Jump to content

un vis devenit realitate :D

kadettro

Postare recomandată

Pentru ca cel care a avut-o in Germania era un tip la vreo 40 de ani. Daca te uiti la lista dotarilor observi ca a venit din fabrica si fara embleme, probabil nu a vrut sa arate ce poate masina...nu stiu, e o parere

asta nu prea are o legatura cu jantele ... din cate stiu la edition jantele ori sunt negre ori sunt cele BBS.

Link către comentariu

Faina masina, felicitari.

O tot vedeam si eu parcata... mi-a povestit Cezar ca s-a intalnit cu tine ieri. :)

Link către comentariu

Multumesc frumos anorganix :(, foarte frumos din partea lui Cezar, m-a flesuit si dupa aia s-a oprit sa ma ajute la montaj.

Modificat de kadettro
Link către comentariu

scuze de offtopic:

@guesswho: BBS sunt si alea negre ... :D cele 2 variante pe 18" pentru edition sunt rockingham (in spite multe, cum are grecu) sau detroit (cele negre, specifice edition 30). Dar el are pe 17".

Link către comentariu

am vazut ca masina este de vanzare ...

p.s. dreadfull vezi ca jantele sunt pe 18 nu pe 17 :)

Modificat de guessWHO
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!