Jump to content

Barca mea

leW

Postare recomandată

Salutare.

Am cumparat masina acum 2 saptamani...si m-am gandit sa o prezint aici.

An fabricatie:2003

Motor:1.8T 110kW(150HP)

Echipare:comfortline...scaune fata incalzite,climatronic,tempomat,spalatoare faruri,and so on.:rolleyes:(who cares)

Masina a intrat in tara acum 2sapt,a fost adusa din Suedia.

km:138.000 aparent reali.

pretz:6000E+500E(taxa)

Am avut un arc pe spate rupt,si noroc cu un service local,am gasit suspensii sport KW exact pt modelul meu.(folosite aprox 2000km)(4 arcuri,4telescoape)

Le-am montat,iar acum observ cu stupoare ca se ia cam orice curba fara a se inclina prea mult masina,stabilitate mult marita.S-a si lasat masina aprox 30mm.

Din pacate dupa nici 500km condusi,mi s-a dus discul de ambreiaj..Mirosea a ars cand o calcam,si sarea turometrul fara ca sa accelereze prea mult masina.

Am comandat kit-ul(550Ron)+200Ron manopera.

Totodata imi schimba si distributia si uleiul inclus in manopera.(mi se pare super accesibila distributia la 550ron+180ron 4L ulei castrol+filtre)

A necesitat si un schimb de cap planetara stanga:)

Si cam atat.

Consumul e punctul slab al masinii,dar la max 20.000 cat o folosesc pe an,sper sa nu se simta prea mult.(11-12 in oras)(8,5-9,5 extraurban)

Depinde mult cat o calci.

Voi vedea acum in concediu ce autonomie are,sper sa ma duca un rezervor macar 600km:)

Atasez si niste poze,dar gasite pe telefon,inainte sa fie masina inmatriculata.

Am sa revin cu altele.

p.S:masina striga dupa niste jante,acum avand capace.(nu as vrea sa depasesc 16",dat fiind ca suspensia sport scutura si asa)

Am sa revin cu alte poze.

Scuze de calitatea pozei.

Drumuri bune!

post-50838-1248722881_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina,am avut Passat B5,5,si stiu ce poate si cum poate.Motorul mi se pare unul dintre cele mai reusite de la vw/audi.Intr-adevar,daca circuli mult,te afecteaza consumul,dar daca nu e vorba de un rulaj anual mare,cred ca merita sa te bucuri un pic de avantajele benzinei turbo.Acelasi motor il am si eu pe audi,cu cativa cai in plus,dar pot sa zic ca se misca f bine.Te asteptam sa ne-o prezinti si "live",la intalnirile saptamanale de la Targu-Mures

Link către comentariu

@redfighter-ms mult.

@stingray-noi ne cunoastem(din liceu),ti-am vazut audi-ul(e superb),practic si eu tot audi am vrut(m-am inspirat de la tine)..dar nu mi-a iesit pasenta.

vbim mai multe pe mess sau la tel.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frumoasa masina. S-o stapanesti sanatos. ;)

Frumoasa culoarea, frumos interiorul cu gri... sa ai grija si tu de ea. :biggrin:

PS: pune mai multe poze cu interiorul.

Link către comentariu

masina buna la bani buni. la banii aia e super ok. si eu am 1.8t pe golf si sunt f multumit de el. si mie mi s-a dus ambreiajul dupa cateva mii dupa ce am cumparato. ce sa ii faci... se mai duc si ele.

sa o stapanesti sanatos. numa' benzina sa fie in rezervor! :)

Link către comentariu

faina masina, pretul mi se pare destul de ok!

am auzit ca suedia ar fi locul preferat pt achizitia de masini pe benzina, in special motorul asta ar fi mai des intalnit ... poate ma insel!?

ai fost norocos cu suspensia, iar celelalte erau necesare ... sa zicem ca ai facut o revizie completa, acum poti sta perfect linistit!

eu am consum mixt de 9,3 cu mers "amestecat" adesea, sportiv, ca doar nu are degeaba atatea mii de ture disponibile! :)

sa o conduci cu placere!

Link către comentariu

multumesc de aprecieri domnilor:D

nu mi se aprinde beculetul de iluminare din usa din soferului(am incercat sa schimb becul,dar nici asa)

si nu mi se parinde pe partea dreapta beculetele de la fant de aer(restul fantelor merg toate)

si imi merge greoi volanul.(oare din cauza suspensiei sport?..am completat lichidul de servodirectie ,ca era sub minim,dar si asa merge greoi)

dsc01338gsa.th.jpg

dsc01339npf.th.jpg

Link către comentariu

Dupa cum stii, aici sant interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

Rezolvari o sa gasesti (in ordinea expusa de tine) aici, aici si aici.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina !

Te asteptam la intalnirile noastre de joi :)).

Link către comentariu
  • 1 month later...

salve..

i-a daruit barcii mele un set de jante de vara,....225/45/r17.avand dimensiunile 8j et35,ma gandeam ca o sa imi atinga pe la aripi sau pe interior,dar aparent e ok.

unica problema este ca nu am primit cu jantele respective inele de ghidare/centrare.

ma tot gandesc oare unde as putea achiziotiona aceste inele.

04102009001.th.jpg

04102009003.th.jpg

04102009008.th.jpg

si aici in ultima poza se vede ca au nevoie jantele de inele de centrare ca sa stea fix pe butuc...

04102009007.th.jpg

stima. :icon_cool:

Link către comentariu

frumos VW iar cat priveste motorul eu zic ca merita, mie imi place mult 1.8T si stai fara griji ca sigur faci 600 Km cu un plin ca pe Passat rezervorul e si mai mare , parca 70 L fata de 60L pe Golf.

sa-l intretii si sa-l tii curat tot timpul, Passat ul e o masina cu prestanta.

Link către comentariu

multzam ..:)

daca tot am mai facut ceva poze ieri,se le pun aici..

dsc01666j.th.jpg

dsc01668t.th.jpg\

dsc01670k.th.jpg

cam atat sa nu va plictisesc prea mult..

in curand:

1.folii llumar pe luneta si usile din spate.

2.difuzoare sistem pentru usile din fata.(ulterior amplificate)

3.toba finala,eventual evacuare complet.(poate rezolv cumva sa nu creasca zgomotul ft mult)

4.filtru de aer sport,dar in cutia OEM.

5.volant usurata...aici stau pe ganduri...

eventual,daca aveti sugestii,sunt deschis la orice..

stima.

Modificat de leW
Link către comentariu
  • 5 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!