Jump to content

Volkswagen Golf V

Alexis491

Postare recomandată

Va salut! In sfarsit dupa mult timp de asteptare conduc masina mea! Dupa multe nopti nedormite in care m-am ocupat cu marketingul despre Golf V cu plusurile, minusurile lui. 2.0TDI, un motor privit de catre unii cu neincredere din pricina faptului ca mananca ulei, ca are probleme cu injectoarele, etc. Cred in principiu ca masinile nu se mai fabrica ca odinioara si e vorba si de noroc unpic! Dar Volkswagen este marca pe care cand ai pronuntat-o ai spus TOT. Sa va prezint masina mea. Este vorba despre Volkswagen Golf V 2.0TDI BKD, cu caroserie in 3 usi, echipare TRENDLINE, ABS, ESP, 10 airbaguri, aer conditionat automat, incalzire in scaune, proiectoare, spalator de faruri, cotiera centrala originala si jante aftermarket "Designed by Autec" pe 15", incaltate cu cauciucuri UNIROYAL The Rain Tyre! Ultimele 2 "dotari" descrise anterior sunt cele pe care as vrea sa le schimb de urgenta. Am gasit-o pe internet, in nemtia, am sunat, gasisem in sfarsit una care nu era vanduta si imi placea, s-a incercat unpic de negociere prin telefon dar nu a vrut baba. Persoana in tema a plecat dupa masina care in ciuda spuselor multura cum ca nemtii au mereu reviziile la zi, foarte bine intretinute etc. nu a fost asa... Cred ca uita baba de revizii deoarece are 3 revizii in 109000 km, numai ulei si filtre (si astea cateodata), a urmat birocratia specific romaneasca cu RAR-ul, apoi inmatricularea. Toate s-au terminat cu bine si am reusit sa inscriu masina sa fiu in lagalitate.

Ca prima impresie cand am condus-o, lucrul care mi-a atras atentia cel mai mult a fost SUSPENSIA! Nu stiu de ce, dar mi se pare foarte rigida, desi am mai condus Golf V, dar nu mi s-a parut atat de rigid, apoi minunatele cauciucuri UNI*** care pierd aderenta ca cea mai mica schimbare a directiei pe uscat, pe ploaie se comporta ceva mai bine, se observa ca pentru asta sunt facute. Masina merge fara cusur, dupa 2 saptamani de exploatat masina in minunata noastra tarisoara aud greierasii, consumul motorului in regim urban m-a surprins unpic in mod placut chiar si cu climatizarea in blana, mde canicula din ultimele zile. Am sa pun si niste poze cu masina, iar ca planuri de viitor, jante OZ Ultraleggera pe 17" si ceva slick-uri de vara cu un nume mai sonor. Restul vin cu timpul in functie de buget care acum este sub zero.

http://img197.imageshack.us/img197/9181/golfuletz.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/5417/golfuletz2.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/9151/golfuletz3.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/1029/golfuletz4.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/2200/golfuletz5.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/2050/golfuletz6.jpg

http://img21.imageshack.us/img21/747/golfuletz7.jpg

http://img21.imageshack.us/img21/5433/golfuletz8.jpg

http://img21.imageshack.us/img21/9707/dsc01707e.jpg

http://img31.imageshack.us/img31/5670/dsc01712w.jpg

http://img43.imageshack.us/img43/4929/dsc01719f.jpg

http://img195.imageshack.us/img195/2775/dsc01703j.jpg

Atentie pe viitor la limbajul folosit. Multumesc pentru intelegere!

Link către comentariu

Frumoasa masina, mai ales ca e in 2/3 usi. Si e cam dotata pt un trendline!

Intr-adevar ar merge bine niste jante de 17 :).

Frumoase pozele, dar ultima e de departe cea mai frumoasa :lol:

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Ultima poza face toti banii,asa se vand masinile acum? :) :lol:

Link către comentariu

nu-ti face griji referitor la revizii. la nemti se foloseste ulei long life si poti alege sa faci reviziile la fiecare 30.000 km. :lol:

numai bine.

Link către comentariu

foarte fain :icon_thumright:

ca si colegul de mai sus: ar merita jante de 17''

numai bine

Link către comentariu

Buna,

Draguta masina, imi place culoarea neagra la masini, insa e foarte pretentioasa!

Categoric golful 5 arata mult mai bine cu 2/3 usi.

Niste jante si cauciucuri faine, folii si o sa arate perfect!

Mult noroc sa ai cu ea, si milioane km fara probleme!

