Jump to content

Bondarul meu

FVM

Postare recomandată

VW BORA

1.9 TDI motor AJM 85kw 116CP.

Culoare: NEGRU

An fabricatie: 2001

Dotari:

- AC

- geamuri electrice fata+ spate

- volan in 3 spite imbracat in piele

- cutie manuala 6+1

- airbag-uri frontale + laterale sofer si pasager

- cotiera fata + spate

- scaune cu reglaj pe inaltime

- ornamente lemn

- oglinzi electrice + incalzite

- ABS

- ASR

- jante aluminiu 205/55 R16

- eleron capota spate si parbriz

- mp3 player sony + tub de bass

- suport pahare fata + spate

- parbriz cu senzor de ploaie

- alarma

- priza 12V in potbagaj

Poate mai imi scapa ceva desi nu cred .

Modificari: faruri si spoiler nou

Urmeaza:

- toate bucsele posibile ( sunt cumparete deja )

- pneuri noi

- folie

- remapare

Astept pareri , iar in privinta dragonului de pe portbagaj

si a "picturi" de pe busonul de la rezervor sigur o sa fie comentari

dar urmeaza a fi date jos mai putin cel de pe buson care cred ca o sa fie

acoperit cu folie pentru ca nu este lipit

Alte poze

post-47961-1248984635_thumb.jpg

post-47961-1248984646_thumb.jpg

post-47961-1248984653_thumb.jpg

post-47961-1248984660_thumb.jpg

post-47961-1248984665_thumb.jpg

post-47961-1248984671_thumb.jpg

post-47961-1248984678_thumb.jpg

post-47961-1248984763_thumb.jpg

post-47961-1248984767_thumb.jpg

post-47961-1248984773_thumb.jpg

post-47961-1248984776_thumb.jpg

Modificat de FVM
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Frumoasa negresa dar eleronul ala e urat tare

Link către comentariu

As renunta si la badge-ul GT :). Eleronul nu e urat (cred ca e Rieger) dar la cum e masina acum nu pica bine deloc. E destul de agresiv si ar merge in completarea unui kit complet si mai ales a unei suspensii care sa o mai coboare :icon_thumright:

Link către comentariu

Ms de pareri , acel GT o sa il dau jos , a mai avut si alte "GT" puse cu rosu pe care le-am dat jos , si le-am dat dar a ramas lipiciul ala care e foarte urat , trebuie sa le curat cu ceva degresant , iar in legatura cu suspensia nu stiu daca o sa fie $$ dar o sa i-au ceva pneuri cu un talon mai mic pentru a o cobara mai jos

Link către comentariu
Florin@Caractere

Intradevar, frumoasa masinutza, sa o stapanesti sanatos :beerchug:

Referitor la ce spunea Circoloco mai sus, ai putea completa cu un spoiler fata, spoiler spate si un set de praguri cara sa dea o linie uniforma intre fata si spate.

Daca te intereseaza, te pot ajuta, uite cum arata masina cu ele. Cat despre suspensii, schimband anvelopele cu unele cu talonul mai mic nu vei schimba imaginea deoarece distanta dintre roata si aripa tot mare va fi. Din pozele atasate poti vedea cum ar arata cu o suspensie mai joasa :)

post-35360-1249024753_thumb.jpg

post-35360-1249024761_thumb.jpg

post-35360-1249024815_thumb.jpg

post-35360-1249024821_thumb.jpg

Link către comentariu

in pozele care le-ai pus , sunt alte spoilere sau sunt prelungiri de spoilere , cel putin pe spate asa pare . poti sa imi zici un pret pentru acel kit. ms de pareri

Link către comentariu
  • 1 month later...

am renuntat si la dragon , si la GT doar "pictura " de pe capacul rezervorului nu a disparut pentru ca e facuta cu aerograf si multa lume a zis ca e frumos , stopuri si semnalizari vopsite , urmeaza folie pe geamuri , si as vrea sa ii schimb jantele , ce as vrea eu sa pun ar fi modelele de mai jos astept alte pareri . Poze cu noul look cat de repede se poate

post-47961-1253594040_thumb.jpg

post-47961-1253594048_thumb.jpg

post-47961-1253594055_thumb.jpg

post-47961-1253594060_thumb.jpg

Link către comentariu

Primul model dar mai mici de 18 nu cred ca ar arata bine pentru ca sunt cu buza- parerea mea. Calitativ nu stiu...

