Jump to content

un vis devenit realitate :D

kadettro

Postare recomandată

Salut,

Alaltaieri mi-am luat si eu masina pe care mi-o doream de mult, este un GTi Edition 30 negru. Masina nu este noua dar arata ca si noua, fostul proprietar a avut grija de ea :)). E din 11.2007 are 311 cai gratie celor de la superchips, momentan nu circul cu ea ca are folii pe toate geamurile si nu am reusit sa-i dau decat una jos pentru ca era sa raman fara talon din prima zi. Masina mi se pare foarte puternica, rupe aderenta in primele 3 trepte dar sunt foarte incantat de ea, atasez si cateva poze cu "d-soara", scuze de calitatea slaba dar sunt facute cu telefonul.

cateva dotari(daca ar putea sa ma ajute cineva cu descifrarea VIN-ului sau dotarilor de pe cartea service raman dator):

-faruri bixenon

-senzori parcare spate

-computer bord

-trapa

-jante pe 18 + distantiere de 20cm fata-spate, arcuri -15mm

post-14434-1248428711_thumb.jpg

post-14434-1248428721_thumb.jpg

post-14434-1248428739_thumb.jpg

post-14434-1248428744_thumb.jpg

Modificat de kadettro
Link către comentariu

NICE...

Sa o stapanesti cu bine pt ca e puternica d-soara.

All the best

Link către comentariu

cam tare ! :))

311 cai zici? doar soft, sau mai sunt si alte modificari?

ce pret a avut?

folia o poti da jos usor, foloseste un feon, ca sa o incalzesti, astfel o sa se dezlipeasca mai usor si nu o sa ramana urme pe geam!

Link către comentariu

Chip-ul a fost pus de cel dintai proprietar din Romania, pe site la Superchips spun ca doar soft scoate 311. Folia am scos-o manual dupa ce am rupt-o intr-un colt dar mi-a ramas numai lipici pe tot geamul, m-am chinuit 2 ore sa il scot. Am facut programare astazi la un atelier care pun folii si or sa le scoata ei, oricum nu imi plac. Multumesc de aprecieri si de sfaturi.

Link către comentariu

Da are dreptate 311 cai stagi 1, oricum rupe :))

Sa o stapanesti sanatos.

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Da, super tare masinuta, si jantele imi plac foarte mult.Cu folii am patit si eu, vezi daca ai certificat (in cazul meu germania, ale mele au fost ci ca din fabrica) cu CE, poti folosi si poti sa lasi doar pe usile din spate si luneta.Daca nu are CE e mai naspa, incearca sa mergi la firmele cu folii poate convingi pe cineva sa-ti faca un certificat :)

la RAR scrie si ceva de genul

- geamurile laterale din spate si luneta nu sunt esentiale pentru vizibilitatea din interior, cand autoturismul este echipat cu oglinzi retrovizoare exterioare pe ambele parti, insa in cazul in care acestea au o transparenta modificata fata de cea stabilita prin marcajul de omologare se urmareste ca stratul aplicat ulterior sa fie uniform si sa nu creeze distorsiuni;

Sa ai bafta si sa ai grija de "ea"

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos man...la cat mai multi km fara pb.

tu esti cel care mi-a luat-o...am vb cu proprietarul exact in ziua cand ai luat-o tu :icon_rambo:

Link către comentariu
marius1982.11

Faina masinuta. Foarte puternica, apropo, vezi ca-i lipseste ornamentul si stropitorul de la far.

Si daca tot te-ai laudat cu cei 311 cai, tu sincer crezi ca masina aia poate sa ii stapaneasca pe toti? sincer, si asta nu doar in linie dreapta.

Cat consuma?

Sa ai grija de ea ca de ochii din cap ca doar o mica neatentie conteaza la asa un bolid. In rest multi km fara probleme cu ea.

Marius.

Link către comentariu

frumoasa masina, am vazut-o prin aviatiei ..

sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu
Faina masinuta. Foarte puternica, apropo, vezi ca-i lipseste ornamentul si stropitorul de la far.

Si daca tot te-ai laudat cu cei 311 cai, tu sincer crezi ca masina aia poate sa ii stapaneasca pe toti? sincer, si asta nu doar in linie dreapta.

Cat consuma?

Sa ai grija de ea ca de ochii din cap ca doar o mica neatentie conteaza la asa un bolid. In rest multi km fara probleme cu ea.

Marius.

Eu zic ca nu s-a laudat, doar si-a prezentat masina. si dc crezi ca masina nu poate stapanii 311 hp? sunt masini care am 350 si ii tine in frau foarte bine.

