Jump to content

Golf 4 Special...

sorinro77

Postare recomandată

poze cu farurile,proiectoarele si stopurile noaptea. deocamdata nu au facut condens..vad ca pe site apar pete mov in jurul farurilor, in pozele originale nu apare asa ceva

post-22656-1250260505_thumb.jpg post-22656-1250260512_thumb.jpg

post-22656-1250260522_thumb.jpg post-22656-1250260530_thumb.jpg

Link către comentariu

putin offtopic .... care e scopul inlocuirii becurilor de la numar cu LEDuri? vad ca se tot practica...

ontopic. masina e ok , jantele ok. farurile nu sunt pe gustul meu,mi se par kitsch; personal , cred ca mai bine luai o suspensie decat farurile alea

numai bine

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

poze cu farurile aprinse ziua, rotile santa monica si una cu interiorul

post-22656-1251139320_thumb.jpg post-22656-1251139326_thumb.jpg post-22656-1251139332_thumb.jpg

Link către comentariu

As avea o intrebare legat de proiectoarele din bara. Am si eu un AXR variant si as fori sa stiu daca pot fi puse proiectoare. Intreb deoarece stiam ca din cauza intercolerului nu incape. Un PM te rog. Multumesc anticipat!!!

Link către comentariu
  • 1 month later...

post-22656-1254775531_thumb.jpg post-22656-1254775541_thumb.jpg

revin cu noi poze, cu eleronul montat. sunt in cautare de un bodykit, ceva nu prea agresiv..nici la aspect , nici la bani.. :))

Link către comentariu
  • 10 months later...

a trecut ceva timp de cand nu am mai postat. revin cu cateva poze noi, intre timp masina a primit folie 3M pe bord, iar pe manere e munca proprie cu folie imitatie, cred ca a iesit destul de bine.am renuntat la proiectoarele cu lupa si am cumparat proiectoare pe led, sa fie in ton cu ledurile din faruri, urmeaza sa le montez intr-o saptamana..si o poza cu masina in furkapass, in alpii elvetieni, peisaje superbe..

post-22656-1283541602_thumb.jpg post-22656-1283541608_thumb.jpg

post-22656-1283541615_thumb.jpg post-22656-1283541620_thumb.jpg

Link către comentariu

folia are deja un an si a rezistat foarte bine atat la cald cat si la frig, atat setul de pe bord, 3M, cat si folia de pe manere. initial voiam sa pun folie carbon 3d, dar setul 3M pe care l-am cumparat nu prea se potrivea cu folia 3d, asa ca pe manere am pus o folie simpla, care aduce mai mult cu setul cumparat

Link către comentariu
  • 6 months later...

masina a "suferit" o modificare de look, sper sa placa privitorilor. s-au montat prelungirile fata si spate si pragurile si cu ocazia asta s-au vopsit integral si cele 2 spoilere. s-a vopsit grila fata si stalpii portierelor in negru, s-au vopsit manerele si bandourile in culoarea masinii. la sfarsit s-a polishat masina. pentru ca s-a incalzit afara, am trecut la rotile de vara. am uitat sa precizez ca masina a primit alte proiectoare pe led, sa fie in ton cu ledurile din faruri. la exterior m-am cam apropiat de sfarsit, mai am in plan cateva modificari interioare, dar nu sunt urgente

post-22656-0-08011300-1301761914_thumb.j post-22656-0-33119900-1301762002_thumb.j

post-22656-0-97060700-1301761978_thumb.j post-22656-0-17669500-1301762009_thumb.j

post-22656-0-30767900-1301761995_thumb.j

Link către comentariu

arata f bine masina. de unde ti-au luat prelungirile si ce firma sunt?

un pic mai joasa ar arata si mai bine :icon_thumright:

Link către comentariu

multumesc, ai si tu partea ta de "vina", adica farurile si stopurile de la tine le am. despre prelungiri, nu stiu ce firma sunt, le-am cumparat de la cineva care le-a adus din germania, iar pragurile sunt de la fk. tinand cont ca este o masina de toata ziua, pe drumurile noastre, va ramane asa, adica nu va mai cobora garda la sol si sper sa ma bucur de prelungiri macar un sezon, pana la iarna :)

Link către comentariu

daca te rog faci o poza cu ledurile din bara aprinse ca si eu ma tot gandesc sa imi montez asa ceva pe masina.

Link către comentariu

ledurile din bara de care sunt? poti sa dezvolti? cu cele vechi nu-ti obtura intercooler-ul ( scaderea performantelor)

Link către comentariu

ledurile sunt tot nemtesti, nu mai am cutia sa vad exact cine le-a facut, sunt de calitate, nu sunt produse ieftine de bazar. nici cele modelul vechi, nici astea nu-mi obtureaza intercoolerul, cel putin asa simt eu, si am mers cu diferite viteze:) am ales modelul cu leduri pentru ca se potrivesc mai bine cu ledurile din faruri si cred ca sunt si mai puternice decat celelalte. cand voi avea timp voi face si poze cu ele aprinse, ziua si noaptea

Link către comentariu
  • 1 month later...

poze noi cu ledurile aprinse ziua

post-22656-0-17456600-1305906534_thumb.j post-22656-0-33643200-1305906560_thumb.j

Link către comentariu

Super masinuta. Sa ai grija de ea si ea de tine. Mi se par de bun gust toate modificarile pe care le-ai facut. Sa sti ca si eu m-am obisnuit cu caii in plus, si acum vreau mai multi :)

Link către comentariu

Da-i jos suportul de numere si lipeste numarul cu banda adeziva,o sa schimbe aspectul.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

poate ar fi aratat altfel cu numarul lipit, fara suport, daca aveam o alta bara, nu cea stock, asa nu mi se pare o modificare care sa schimbe ceva, parerea mea. va ramane asa deocamdata, mai ales ca pe spate numarul are ceva diferit, urmeaza poze

mariusAP: multumesc pentru aprecieri, am incercat si eu, cat m-am priceput

Link către comentariu
  • 6 months later...
JOHN EVO TUNING

Salut Sorine. Ti am admirat astazi masina parcata in fata la ACR, frumos golfuletul. Noi cei din BT ne intalnim deobicei duminica, uita te la Intalniri saptamanale si vezi locatia, poate iti face buna placere de vizite. Sa l rulezi cu placere si km cat incape. Sarbautori fericite !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!