Jump to content

Sharan 1.9 TDI

Tijs

Postare recomandată

De un an sunt posesorul Sharanului-Jos Palaria :))

Motor:1.9 TDI PD AUY 116Cp->145Cp

Model:Family

Fabricatie:2001

Km:220.000

Numar:B-78-DJN

Culoare:Verde

Dotari:

-Suport pahare

-Interior Crem

-Climatronic

-Computer de bord

-Tempomat

-Navi-dvd-tetiere 9''

-Volan piele

-4 airbag-uri

-ABS,ESP

-Oglinzi electrice-incalzite-retractabile

-6 geamuri electrice

-parbriz incalzit electric

-incalzire scaune

-Faruri xanon(de fabrica)-spalator

-proiectoare

-inchidere centralizata-alarma-originale

-Cheie briceag

-Jante aliaj originale 16''

post-36107-1248706811_thumb.jpg

post-36107-1248706866_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Inca ceva poze :icon_thumright:

Cam ce s-a mai facut la masina in ultimul timp:

Vopsita complet,am avut usa dreapta spate zgariata si iesise alta nuanta plus mici zgarieturi pe ici pe colo.

Schimbat- planetara dreapta -nou nouta

- amortizoare fata + flanse

-furtun turbo-pfff 6 mil un furtun :D

-ulei,filtre,etc-aste le fac din 10 in 10mii de km

Daca imi mai aduc aminte mai postez :Driver:

post-36107-1251124619_thumb.jpg

post-36107-1251124664_thumb.jpg

post-36107-1251124910_thumb.jpg

post-36107-1251124940_thumb.jpg

post-36107-1251124981_thumb.jpg

Modificat de Tijs
Link către comentariu

Frumoasa masina,mai ales acum cand e vopsita nou,sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme. :))

Cam urat arata cu manerele negre,le-ai curatat tu de vopsea sau asa ai luat-o?De la cati km o ai resoftata si cine a fost "autorul" ?Multumit de caii in plus sau...?

Modificat de andrusel
Link către comentariu

Stiu ca arata urat cu manerele alea negre dar nu vrei sa stii cum erau inainte :)) ,masina a resoftat-o vechiul proprietar care este un bun prieten de-al meu,cu okazia asta il salut si aici B-40-DJN Touareg 5000cc V10,am sa-l intreb si unde a facut operatia si la cati km,oricum cam pe la 150 de mii.Toate bune :P

Link către comentariu

Frumos si dotat Sharan-ul! Sa-l stapanesti sanatos! As avea si o intrebare daca se poate: cam la cat te-a ajuns vopsitul? :))

Link către comentariu

Cam acelasi lucru voiam sa intreb si eu legat de vopsea. Ca si la tine, mi-au gresit nuanta si in anumite unghiuri se cam vede.

Tapiseria ai schimbat-o tu sau asa ai luat-o?

E dotata bine :))

Sa o stapanesti sanatos si sa avem drumuri bune!

Link către comentariu

adrian-85 -Vopsitul complet ma dus cam 7000 ron cu tot cu bandouri.

me-high -Tapiteria asa a fost,crem cu insertii de mahon.E full in afara de piele care oricum nu prea ma atrage.

Numai bine si sa ne vedem in trafic.Momentan nu am sticker,dar voi avea.

Link către comentariu

frumos mai straluceste dom'le. Bravo!

Dupa o vopsire completa eu cred ca masinile ar merita o foliere, pt o protectie mai indelungata... dar e destul de scumpa si aia, mai ales ca masinile nu is chiar mici ;)

Drumuri bune!

Mihai

Link către comentariu

Vreau sa imi pun folie pe capota,dar nu stiu ce culoare carbon sau neagra.Stie cineva daca folia protejeaza vopseaua de pietre?

P.S>Mersi Mihai

Modificat de Tijs
Link către comentariu

De cele mai micute - da, ajuta. Dar daca e ceva mai "cu greutate" nu prea ai ce face. Oricum, dupa cum are botul sharanul, suntem predispusi sa incasam pe drumurile patriei :D

Eu ma refeream la o folie transparenta, pe toata masina. Nu stiu cum s-ar vedea o folie neagra pe verde. Incearca o simulare in photoshop, sau cauta poate are cineva combinatia facuta.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Revin cu ceva schimbari facute la Sharan in ultimul timp:

-Schimbat turbina cu una de 131 Cai-Multumesc Cipos

-Schimbat amortizor dreapta+flansa(gropile astea)

-bucse fata/spate

-Debitmetru

-Ulei,filtre(toate,inclusiv webasto)-Revizie(230.000 km)

-Fulie alternator.

