Jump to content

Jetta 1.6 102CP

Hunter-ReNu

Postare recomandată

da... azi am fost s-o spal... ghici ce-am mai vazut... inca vreo 2-3 amprente de mingi si inca vreo 5-6 zgarieturi fata de cele pe care le stiam... :D(((((

astia sunt tampiti ma.... ce sa le faci, au o placere aproape de extaz cand fac chestiile astea :lol:( imi pare rau pentru ei!!!

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Hunter-ReNu

26

• florin r.

6

• buzatu.cristi

6

• Garo

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cat mi-a placut mie masina asta, eu o am pe bunica ei, am modelulul din 87, care este in familie de 17 ani, masini zdravene care tin cu casa, dar nu au fost suficienti verzisori sa o cumpar acum doi ani jumate, inca ma uit dupa ea pe strada, sa o stapanesti sanatos, este o masina foarte corecta si foarte buna.

Modificat de DJINN
Link către comentariu

Mersic!...:)

intr-adevar este o masina "corecta si foarte buna"..... fiabila, de familie, sigura, etc etc.... :)

dupa un an sunt bucuros ca am facut aceasta alegere ... a fost un efort (financiar) mare dar a meritat!

Link către comentariu

azi am luat niste huse "umbrella" se numesc ... sunt pt mai multe tipuri de masini, printre care si jetta (deci nu sunt speciale pt jetta) dar sunt foarte misto, inca nu le-am pus pe masina ca ploua afara. maine sper sa fie vremea fumoasa si sa le pun si mai sper sa cada bine pe scaune :)... textura este exact ca tapiteria masinii... asta m-a bucurat foarte mult cand le-am vazut si materialul este de calitate... 185 lei... nu este foarte scump... maine dupa ce le montez pun poze.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! :offtopic: Dar tare lipsiti de creativitate au fost designerii de la VW cu Jetta asta. In fata Golf V, in spate Passat... :)

Link către comentariu

nu ... nu ai dreptate..... masina a fost facuta special de cei de la vw intre golf si passat... o masina de familie cu tendinte sportive (ceea ce golful nu putea oferi).... asta e parerea mea si asta m-a atras la aceasta masina....

Link către comentariu

Golful nu putea oferi?e o masina mai sportiva ca Jetta, insa pierde la capitolul "masina de familie". Insa Passatul cred ca a fost solutia la ce ai zis tu, mai degraba decat Jetta, care a aparut sa umple un gol in gama VW.

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

da... golful nu putea oferi masina de familie iar passat-ul este prea mare pt mine (asta e parerea mea) si da....exact .... gama vw nu era completa fara jetta.... am ajuns la o concluzie :(

am montat azi husele... iata poze

husejetta011m.th.jpg

husejetta001m.th.jpg

husejetta002m.th.jpg

husejetta004m.th.jpg

husejetta005m.th.jpg

husejetta008m.th.jpg - asa le-am prins in spate.

husejetta009m.th.jpg

husejetta010m.th.jpg

astea sunt... dupa parerea mea sunt ok... se pliaza bine pe scaune si textura este apropiata de cele originale...

Modificat de Hunter-ReNu
Link către comentariu

Vreau sa -i intreb si eu pe cei carora nu le place Jetta.

Jetta 5 este urata din cauza mixturii dintre un Golf 5 si un Passat B6.

Jetta 1,2 Vento si Bora ce au fost , masini inedite sau tot amalgamuri de Golf si Passat?

Respect parerea tuturor si scule hunter ca am postat aici.

Ai o masina foarte eleganta si rafinata!

Nu sunt adeptul huselor.

Link către comentariu

mersi florin!

nici eu nu eram adeptul huselor, dar am un copil acum si face dezastru in masina cand se urca.... :rolleyes:

Link către comentariu

Cum ti-ai montat husele de pe bancheta in spate ?Se poate ridica bancheta ?Si de unde le-ai cumparat ca arata fain , au mai multe culori?, daca nu e voie direct pe forum da un privat message cu firma sau web-ul ...mersi mult..

Link către comentariu
E buna si masina si copilul.Sa-ti traiasca amandoi!

:)

mersi florin!

