Jump to content

Jetta 1.6 102CP

Hunter-ReNu

Postare recomandată

Reply-ul era pentru Hunter, referitor la consumul pe care l-a scos.

Garo, dar tu ce tip de motor ai pe masina, ca in profil scrie 1.6MPI 102hp.Sau e altfel de 1.6, 102 cp?E masina ta personala, sau a familiei?

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Hunter-ReNu

26

• florin r.

6

• buzatu.cristi

6

• Garo

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Reply-ul era pentru Hunter, referitor la consumul pe care l-a scos.

Garo, dar tu ce tip de motor ai pe masina, ca in profil scrie 1.6MPI 102hp.Sau e altfel de 1.6, 102 cp?E masina ta personala, sau a familiei?

e a mea, ''mostenita'' de la a mea mama, eu am permisu' de 3 luni si sunt cam incepator in d-ale masinii de aceea va rog sa aveti rabdare cu mine. De aceea nu stiu nici prea multe despre ea. MPI nu e, cred ca am vazut undeva 1.6 CV, daca exista asa ceva.

Link către comentariu

am fost la service, la Serpico cu masina... cu problema expusa putin mai sus...

a avut bateria descarcata sa va spun si de ce....

radio-ul are o functie "TP", care daca este activata, chiar daca e oprit radio-ul si chiar daca e oprita masina el cauta si functioneaza non-stop si astfel s-a descarcat bateria de la masina... asa ca atentie la functia "TP" a radio-ului... nu o lasati activa niciodata, ca altfel patiti ca mine...

Modificat de Hunter-ReNu
Link către comentariu

Ce ti-au spus cei de la "service" e o mare gogomanie.Probabil n-au gasit cauza si au inventat asta.Nu crezi ca daca era asa, consemnau in manualul RCD-ului?

La mine e activa functia de doi ani si nu am nici o problema cu bateria.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

posibil, dar ce sa fac acum?!... eu sper sa nu se mai intample chestia asta, dar altceva nu mi-au zis... e posibil sa nu fi stiut ei, sau sa nu-mi fi spus ce are ca sa treca garantia la masina ... ca in septembrie face 2 ani, asa ca........ (desi eu sper sa nu fie asa).

Link către comentariu

va rog eu abandonati discutiile despre consum, mai ales la motoarele pe benzina. Adica e ok sa spui ca Jetta 1.6 102 CP ti-a consumat 6% daca incerci sa faci concurs cu cineva sa-i demonstrezi cat de exact poti subtura masina (pardon, se numeste schimbat viteza la turatia optima) sau cat de fin si exact poti face trecerea dintr-o treapta in alta, cat de bine poti anticipa traficul pentru a nu frana des si pentru a nu accelera des; pt. a demonstra cat de eficient consumi benzina si cum franezi foarte rar de frica de a nu transforma energia cinetica (necesara deplasarii) in caldura (prin franare se duce naibii energia cinetica, totul se transforma in caldura :-P).

si eu am motor pe benzina si consuma intre 9,8% si 18% functie de cat de bine dispus sunt. (cineva insa a reusit cu acelasi motor ca al meu un consum de 7.8%.....mentionand ulterior ca viteza medie de deplasare a fost de 32 km/h; hmmm... nu...nu multumesc!)

dar totusi daca aveti un VW, "please enjoy"!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
buzatu.cristi

Si eu am functia TP activata de 2 ani de cand am masina si n-am avut probleme cu bateria. Curios... :) Si? Ti-au schimbat bateria sau ai cumparat tu alta?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am facut revizia de 2 ani la Serpico - inca o data multumiri lui Vali *(Bamse) pt promptitudine si ajutor.

m-a costat 550 lei (ulei, filtru ulei, filtru benzina, verificare generala).

Si eu am functia TP activata de 2 ani de cand am masina si n-am avut probleme cu bateria. Curios... :)) Si? Ti-au schimbat bateria sau ai cumparat tu alta?

nu ... nu au schimbat bateria pt ca au pus-o pe tester si nu avea nimic dupa ce au incarcat-o... si pana acum nu am mai avut probleme cu ea.

Link către comentariu

Hunter, cum te-a costat pe tine doar 550 lei, ca pe mine m-au anuntat ca ma costa in jur de 800 lei. Nu ti-au schimbat si filtrele de aer si polen? Maine am revizia de 2 ani si sunt un pic nedumerit.

Link către comentariu

Am facut revizia de 2 ani la vreo 23 de mii de km si ceva... Masina nu are nici o problema.M-a costat 499 lei. Mai putin decat Hunter poate pentru ca am refuzat sa schimb filtrele de aer si de polen. Nu avea rost pentru ca eu mi le-am intretinut (suflat cu aer, curatat) periodic iar daca o sa fie nevoie le pot inlocui si singur.

Multi km colegilor!

Link către comentariu
Am facut revizia de 2 ani la vreo 23 de mii de km si ceva... Masina nu are nici o problema.M-a costat 499 lei. Mai putin decat Hunter poate pentru ca am refuzat sa schimb filtrele de aer si de polen. Nu avea rost pentru ca eu mi le-am intretinut (suflat cu aer, curatat) periodic iar daca o sa fie nevoie le pot inlocui si singur.

Multi km colegilor!

eu am schimbat tot in afara de filtrul de polen, pe care l-am mai curatat eu... si in plus am mai avut si jumatate de litru de ulei de la revizia trecuta, deci au pus de la ei doar 4 litri...

Link către comentariu
  • 7 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!