Link către comentariu

Multumesc tuturora pentru urari! Astazi i-am vopsit etrierele in rosu si i-am schimbat distributia! Sper sa reusesc sa scap de datorii astfel incat sa schimb si jantele, primul contact vizual la o masina! Toate cele bune!

Link către comentariu

foarte frumoasa masina, mai ales k e in 2 portiere :wub: ..iar ultima poza e criminala :Driver:

Link către comentariu

Hehe, frumoasa masinuta, desi nu sunt fan 2+1 usi, trebuie sa recunosc ca privita din profil, arata fain :cool:

(...) 10 airbaguri, (...)

Defapt sunt doar 6 airbag-uri ( 2 frontale, 2 scaune, 2 cortina). Airbag-urile cortina e defapt unu singur pe o parte, si altu' pe cealalta parte, dar are deschidere in 3 puncte (pt cei 3 stalpi)

Asta asa sa stii si tu ca, cifra mai mare a airbag-urilor da bine mai mult la marketing

(...)

Cred ca uita baba de revizii deoarece are 3 revizii in 109000 km, numai ulei si filtre (si astea cateodata)

(...)

Pai vorba lui audi_fan, reviziile sunt LongLife, iar daca facem un mic calcul, masina a fost intradevar cu reviziile la zi :)

Prima la 30.000 km, a doua la 60.000 km, si a treia la 90.000 km, iar tu ai luato la 109.000 km

Nu-ti mai zic si eu despre jante, ca deja multi au repetat faptul ca masina plange dupa unele

S-o stapanesti sanatos in continuare si multi km fara incidente :lol:

A si te asteptam pe la intalnirile noastre saptamanale din Brasov (e lipsa de golf-uri Mk5 :D)

:) safe

P.S.: La fel ca si restul colegilor, pot zice ca ultima poza e ingenioasa rau :rolleyes: Who's the lucky lady ?! :D

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Hehe, vazut azi acest golf undeva pe la Teatru Dramatic, pe la 23:30, parcat fix inainte de trecerea de pietoni :)

Cum am zis mai sus, nu's fa 2+1 usi, dar admirandu-l cu un amic in seara asta chiar arata ok :D

Ii lipseste un stergator de luneta nou, ca cel care il ai lasa urme :)

Vroiam sa-i fac o poza sa o pun aici, dar m-am razgandit dupa ce am vazut in coltu' stanga sus a geamului permisul de parcare cu insemnele unei anumite autoritati a statului :lol:

Inca odata sa-l stapanesti sanatos :(

Modificat de Riddler
Link către comentariu

o sa ai ceva de spalat la masina asta...deh...ai vrut negru. Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

Link către comentariu

Neagra da faina! Si stiu ca e foarte pretentioasa culoarea! Scarmanzul de pasare, nu s-a dus nici acum dupa vreo 10 spalari. Nu stiu ce sa-i mai fac, da tot plafonul e patat cu scarmanz de pasare si capota la fel! Disper! Pana voi gasi o solutie, asa va ramane. Deocamdata masina merge foarte bine... in sfarsit mi s-a stins si senzorul de placute din bord, nu ca le-as fi schimbat, cred ca atunci cand am vopsit etrierele, am deranjat unpic senzorii din fata si s-a aprins martorul galben in bord. Dupa 2 zile s-a stins si aia e. Dar placutele pe spate sunt arse, pe fata nu mai tin nici ele mult si deci caut ceva placute de calitate, preferabil ceramica, daca se poate nu Lucas TRW. Nemtii aia s-au turcit. Stiu cum era cand aveam motorul, in primavara am pus Lucas Ceramice aduse de pe catalog din Germania, si acum o luna am pus Lucas Ceramice aduse de la Autonet. Acelasi ambalaj, acelasi produs (aparent) dar de o calitate mult mai slaba slaba. Asadar, eu m-am convins cu ele, de aceea caut ceva mai bun.

Dupa cum am spus, am vopsit etrierele si in sfarsit pun si eu poze! Ieri dimineata, am plecat glont cu masina ca eram deja in intarziere si surpriza, cineva mi-a facut dimineata mai placuta cu un bilet in parbriz, atasez imagine si cu biletul, foarte simpatic de altfel. O sa incerc sa ajung la intalnirea VWForum la noi in oras daca imi spuneti va rog data, ora si locul caci nu stiu unde si cu mse desfasoara! Multumesc anticipat!