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut , am sa pun niste poze noi cu ea "curatata" de lucrurile in plus , si as avea o intrebare , semnalizariile de pe bandou din poza cu acea bora se gasesc undeva de cumparat ca as vrea sa pun asa ceva

post-47961-1261251951_thumb.jpg

post-47961-1261251957_thumb.jpg

post-47961-1261251965_thumb.jpg

post-47961-1261251970_thumb.jpg

post-47961-1261251976_thumb.jpg

post-47961-1261251981_thumb.jpg

post-47961-1261251993_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata super asa, i-ar mai trebui totusi o folie pe geamuri. In legatura cu semnalizarile de pe bara, aceea este bara de pe modelul american, care toate au pozitiile asa pe bara, cele de fabrica sunt galbene. Vezi pe ebay ca trebuie sa gasesti acolo o bara de Bora american (care la americani se numeste Jetta)! Bafta in continuare cu masinuta si cu modificarile, si sa o stapanesti sanatos. :vinemosul:

Link către comentariu

mersi , o sa caut acele semnalizari si cu folia cat de repede o sa o pun dar vremea asta ma impiedica un pic , oricum vreau omologata sa nu am probleme

Link către comentariu

Frumoasa masina, dotata, si ma bucur ca ai scapat de dragonul ala de pe spate(sincer, mie imi semana mai mult a calut de mare :P :( ). O intrebare as avea: stopurile sunt smoked? si daca da, de ce nu ai continuat si cu partea dinspre aripa? Imi pare cam nefiresc sa se termine asa brusc :vinemosul:

Sanatate maxima si multi km fara probleme! :scratch:

Link către comentariu

Stopurile sunt date cu lac insa nu am vrut prea inchise sa nu am "probleme" , tot stopul este la fel poate din cauza vremi si cum au fost pozitiile aprinse se vede asa , o sa mai fac o poza mai clara , mersi de pareri

Link către comentariu
  • 1 month later...

Frumoasa foc masina ...imi place ca ai vopsit semnele VW in negru , arata mai bine , cand o sa i pui si folie va fii demential , numai sa fie de aceasi tenta .:somnmare:

Are un coleg un golf 4 cu aceasta motorizare , sunt absolut uimit de performatele sale ...intr-un cuvant e superb .

Succes la modificari si multi km fara probleme ! :icon_thumright:

Link către comentariu

Mersi , am vrut saptamana trecuta sa pun folie dar atata de frig a fost , ca si in garaj unde monteaza baieti folie , cu dadea cu pulverizatoru ingheta instant , asa ca mai astept un pic sa mai dea caldura , apropo am fost vineri in MS de stiam poate beam si noi o cafea .

Link către comentariu

frumoasa masina.

Inlocuieste "lemnul" de la interior, nu merge pe Bora. O suspensie mai joasa (poti sa iei decat arcuri, cu -40mm si merg cu amortizoarele de fabrica) nu te costa mai mult de 100-150 euro... Si cauciucurile cu talon mai jos... Si scapa de eleron... Si gata, asta e!

Arata bine masina, imi place si mie BORA la nebunie, sper sa fie urmatoarea mea masina :icon_thumright:

Link către comentariu

faina masina! La fel si interiorul! Din poze pare cam obosita culoarea, poate si calitatea e de vina, dar eu zic dupa ce se incalzeste si pui folie fa-i si un polish sa vezi ce bine va arata! (& pune poze sa vedem si noi, evident :icon_thumright:)

Link către comentariu

Cand o sa pun folie o sa vad cu arata fara eleronul de pe parbriz iar daca arata bine am sa il dau jos definitiv , daca nu am sa il pun inapoi . Arcuri unde as putea gasi sa o las mai jos ? Culoare e Ok , nu se vede asa tare luciu din cauza calitati probabil , era si inorat afara

Link către comentariu

Salut , as avea nevoie de ceva pareri , am vazut ca un coleg de forum si-a facut o modificare la masina , sper ca nu se va supara ca am copiat linkul modificare evacuare , as vrea sa va intreb oare la bora cum ar arata , pentru ca as vrea sa imi fac si eu deoarece am posibilitatea sa fac aceasta modificare cu costuri minime , astept pareri daca merita si ce tipsuri sa pun in cazul pro .

Link către comentariu

Parerea mea este ca ar arata la fel de naspa cum arata si la Passat. Mi se pare o improvizatie care chiar nu merita,mie mi se pare ca e in plus,ca sta sa cada :frigbaitata:

Link către comentariu

Depinde de executie. Eu sunt de parere ca ar putea arata foarte bine.

Poti incerca o simulare intr-un program de editare foto.

Bafta.

Link către comentariu

mersi de pareri , acuma am incercat in paint sa vad cam cum ar fi si a iesit cam asa , aproximativ , eu vreau sa decupez mai mult din fusta sa nu para ca sta in aer

post-47961-1265311640_thumb.jpg

Modificat de FVM
Link către comentariu

Cred ca daca reusesti sa le faci sa nu coboare sub nivelul de jos al fustei ar arata si mai bine. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am vrut sa postez pe topicul lui Circoloco dar nu am vrut sa se supere , sincer nu am putut sa ma rabd sa nu vada lumea , uitati-va si dati-va cu parerea BORA FRUMOASA

Modificat de FVM
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!