Cam atat...cred :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu cred ca ar arata bine cu folie pe capota de nici un fel,e frumoasa asa cum e..cred ca ar arata mult mai bine cu nist stergatoare de silicon.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Se pare ca Sharanul v-a sta pe dreapta o vreme.Am avut un accident pe Drumul Sarii din cauza unui taximetrist care mi-a taiat fata,am incercat sa il evit,l-am acrosat un pic si am intrat intrun stalp de iluminat cu roata si usa stanga fata.

Acum nu stiu ce sa fac,se mai merita sa o fac sau nu?

Am la ea asa,din ce se vede:

-Bara fata

-Proiectoare

-Grila bara fata

-Capota

-Faruri

-Aripa stg+dr

-Usa stg completa

-Parbriz

-Plansa bord

-Roata stg+amortizor+ce o mai fi pe acolo

-Prag stg

-Air Bag-sofer+pasager+scaun stg

Asta la prima vedere asa,am sa revin si cu ceva poze.

P.S-But Fns-Nu te-am uitat cu volanul ala,dar am avut alte cheltuieli mai prioritare,acum o sa-l iau cu tot cu air bag:)

Modificat de Tijs
Link către comentariu

Imi pare rau pt. evenimentul neplacut pe care l-ai avut..sper sa o faci frumoasa din nou.

P.S Volanul ti l-am pastrat,am mai avut 2 oferte dar am zis ca daca a fost pe Sharan cel mai bine se va potrivi pe Sharan,deci daca vrei tinem legatura.

Bafta!

Link către comentariu

Imi pare rau sa aud vesti dintr'astea.

Dar cine a iesit vinovat? Nu taximetristul? Sa faci macar o parte din reparatii pe RCA-ul lui? Sau nu l-ai mai "prins"?

Sa ne tii la curent cu ce se intampla.

Link către comentariu

Politia m-a scos pe mine vinovat,lovitura din spate. Ce mi-a spus politistul:L-ai evitat prea mult :) ...

Link către comentariu
Politia m-a scos pe mine vinovat,lovitura din spate. Ce mi-a spus politistul:L-ai evitat prea mult :salut: ...

imi pare rau sa aud ce ai patit...tot asa ti-am spus si eu pe mess...a fost un reflex si o manevra total neinspirata, dar acum asta e.....AI AVUT MARE NOROC !...ca nu te-ai intalnit cu altul venind cu aceiasi viteza venind din sens opus cand ai traversat soseaua pana teai oprit in stalpul de pe stanga ! :pale:

Bine ca ai scapat tu fara sa patesti nimic, ca fiarele se mai repara !

Acum pricep de ce iti trebuia husa...inseamna ca de paste ai patit-o !

Astept sa vii cu detalii si sa pui niste poze daca se poate, daca nu o sa o vin sa o vad la fata locului...cu fietzelul, ca si a mea e inca indisponibila din cauza turbinei si a motorinei care ajunge in ulei

Modificat de remier
Link către comentariu

Se pare ca mutam intalnirea de la Remier la mine in parcare :icon_cool:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Doua poze cu masina avariata.Zilele astea intra la reanimare :)

post-36107-1272548749_thumb.jpg

post-36107-1272548759_thumb.jpg

Link către comentariu

Personal cred ca este dauna totala... nu avea asigurare casco in momentul accidentului? Cu siguranta ti-ar fi prins bine ...costurile o sa fie destul de ridicate. Daca te pui sa o faci iti doresc succes si $ ^_^

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 7 months later...
Silvian91imAuto

Imi pare rau pentru pierdere :(, sper sa nu provoc suparari, dar am vazut masina de vanzare (anunt expirat) pe tuning > Vanzari Piese si accesorii \ Dezmembrari \ Dezmembrari Dezmembrari VW > Sharan Avariat pentru 2k Euro

Numai bine Colegu'. Speram sa aflam ce va fi urmatorul Automobil :).

:Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!