Caplanuri de viitor, in functie de fonduri, sper cat mai repede, un polish total, caci oricum am si pietricele sarite in capota si mici zgarieturi de la prietenii din cartier foarte bucurosi pentru mine si masina mea. Dupa polish as vrea o folie cat mai neagra omologata pe luneta si pe geamurile din spate si eventual o pereche de jante dar nu stiu daca ultima optiune se bifeaza anul acesta sau 2010. Drumuri bune va doresc, fonduri "fara numar" pentru tuning si motorina/benzina! Va salut!

dsc01727a.jpg

dsc01732u.th.jpg

dsc01778x.th.jpg

dsc01779u.th.jpg

dsc01780j.th.jpg

dsc01781jzv.th.jpg

dsc01782sif.th.jpg

dsc01783pkz.th.jpg

dsc01784z.th.jpg

dsc01785j.th.jpg

dsc01789ani.th.jpg

Link către comentariu
(...) deci caut ceva placute de calitate, preferabil ceramica, daca se poate nu Lucas TRW. (...)

O marca buna de placute de frana si accesibile ca pret sunt Textar ;)

Eu cand le-am schimbat in primavara la masina din semnatura pe cele din fata am dat ~250 RON :)

(...)surpriza, cineva mi-a facut dimineata mai placuta cu un bilet in parbriz, atasez imagine si cu biletul, foarte simpatic de altfel. O sa incerc sa ajung la intalnirea VWForum la noi in oras daca imi spuneti va rog data, ora si locul caci nu stiu unde si cu mse desfasoara! Multumesc anticipat!

Intalnirile saptamanale din Brasov se tin in fiecare Joi, de la ora 18:00 iar momentan ca locatie inca e parcarea subterana a magazinului Real (ultimu' rand)

Spun "inca" pt ca inca n-am gasit o terasa faina unde putem sa stam la o cafea/cico :D

Pt mai multe detalii, urmareste topic-ul Dragi brasoveni, intalniri in Brasov :cool:

Te asteptam :icon_thumright:

:Driver: safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu

foarte frumoasa masina.... :P cat despre placute cele de la textar sau de la ate sunt foarte bune...sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!!

Link către comentariu

Foarte frumusel Golful,sa il stapanesti sanatos!Dar e cam pretentioasa culoarea..

Mi-a placut mult biletelul,haios tare :P

Link către comentariu

Merci! Sa stapanesti si tu sanatos diamantele, respectiv O2 si Passatul! Grija mare la soricei!

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply.
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

salut prietenash ! nu mai e nevoie sa imi spun si eu parerea despre masina pentru ca se cunoaste :icon_thumright:

numai km fara pb :blah_: si spor la modificat :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare tuturor! Am revenit dupa mult timp cu un upgrade si cu o problema din pacate! Upgrade-ul consta in led-uri in toata masina, adica, torpedo, plafoniera fata, plafoniera spate, portbagaj, pozitii fata, lampadarele de la numarul de inmatriculare! Asta multumita domnului Sorin Balan! Problema de care m-am lovit saptamana trecuta chiar, a fost schimbarea unei valve, respectiv V157, aceea care opreste admisia de la motor, cea inainte de EGR, la 2.0TDI actionata electric de un motoras, care se strica de obicei din cauza uleiul din admisie, moorasul respectiv nefiind izolat, din cate am inteles. Am schimbat-o cu o piesa noua, cea imbunatatita, cu circuitul de integrate si motorasul bine izolate astfel incat sa nu mai apra problema pe viitor. Bine ca s-a rezolvat, destul de scump, in orice caz!

Ca planuri de viitor, astept sa primesc farurile deja comandate si anume Hella Xenon Look! Trebuie sa-si reinoiasca stocul firma respectiva! Vin si ele cat mai curand, apoi xenon pe faza scurta lunga si proiectoare, asta cu bunavointa domnului Balan.

Am sa atasez poze cu upgrade-ul deja facut cat mai curand!

Am si eu totusi o intrebare, am incercat sa studiez problema la topicul dedicat Golf V/Jetta, dar nu am gasit un raspuns pe intelesul meu. Asadar, o iau usor. Ce inseamna Bi-Xenon? Pot monta Bi-Xenon pe farurile mentionate mai sus? Ce presupune asta? Mentionez ca, din ce am inteles, Bi-Xenon nu inseamna neaparat sa functioneze faza scurta si lunga si ca ar fi alt smen, ma complicat! Multumesc anticipat pentru informatii! Va salut si promit sa revin cu poze!

Link către comentariu

Frumos golful, mai ales ca e in 2-3 usi! Poate facem o sedinta foto cu negeresele la intalnirile din bv...pe timp de iarna... contrast Black & White.

