Jump to content

Jetta 1.6 102CP

Hunter-ReNu

Postare recomandată

salut!

am o Jetta 1.6 102 Cp, din septembrie 2008, climatronic, radio-cd mp3 8 incinte acustice, ABS, ASR, si altele.... :D

sunt super multumit de ea... pana acum nu am decat 11.000 km, insa pana fac un an cred ca ajung la 15.000 (revizia).

vreau sa va intreb (mai ales pe cei din zona de sud a tarii, pt ca eu sunt din Craiova) - de unde va procurati accesoriile pt masina?

mi-au furat un capac (am jante de otel 205/55/16) si nu gasesc sa cumpar altul :(

multumesc!

PS: atasez si o poza... :D post-51616-1248552620_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Hunter-ReNu

26

• florin r.

6

• buzatu.cristi

6

• Garo

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

Bine ai venit pe vwForum.ro!

Frumoasa masina, dar nu ar strica mai multe poze.

PS:

In privinta problemei tale, de ce nu incerci la reprezentanta vw din Craiova, mai ales ca membri vwForum beneficiaza de discound la factura de 5%. Vezi aici.

Link către comentariu

multumesc!... o sa incerc... dar imi e ca nu dau decat la set... eu as fi vrut doar 1 buc... cel mult 2 (sa am una de rezerva)....:D

QUOTE / REPLAY (citatul) ajută c

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum. Au inceput sa se mareasca numarul detinatorilor de Jetta, doar e o masina foarte frumoasa.Multi Km fara probleme.

Link către comentariu

Salut.Sunt si eu nou pe forum.

Frumoasa masina.Sa ai grija de ea. :)

Link către comentariu

de ce nu pot vedea reply-urile de la topicul asta?.... imi zice (la profil) ca topicul asta are 7 reply-uri si eu nu vad decat primul post al meu...:)

gata... merge acum...:blah_:... nu stiu de ce nu puteam vedea....

Multumesc tuturor pt urari.... si voi multi km fara probleme...:lol:

Modificat de Hunter-ReNu
Link către comentariu
  • 1 month later...

azi am fost la serpico craiova pentru revizia de un an... m-am intalnit cu Vali (aka .:bamse) si am conversat putintel... super de treaba :(

a fost prima revizie ... am 12.000 km cu masina... am schimbat uleiul (castrol 5W40), filtrul de ulei, un bec la lampa de numar din spate (asta nu era prevazut dar am aruncat o privire cand erau luminile aprinse si am vazut ca nu mai mergea, asa ca l-am schimbat) si am mai schimbat si filtrul de polen (nici asta nu era prevazut, dar baiatul de la service l-a dat jos pe ala vechi si era plin de praf si de frunze si multe altele, aproape negru).... pentru toate astea baietii mi-au luat 450 lei inclusiv reducerea de 5% (pt piese) ... cea pt membrii VW Forum....

in concluzie am fost multumit de pret si de servicii.

inca o data ... multumesc Vali !

Link către comentariu

Becul de la numar e ceva care vad ca se intimpla la toti, si eu cam pe la 10.000 am schimbat bec la numar, iar legat de filtrul de polen cred ca au exagerat baietii de acolo, el este negru pentru ca este cu carbon activ, iar frunzele si praful le scuturi si singur....asa ca merita sa tii filtrul de polen 30.000 km....dar fiecare cu ale lui....in rest misto masina, poze cu interiorul????

Link către comentariu
Inca nu am auzit ceva in neregula la masina asta.

da... chiar nu am avut probleme cu ea...

salut... bestiala masina, nu? la cat mai multi km, fara probleme si fara incidente....

mersi ... sa fie si la tine fara probleme si fara incidente!

Modificat de Hunter-ReNu
Link către comentariu

Salut! As putea sa te intreb cat consuma? Ca a mea consuma enorm, si am acelasi motor numai ca are cutie tiptronic. Ma gandesc ca ori e de la cutie, ori e de la motor.

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta! E identica cu a mea :Driver: Eu am luat-o in octombrie 2008 si sunt super multumit de ea la 12 000 km cat are acum. Poate ne vedem pe la intalniri sa schimbam pareri... :)

Link către comentariu
Salut! As putea sa te intreb cat consuma? Ca a mea consuma enorm, si am acelasi motor numai ca are cutie tiptronic. Ma gandesc ca ori e de la cutie, ori e de la motor.

consumul la mine este asa:

1. In afara > mers normal (max. 100-120) - 6,5 %

> mers sportiv - 7,00 - 7,4 %

2. In oras > mers normal in limitele legale - 9,5%

> mers sportiv - 11,00 - 12,00 %

eu sunt multumit de consum.... nu cred ca e mult ....

tie cat iti ia?

Felicitari pentru masinuta! E identica cu a mea :Driver: Eu am luat-o in octombrie 2008 si sunt super multumit de ea la 12 000 km cat are acum. Poate ne vedem pe la intalniri sa schimbam pareri... :)

mersic.... si tie felicitari...:P .... da.... sper sa ne vedem sa schimbam din experienta... :D

Modificat de Hunter-ReNu
Link către comentariu

Ce-ar fi sa pui mai multe poze? :) Nu de alta, dar sa vedem si noi daca e frumoasa sau nu masina.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

urmatoarea masina tot neagra va fi ?>sau si tu te-ai saturat de negru?

eu unul in viata mea nu imi mai iau negru!

e frumoasa foc :D

Modificat de Georgik
Link către comentariu

mersi!...:D

nu cred ca o sa-mi mai iau neagra... peste 5-6 ani, cand imi voi face curaj (adica bani) :salut: sa mai iau o masina.... intr-adevar arata bine, insa e foarte greu de intretinut... o spal acum si peste 10 minute e praf pe ea.... si unde mai pui ca o tin sub copertina (adica doar deasupra e acoperita in "garaj").... si mai joaca si unii tenis de camp in fata blocului si mai dau cu mingea in capota.... am deja vreo 3-4 amprente de mingi .... se vede naspa... dar asta e.... peste cateva luni o sa incerc sa-i dau un polish sa vad daca iese....

in principiu acum nu as mai lua neagra.

Modificat de Hunter-ReNu
Link către comentariu

eu unul am masina de aproape 3 ani insa nu am polishat-o niciodata.are vreo 5 zgarieturi mai aiurea, restul is trecute cu vedere .deh' oamenii la noi is tartani toti,nu inteleg ce satisfactie au cand zgaraie o masina.is tampiti :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!