Jump to content

Audi A3 SLine - 1.6FSI

LAH

Postare recomandată

Sa ma laud si eu putintel...

SPECS

An: 12.2007

Motorul: 1598 cmc

Combustibil: Benzina / 98 cifra octanica

Consum combinat: 10 litrii/100 km

Scaune: 5

Tractiune: Fata

Airbag-uri: 4. Fata, Laterale.

Tipul Motorului: 4 cilindri in linie

Putere Maxima: 85 kW sau 113 CP la 5700 de Rev. pe min.

Torque Maxim: 156 Nm (15.9 kgf-m) la 4000 Rev. pe min.

sistem combusibil: Injectie

Valve pe cilindru: 4

Viteza Maxima: 196.0 km/h

0-100 km/h: 10.9 secunde

Frane: Discuri fata - Discuri Spate

Dublu Climatronic

Audi Concert, boxe bose

computer bord, autonomie

geamuri elctrice

inchidere centralizata

inele km-etraj cromate.

oglinzi incalzite

alarma

Restul sunt standar ca si ornamente interioare si sunt numai plastic in mare parte, restul crom. Mi-am luat-o asa deoarece am zis ca pot cumpara aceste ornamente interioare si pune ulterior ce imi doresc daca consider ca este nevoie :(. Dupa cum vedeti am inceput sa-mi pun insertiile de lemn pe ea, care sincer... imi plac . Mai ales ca e mai fun sa muncesti la ea sa o cunosti putin :).

Masina avea 8000 de km initial si a fost folosita in fabrica Audi in Ingolstadt ca sa se plimbe inginerii intre hale, am inteles. Fabrica era trecuta in acte ca primul proprietar. Masina vreau sa spun ca mirosea a nou in ea ca si cum nu ar fi fost folosita deloc si era impecabila, pana am tras eu primul partz in tapitzerie.

A venit cu tot cu jate de 17" de tabla cu cauciucuri de iarna.. eu i-am mai luat o serie de jante de aluminiu.

1.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg

Dupa numai 4 luni dupa ce am luat-o i-am pus kit-ul de SLine pe fata cu o grila custom facuta sa arate aproape ca cea de S3... + pedale de aluminiu sport. Unii stiu cum vine smecheria... pentru cei care nu cunosc procesul ma pot intreba...

IMAGE_058.jpgIMAGE_059.jpgIMAGE_060.jpgIMAGE_061.jpgIMAGE_062.jpgIMAGE_063.jpgIMAGE_064.jpgIMAGE_066.jpgIMAGE_067.jpgIMAGE_068.jpg

post-45642-1248681997_thumb.jpg

post-45642-1248682005_thumb.jpg

Link către comentariu

Consum combinat: 10 litrii/100 km RLY?

Cilindri pe valve: 4 :lol:

Felicitari, sa o conduci sanatos si fara incidente.

La cat de bine arata parca merita un motor mai potent...

Link către comentariu

poate a fost masina de firma pentru cineva de la fabrica ... dar sa se plimbe inginerii printre hale ... 8.000 de km e cam imposibil si stiu ce vorbesc :icon_thumright:

oricum frumoasa masina .... singurul lucru care nu-mi place e lemnul, dar fiecare cu gusturile lui

Link către comentariu
GargareONline

Masina este frumoasa ......felicitari pentru achizitie fiind o masina cat de cat sport nici eu nu sunt de acord cu lemnul.

Link către comentariu

Toata lumea mi-a zis sa scot lemnul de pe interior... ca arata aiurea, mie mi-a placut dar sincer la inceput, Si mai ales ca m-a bufnit rasul cand mi-a zis cieva ca lemnul se pune numai pe foc nu si in masina :blah_: hahahaha... oricum toate schimbarile la ea le-am facut singur singurel cu majoritatea partilor luate din afara... in afara de grila, proiectoare si capacele de la proiectoare pe care le-am luat de aici.

Referitor la motor... da mi-ar fi placut cel mai bun motor din europa si anume 2.0 TFSI pe ea dar am spus cand am luat-o ca nu merita un motor mai mare de 115 cai deoarece nu am ce sa fac cu el pe drumurile noastre meseriase :blink:.

Daca eram in Germania poate ca merita sa-mi pun si suspensii de SLine dar... marepacat de tara asta ca nu avem drumuri pe ce sa mergem si ne rupem masinile...

Motoarele prin aspiatie sunt bunicele si se misca zic eu destul de bine, mai ales ca este o masina foarte usoara si numai in 3 usi... Daca ii mai pui si niste jante super usoare... va garantez eu ca si cu super cauciucuri si suspensii SLine va dati cu barca la 90 la ora in curba...

apropo cat ati da pe ea asa? :rolleyes: de curiozitate :Driver: dar fear price nu aiureala...

