Jump to content

Golf 4 Special...

sorinro77

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Cred ca a venit vremea sa-mi prezint si eu masinuta..golf 4 model Special, an fabricatie 2002, inmatriculat in Romania - martie 2008

DOTARI:

- Motor 1,9 TDI AXR

post-22656-1248551551_thumb.jpg

post-22656-1248551556_thumb.jpg

post-22656-1248551566_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa masinuta, si dotata de numa. in special motorul ii excelent, dupa parerea mea. sa o folosesti cu incredere si multi km fara incidente! cat ai dat pe ea? :D

Link către comentariu

ms, vad ca ai acelasi motor..masina fara taxa de poluare a costat atunci 7500..

Link către comentariu

Nice. Jantele vin foarte bine. Si eu le am pe masina mea(aceeasi culoare dar Bora). Iti recomand un stergator spate de pe golf 5 (lamela), renuntarea la stickerul de pe capacul de la buson (cred ca imita carbonul),autocolant negru mat pe stalpii usilor (ieftin si bun :D si vopsitul bandourilor si manerelor (putin mai scump dar merita, crede-ma). :D

Link către comentariu

maine masina va primi folie fata, spate si parasolar autorizate pt ca ce este acum nu e autorizata si de proasta calitate si dupa urmeaza si stalpii usilor..intentionez sa vopsesc bandourile si manerele in culoarea masinii si atunci voi renunta si la acel autocolant de pe capacul rezervorului..dar as face acest lucru odata cu achizitionarea de praguri, prelungiri de bare si grila fata.. deocamdata am mers pe ideea de gri-negru..

Link către comentariu

frumos si dotat golfuletul tau

jantele...sunt o minunatie

sa-l rulezi sanatos multi km

Link către comentariu

ms..e al doilea golf 4 pe care-l am..primul, din pacate, a avut ceva probleme si a trebuit sa plece..saptamana viitoare voi reveni cu poze cu noile faruri, stopuri, folii si sper si eleronul..ca trebuie doar vopsit si montat

Link către comentariu

am activat astazi cateva functii:

- inchidere usi dupa plecare la 15 km/h

- bip la inchidere/deschidere usi din telecomanda

- inchidere/deschidere geamuri din telecomanda.

Din pacate nu am putut activa functia RANGE, bordul n-a permis acest lucru..

Am ramas dator cu poze cu noile faruri si stopuri..n-am avut timp..urmeaza..intre timp masina a primit si proiectoare de ceata in bara deoarece noile faruri nu mai au proiectoare incluse

Link către comentariu

Ai grija cu proiectoarele in bara ca-ti blocheaza aerul care trebuie sa ajunga la intercooler. Mi s-a zis si mie, iti zic si eu acum :icon_thumright:. Eu deasta am renuntat la ele desi cand le vad in garaj ma mananca palmele sa le pun la loc.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

da, am citit despre acest lucru..parerile sunt impartite..proiectoarele le-am pus de o saptamana si deocamdata nu am simtit nimic deosebit, daca voi observa ca masina nu mai trage, le voi da jos..oricum m-am obisnuit cu caii masinii si acum mi se par iarasi putini..

Link către comentariu

Buna, draguta masina, imi place, mai putin volanul (am eu boala asta, nu te supara :unsure: ), in rest este foarte dotata si arata excelent, mai astept nste poze.

Banuiesc ca momentan ai jantele din poza a 2-a :D

Milioane de km fara probleme!

Link către comentariu

Apropo de volan :blah_:. Cum ti-ai facut "iesirile in relief" gen voaln de R32? Si volanul meu necesita reconditionare numai ca singurul la care as merge e destul de departe (hussi) si mi-ar placea asa ceva. S-ar apropia foarte mult de volanul R32 si nici n-as da n-milioane cat pe cel original. MS

Link către comentariu
am activat astazi cateva functii:

- inchidere usi dupa plecare la 15 km/h

- bip la inchidere/deschidere usi din telecomanda

- inchidere/deschidere geamuri din telecomanda.

Din pacate nu am putut activa functia RANGE, bordul n-a permis acest lucru..

Am ramas dator cu poze cu noile faruri si stopuri..n-am avut timp..urmeaza..intre timp masina a primit si proiectoare de ceata in bara deoarece noile faruri nu mai au proiectoare incluse

Frumos golf-ul.....dar mai ai de munca la el.......intr-un final sper sa iasa cu iti doresti tu.

Cum ai reusit sa activezi toate lucrurile astea?

Link către comentariu

sa-ti traiasca :Driver:...super masina...poze,poze si iar poze !!!

