mufa

chiar nu imi dau seama delogica nemtilor cand au facut aceste masini

de ce sa faci jumatate din lucrare? cat mai era sa traga inca 2 m de fir ca sa termine lucrarea? :10[1]:

sincer nu ma deraja ca nu aveam aceste leduri dar acum ma deranjeaza pentru ca stiu ca ei nemti au facut treaba asta la alte masini si ma zgarie pe creier ideea ca ar trebuii sa mearga si nu merge

deci pe lista cu prioritati LEDURI

i oi da eu de cap ca banuiesc ca nu trebuie sa fi savant

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km cu ea.

Sti ce mi-a atras atentia la profilul tau?POZA...in poza aia este o masina cum am avut si eu si anume Passat din '77

Din pacate nu o mai am,pt ca am avut f multe probleme cu ea si am renuntat,dar cand vad una asemanatoare asa dor mi se face de ea incat,cateodata imi vine sa imi caut una pe net de vanzare si sa o iau fara sa ma uit

Bafta multa :)) si scuze de off. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!