Link către comentariu

Aici ti se explica ce inseamna Bi-xenon

In interiorul lupei e o tabla... care lasa doar o anumita parte din lumina sa iese... si sub o anumita forma. Cand dai faza lunga, acea tabla se ridica si intreaga lumina iese afara... uite, iti pun si o filmare sa vezi.

http://www.youtube.com/watch?v=jvxUWYKA3_Y...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=19C1uaAYQKk...feature=related

:P tot ce este scrie aici gasesti in topicul colegului "Golful meu Young tuning vizual "

Sper sa nu se supere ca am postat aici :rolleyes:

Link către comentariu
Frumos golful, mai ales ca e in 2-3 usi! Poate facem o sedinta foto cu negeresele la intalnirile din bv...pe timp de iarna... contrast Black & White.

Pai, poti sa vii si maine la intalnirea saptamanala din Brasov de la ora 18:00 :cheers:

Mai mult detalii -> Intalnirea saptamanala din Brasov :P

Link către comentariu

Ar fi o treaba faina! Imi pare rau pentru tine si turbina ta! Incearca o reconditionare. Adica schimba toata turbina dar iti pastreaza carcasa! Toate astea la baietii din noua, am inteles ca se pricep! Good luck!

Aici ti se explica ce inseamna Bi-xenon

In interiorul lupei e o tabla... care lasa doar o anumita parte din lumina sa iese... si sub o anumita forma. Cand dai faza lunga, acea tabla se ridica si intreaga lumina iese afara... uite, iti pun si o filmare sa vezi.

http://www.youtube.com/watch?v=jvxUWYKA3_Y...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=19C1uaAYQKk...feature=related

:)) tot ce este scrie aici gasesti in topicul colegului "Golful meu Young tuning vizual "

Sper sa nu se supere ca am postat aici :icon_thumright:

Multumesc mult!

Link către comentariu

Frumoasa masina si cu doua usi ,sa o folosesti sanatos :)). Mi-ar placea si mie o poza cum e ultima a ta cu masina mea :icon_thumright:

Link către comentariu

Mersi pt. compasiune dar din fericire turbina e ok...oricum o sa-i fac o revizie cand vin acasa, ii stiu pe baietii din noua la turbosuflante si la ei merg. Luna viitoare o sa ajung pe acasa si fi sigur ca o sa semnez si eu condica la intalniri. Numai bine!!!

Link către comentariu
  • 2 months later...

Revin cu noi informatii si modificari ale masinutei mele! Prima modificare pe care o fac asupra interiorului si comfortului este un carkit NOKIA CK15W. Multumiri enorme adresate lui Sparky1521 pentru ajutor in montajul lui! Foarte simplu la prima vedere dificil defapt! Contactul este digital, nu poti sa iei curent de la casetofon, de la contact, nimic! Am luat curent in cele din urma de la blocul de lumin, caci functioneaza exact cum trebuie sa functioneze si carkit-ul! Pui contactul, se aprinde bara indicatoare de pozitie a farurilor indiferent in ce pozitie este, iei contactul, se stinge! Atasez si poze pentru doritori sa stie cum pot proceda! Nu i-am facut poze din exterior pentru a va prezenta Hella Xenon Look-urile dar am promisa o sedinta foto din partea lui tracto Duminica! Am reusit sa-mi achizitionez pana acum si o janta pentru vara, visul meu in materie de jante devenit, un sfert, realitate! Am luat-o pentru ca am prins o ocazie dar numai pentru o janta! Urmeaza si celelalte 3 in viitorul apropriat! Va ofer si un teaser cu ce as vrea eu sa fac cu jantele respective! A venit in culoarea standard Crystal Titanium pentru ca nu au avut pe stoc in momentul respectiv o janta cu ET-ul specificat de mine de alta culoarea! As vra sa le vopsesc intr-un negru (lucios sau mat sau perlat, inca nu m-am dumirit) integral doar o margine usor accentuata in adancime as vrea-o rosie (un rosu stil GTI) Inca nu sunt totusi hotarat, de aceea as vrea niste sugestii din partea voastra! Multumesc anticipat! Urmeaza pozele:

dsc00030s.th.jpg dsc00032c.th.jpg dsc00033vl.th.jpg dsc00035.th.jpg dsc00036t.th.jpg dsc00037tl.th.jpg dsc00038i.th.jpg dsc00039v.th.jpg dsc00040r.th.jpg dsc00041lb.th.jpg dsc00044vy.th.jpg dsc00052d.th.jpg dsc00054ip.th.jpg dsc00055r.th.jpg dsc00056iz.th.jpg dsc00057t.th.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!