Link către comentariu

ornamentul de la spalatorul de far este deja comandat, la fel ca si sigla fata si sigla cu edition 30. De putere ce sa spun, am accelerat-o astazi de la 50km/h din treapta a doua si pot sa spun ca i-a derapat fundul si nu eram in curba...Am foarte mare grija cu ea, nu am luat-o sa fac curse cu ea, mi-a placut foarte mult masina si n-a mai contat cati cai avea. Daca or sa mi se para prea multi o sa ii rescriu softul pe undeva si o las stock. De consumat daca ar fi sa ma iau dupa BC ar fi pana acum 15-20% cand merg mai "tare". Masina o am de 2 zile si inca nu i-am facut o medie. Astept weekend-ul :)

Link către comentariu
fostul proprietar a avut grija de ea :)

Din pozele pe care le-ai postat nu s-ar spune ca a avut grija de ea,ori e prafuita si pozele sunt de slaba calitate ori vopseaua e cam matuita..iar cand am vazut ca lipseste si o parte din bara m-ai convins :)

P.S Cam urat sa nu-i pui folie legalizata la asa o masina si sa ii pui de obor...

Oricum important e sa ai tu grija de ea de acum inainte si sa o stapanesti sanatos! Numai Bine!

Link către comentariu

Foarte tare masina , mai ales la pretul asta... :) ,sa mergi atent cu ea.Ultima data cand am vazut-o avea computerul stricat.L-ai reparat tu?

Link către comentariu

masina e pur si simplu superba.am vazut-o acum in aviatiei,parcata langa romenergo.

Link către comentariu

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos!

cu avutul grija de ea ... au mai zis si ceilalti colegi.

in al doilea rand jantele nu sunt de edition 30, sunt de gti normal.

legat de optiuni ed. 30 are destul de multe stoc si dupa ce se vede din poze ar mai fi xenon, cotiera, climatronic si eventual daca are alarma, depozitare, care nu se pot vedea si cd playerul daca e 300 sau 500.

iar pretul .... "pomana" dupa parerea mea.

Modificat de lile
Link către comentariu

Computerul de bord nu era stricat, dadea eroare de becuri arse avea leduri puse peste tot, si pe pozitii si pe luminile de la placuta de inmatriculare dar s-a rezolvat la porsche, au schimbat acolo tot. Masina nu o spal de prea multe ori, eu stau pe Calea Floreasca si daca spal masina astazi maine are praf de 2-3 mm. Asta este tara noastra...Cu ornamentul...cum am spus si mai sus :) iar folia era autorizata dar doar pe spate, aseara am dat-o jos si geamurile spate si luneta au o tenta apropiata de folie asa ca sincer nu il inteleg pe "fostul" de ce a mai pus-o...inca o data, multumesc de aprecieri

Modificat de kadettro
Link către comentariu

De ce va mirati de 311cp? Vine din fabrica cu 230cp si cu un cip-cirip (Supercips) se ajunge acolo plus ca diferenta de la GTI la GTI Edition 30 este ca are multe subansambluri de la S3, deci...

Eu am mers cu masina lui Grecu Edition 30 + soft si se urca pe pereti, frane nu avea, o mai pot confirma multi Fusco, Nadir, etc.

Link către comentariu

Uite aici o lista a dotarilor (contine, cred, toate codurile din portbagaj de care ai spus). Nu stiu de ce, este de 2 ori uploadata poza nr.2

Enjoy!

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

il cunosc pe primul proprietar al masinii. rupe masina, ai facut o afacere cu ea. cel de la care ai luat-o nu a tinut-o decat aproximativ 3 luni. si de masina asta chiar s-a avut grija. numai bine, sa ai grija de ea.

Link către comentariu
sunt curios de ce are jante normale si nu de edition

Pentru ca cel care a avut-o in Germania era un tip la vreo 40 de ani. Daca te uiti la lista dotarilor observi ca a venit din fabrica si fara embleme, probabil nu a vrut sa arate ce poate masina...nu stiu, e o parere

Link către comentariu
  • 1 month later...

am uitat sa imi modific contul .... :icon_thumright:) adik primu in romania propietar ... felicitari pt masinuta e superba si foarte tare

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

intre timp domnul radu si-a pus RCD 510 :) (l-am cunoscut si eu ieri, trecand pe la el prin zona :D) masina e chiar ok ..

sa o stapanesti sanatos, ai grija de ea !

Modificat de Dreadfull
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!