Link către comentariu

Cred ca te inseli referitor la boxele BOSE; ca sa ai asa ceva trebuie NEAPARAT sa scrie pe boxele din fata -BOSE, ori pe ale tale eu nu am vazut. Sau poate sunt aftermarket, insa nici pe asta nu o cred.

Link către comentariu
Florin@Caractere

Eeeee, cunoastem masina cat si toata istoria modificarilor de pe alt forum :P

Referitor la ce zice Bubu26 mai sus, sunt de acord cu el. La mine am pe boxe semnul Bose si la tine nu le vad :icon_thumright:

post-35360-1248945023_thumb.jpg

Link către comentariu
Eeeee, cunoastem masina cat si toata istoria modificarilor de pe alt forum :lol:

Referitor la ce zice Bubu26 mai sus, sunt de acord cu el. La mine am pe boxe semnul Bose si la tine nu le vad :lol:

Am gresit eu cu boxele... e lasa ca nu se supara nimeni, merci ca mi-ati zis...

Vroiamsa-i pun farurile Daylight "Devil Eyes" daca le stiti pentru A3 8P cu leduri... ce ziceti merita?

Link către comentariu

Arata exceptional grila de SLine pe A3, mai ales in 3 usi :lol:. Bara spate ai schimbat-o?

Link către comentariu

Frumoasa masina dar puneti te rog un set de presuri originale, arata destul de urat astea pe care le ai.

Link către comentariu

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos!

Imi place modelul de bara/grila, dar as scapa de crom... :)

Oribil lemnul, iar jantele le gasesc nepotrivite.... a si .. A3-ul 8P, sincer nu prea mi se pare o masina usoara, vezi aici: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=56652

Multi km. fara probleme! :icon_thumright:

Link către comentariu
Arata exceptional grila de SLine pe A3, mai ales in 3 usi :). Bara spate ai schimbat-o?

Nup nu am schimbat-o o sa ma gandesc sa fac si asta in viitor... Chestia este ca acum vreau sa-mi pun farurile Dayline cu leduri negre si lupa + stopurile noi pentru A3...

Frumoasa masina dar puneti te rog un set de presuri originale, arata destul de urat astea pe care le ai.

Am presurile originale numai ca sunt sub presurile de cauciuc... nu prea imi vine sa ma urc cu noroaiele si scuipatii de afara in ea sa le fac prastie... Presurile originale sunt din plus gri ca o mocheta si cu doua capse la capat ca sa le scoti cand vrei tu sa le cureti... in spate le am normale deoarece nu prea sta nimeni avand in vedere ca e in 3 usi...

Oribil lemnul, iar jantele le gasesc nepotrivite.... a si .. A3-ul 8P, sincer nu prea mi se pare o masina usoara, vezi aici: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=56652

La culoarea inchisa iti zic eu ca cromul ridica aspectul optic... probabil pozele nu-i fac dreptate... oricum cromul ii da un aspect de sport ca la S3 si la multe alte masini sport...

La faza cu lemnul in masina, clar ai dreptate... trebuie setul de aluminiu...

Link către comentariu

LAH, vezi ca ti-a mai atras colegul ZBENG atentia, dar aparent prea putini au observat acest "mic" detaliu. Motorul tau are 4 cilindrii x 16 valve ? :icon_thumright: Vezi ca sunt 4 valve pe cilindru, nu invers :) Asta in cazul in care ai 16v si asta ai vrut sa spui. Si fabrica Audi e la Ingolstadt, nu cum ai scris tu :)

Trecand peste detaliile astea (poate le corecteaza un moderator binevoitor :) ), s-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!

Link către comentariu

Sa sti ca mie mi se pare usoara... fata de o brlina si sa sti ca fuge de fund super repede... am citit ce mi-ai dat tu dar este destul de complicata treaba cu cantarul depinde cu ce compari ca si clasa si ce motor au pe ele si cel mai important... jantele care trebuie sa fie originale si cat mai usoare... nu fake si grele...

Link către comentariu
LAH, vezi ca ti-a mai atras colegul ZBENG atentia, dar aparent prea putini au observat acest "mic" detaliu. Motorul tau are 4 cilindrii x 16 valve ? :icon_thumright: Vezi ca sunt 4 valve pe cilindru, nu invers :) Asta in cazul in care ai 16v si asta ai vrut sa spui. Si fabrica Audi e la Ingolstadt, nu cum ai scris tu :)

Trecand peste detaliile astea (poate le corecteaza un moderator binevoitor :) ), s-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!

o sa ma chinui sa vad cum pot reedita post-ul, imi cer scuze...

Link către comentariu

fuge de fund pentru ca e mai scurta fata de o berlina si nu are greutate foarte mare pe puntea spate, comparativ cu puntea fata unde e motorul..e destul de agila insa, doar sa te ajute suspensia.

felicitari pentru ea, arata foarte bine :icon_thumright:

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!