Cum ti-ai montat husele de pe bancheta in spate ?Se poate ridica bancheta ?Si de unde le-ai cumparat ca arata fain , au mai multe culori?, daca nu e voie direct pe forum da un privat message cu firma sau web-ul ...mersi mult..

bancheta care se rabateaza (spatarul) a fost simplu ... cu cealalta (cu sezutul) nu am reusit s-o scot si am bagat husa sub ea in partea din fata (am ridicat-o putin), iar in partea din spate (unde sunt chestiile de care prinzi centurile) am scos atele alea in portbagaj si le-am legat in sus (se vede in poza) de cele ale spatarului.... a fost cam greu , dar asta e...:)

uite link pt huse... http://www.oriceauto.ro/magazin/product_in...roducts_id=2954

Link către comentariu

am fost in week-end la sibiu (craiova-sibiu -- dus-intors) ... am scos.... adica nu eu.... masina a scos :).... un consum mediu de 6.0 % .... nu credeam sa scot vreodata consumul asta.

adevarul e ca am mers incet pt ca a fost aglomerat, insa avand in vedere ca am fost 3 persoane in masina si bagajele aferente eu zic ca este un consum extraordinar...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Acelasi consum, 6%, l-am scos si eu dar pe Transfagarasan. Traseu: Craiova-Pitesti-Curtea de Arges-Transfagarasan-Sibiu-Ramnicu Valcea-Craiova. Mentionez ca la coborare am venit cu un consum de 0% (zero) in frana de motor. Ideea e ca daca mergi linistit si nu casuni pe acceleratie scoti un 6-6,5% consum mediu-exterior fara AC.

A..., cred ca e bine sa spun ca am fost cu ea la prima revizie (de 1 an), masina avea 12900km. M-a costat 377 RON schimbul de ulei si filtrul. Sunt curios cat o costa a 2-a revizie la 2 ani! Stie cineva?

Link către comentariu

=)) pai mai conteaza?!!! cat costa? :P daca faci revizia la 1 an chiar nu conteaza parerea mea. E ca si cum ai pune deoparte 10- 12-15 euro pe luna pt. revizie.

Link către comentariu

am vb eu cu vali.... mai mult de 700 ron nu costa... iti schimba uleiul, toate filtrele si o verificare mai atenta a sist de rulare si franare....

oricum... asa este... daca facem revizia la un an (si eu tot la 12900 am facut-o la un an.. :)) ).... nu mai conteaza 60 de lei/luna... :)

Link către comentariu

Merci frumos pentru raspuns, Hunter. Intrebarea mea era doar cu caracter informativ nu ca mi-as fi facut griji in privinta asta.

Link către comentariu
  • 9 months later...

salutare!

am revenit ... cu o problema la masina... :huh:

am fost la mare si m-am intors acum o saptamana.... nu am avut nici o problema, totul a mers super, am fost chiar multumit inclusiv de consum - media 7.1 l /100km (craiova-jupiter-craiova).

acum 2 zile, cand sa deschid masina (de cand m-am intors de la mare nu am mai mers cu ea), apas pe buton la telecomanda... nimic.... mai apas o data... nimic... !

deschid cu cheia, se aprinde bordul slab de tot - zic eu... bateria cred.... deschid capota, ma uit la baterie - bornele la locul lor, indicatorul bateriei parca era inchis la culoare...

inca nu am 2 ani cu masina, trebuie sa merg la Serpico si vin ei sa rezolve problema, sau cum se rezolva, ati mai avut vreunul problema asta?... multumesc!

Modificat de Hunter-ReNu
Link către comentariu
am fost in week-end la sibiu (craiova-sibiu -- dus-intors) ... am scos.... adica nu eu.... masina a scos :huh:.... un consum mediu de 6.0 % .... nu credeam sa scot vreodata consumul asta.

adevarul e ca am mers incet pt ca a fost aglomerat, insa avand in vedere ca am fost 3 persoane in masina si bagajele aferente eu zic ca este un consum extraordinar...

6% ??? si in medie cat consuma?

Link către comentariu
6% ??? si in medie cat consuma?

ti-am raspuns in postul anterior :huh:

Link către comentariu
ti-am raspuns in postul anterior :huh:

mi se pare incredibil. eu in oras ma straduiesc sa o tin la 9.8

Link către comentariu

Eu mai putin de 6,8 nu am reusit pe traseul Giurgiu-Gaesti-Targoviste, fara Ac si fara sa depasesc 100km/h, plus mers pe autostrada aprox. 30 de km cu tempomatul activat.

Sigur ai 1.6 mpi?

Link către comentariu
Eu mai putin de 6,8 nu am reusit pe traseul Giurgiu-Gaesti-Targoviste, fara Ac si fara sa depasesc 100km/h, plus mers pe autostrada aprox. 30 de km cu tempomatul activat.

Sigur ai 1.6 mpi?

nu am mpi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!