Jump to content

Bondarul meu

FVM

Postare recomandată

Baiatu' cu bora rosie a exagerat totusi, sincer acum. Mie unu' imi place mai mult stock, cum e a ta. Pune'i o folie si o rezolvi. Dotarile si motorul si le doresc multi. Ai grija de ea! :))

Link către comentariu

Convinge-l sa o prezinte si aici. Nu m-as fi suparat stai linistit :D. Urata nu e dar eu personal nu sunt adeptul acestui gen de tuning. De aceea nu vreau si nici nu imi place cand mi se spune ca "imi tunez masina". Eu incerc sa o fac pe placul meu si sa imi faca placere cand ma uit la ea. Acum imi cer eu scuze ca am intrat prea in subiect pe topicul tau :D Sorry :icon_thumleft:

PS: am uitata sa te intreb. Eleronul de pe luneta este Rieger cumva?!

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

FVM daca doresti ceva tentative de virtuale te pot ajuta , oricum masina ii foarte simpatica sa ai grija sa ramai pe aceeasi frecventa ca si colegii de forum :)

Modificat de wed
Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut , as avea nevoie de ceva pareri . In trecut am schimbat spoielurul pe fata deoarece cineva mi-a lovit masina in parcare si mi-au dat de la asigurari schimbare . totul bine si frumos dar mi-au pus o bara facatura nu original si sta umflat pe laterale nu a mai intrat ca cel original , dupa care eu l-am agatat de vreo 2 ori cand am dat cu spatele la borduri mi-a ajuns jos si l-am tras afara de pe sine iar acuma nu mai intra bine inapoi , cea ce ma enerveaza foarte tare . Acuma eu as vrea sa il schimb si am gasit o bara ceva asemanator Caractere (poza) , si as vrea pareri daca are rost sa imi pun tinand cont ca nu am alte elemente tuning , sau sa caut una originala . mersi

post-47961-1274724461_thumb.jpg

Link către comentariu

In primul rand te sfatuiesc sa mergi pe original. Fie ca este vb de OEM sau Caractere niciodata o bara care le copiaza nu va cadea ca originalul si dovada o ai chiar acum pe masina (din pacate). Daca te gandesti la schimbat bara cu asa ceva dupa parerea mea fara un kit complet ce include si bara spate + praguri laterale nu merita. Am mai vazut masini care din fata zici ca erau avioane si aveau 500cp, iar cand treceau de tine erau banale de stock. Deci ori stock ori aftermarket, dar kit complet ;)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 5 months later...

Salut , as avea nevoie de niste pareri , merita sa cumpar aceste jante ? Ar merge bine pe bora cu o suspensie sport . Sunt pe 18 cu anvelope 225 / 40 /18 . Astept pareri , mersi

post-47961-0-64676700-1290111186_thumb.j

post-47961-0-11976500-1290111195_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!