Link către comentariu

Buna,

Frumos golfanul ,

Cum ai facut cu volanul, adica l-ai imbracat tu sau cum ai facut?

Si mai scriai la dotari "servo total" adica?

Frumoase jantele, punei daca poti/vrei folie peste tot adica si pe fata ca asa parca nu-i terminata masina...

Astept sa vad ce model de faruri ti-ai ales si vream sa te intreb daca stopurile pe spate sunt "full led" si dupa montare daca iti da eroare in bord (spirala de la bujiile incandescente clipaieste).

Numai bine si sa ne ti la curent cu toate noutatile...

have a good time

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos ... am si eu tot ca a ta numai ca am niste minusuri .... mai exact dotari stock ... (fara cotiere, DVD ... samd) ... oricum trage bine masinuta si nu-ti da motive sa o conduci stresat .. :ceuameni:

Link către comentariu
Buna, draguta masina, imi place, mai putin volanul (am eu boala asta, nu te supara :icon_thumright: ), in rest este foarte dotata si arata excelent, mai astept nste poze.

Banuiesc ca momentan ai jantele din poza a 2-a :D

Milioane de km fara probleme!

salutare din nou..am vazut ca m-ati mai intrebat cate ceva, n-am putut sa raspund pentru ca am fost plecat in concediu o saptamana prin tara..ce drumuri!!!..m-a cam durut sufletul..

despre volan, ce sa spun, mi-ar placea si mie cel R32, dar sunt alti bani, asa ca am incercat sa-l fac sa aduca cat mai mult.. imbracat in piele combinata, neteda cu perforata iar acele iesiri in relief le-am facut din cauciuc..toata operatiunea a facut-o cineva care se ocupa cu asa ceva

Apropo de volan :P. Cum ti-ai facut "iesirile in relief" gen voaln de R32? Si volanul meu necesita reconditionare numai ca singurul la care as merge e destul de departe (hussi) si mi-ar placea asa ceva. S-ar apropia foarte mult de volanul R32 si nici n-as da n-milioane cat pe cel original. MS

ti-am raspuns mai sus..

Link către comentariu

Cine ti-a facut volanul ca maine sunt in Brasov :icon_thumright:

Link către comentariu
Cine ti-a facut volanul ca maine sunt in Brasov :icon_thumright:

masina circula 90% din timp in brasov, unde locuiesc si lucrez, dar volanul e facut la botosani..cam departe pentru tine..

Buna,

Frumos golfanul ,

Cum ai facut cu volanul, adica l-ai imbracat tu sau cum ai facut?

Si mai scriai la dotari "servo total" adica?

Frumoase jantele, punei daca poti/vrei folie peste tot adica si pe fata ca asa parca nu-i terminata masina...

Astept sa vad ce model de faruri ti-ai ales si vream sa te intreb daca stopurile pe spate sunt "full led" si dupa montare daca iti da eroare in bord (spirala de la bujiile incandescente clipaieste).

Numai bine si sa ne ti la curent cu toate noutatile...

have a good time

salut..

despre volan am scris mai sus..ms pentru jante, le-am cautat ceva timp, dar nu-mi pare rau..

servo total, adica normal, frana, directie..nici nu stiu daca acum se mai fabrica masini fara..

urmeaza si poze noi cu faruri si stopuri, am promis ca fac inca de acum 2 saptamani..am fost plecat..acum s-o spal maine ca e dupa drumurile patriei..si-i fac poze..stopurile nu sunt full led, le vei vedea in poze si nu-mi dau nici o eroare..

numai bine

sa o stapanesti sanatos ... am si eu tot ca a ta numai ca am niste minusuri .... mai exact dotari stock ... (fara cotiere, DVD ... samd) ... oricum trage bine masinuta si nu-ti da motive sa o conduci stresat .. :D

ms, se comporta bine masina..dvd-ul nu e dotare stock..km cat mai multi fara probleme iti doresc..

Link către comentariu
Cine din Botosani ti-a facut volanul si cat te-a ajuns ?

ai pm

Link către comentariu

revin cu noi poze. masina a primit folie lumar autorizata fata si spate, as fi vrut putin mai inchise si pe fata, dar nu ar mai fi fost autorizate..

post-22656-1250074743_thumb.jpg post-22656-1250074750_thumb.jpg post-22656-1250074759_thumb.jpg

Link către comentariu

cred ca se vad traznet drl-urile pe golf 4

dupa mine ,ca si aspect sunt peste angel eyes

sa-ti lumineze drumul cat mai bine si cat mai multi km :D

LE ai grija ca o sa-ti faca condens,la mine si la multi care mai poseda asemenea faruri au facut

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!