Jump to content

Audi A6 Avant

L e v Y

Postare recomandată

Salutare !!

Sa va prezint si eu "bijuteria" mea !

Este un A6 C5 AvanT din 2oo3 , motor 1.9 TDi , 131 cp , 6 trepte , cod motor AvF .

Albastru metalizat , Folie omologata spate , jante pe 16' , cauciucuri Eagle F1 , Etrierele vopsite cu Foliatec rosu , Xenon pe faza scurta , spalator la far ,

Alarma antiefractie ...

Interior piele bej cu inserti de mahon , sistem audio BOSE 8 + 1 cu magazie de cd`uri , ParcTronic , Dublu Climatronic , BC , CC , 10 airbag`uri , Oglinzi heliomate , incalzite si pliabile electric , scaune incalzite si reglabile electric ... Daca mai imi aduc aminte .. o sa mai adaug ... :icon_thumright: Sau daca ii fac ceva upgrade`uri !

PozE !

Modificat de L e v Y
Link către comentariu

Poze ? Frumoase dotari, am avut si eu un A6 la fel, dar berlina, si cu motorul de 2.5 de 180CP ...

Link către comentariu

Draguta masina, sa ai grija de ea si multi km fara probleme, parca ziceai ca etrierele ai vopsit cu rosu, erau niste poze cu etriere albastre!

Link către comentariu

Mea culpa !! Cu albastru RS au fost vopsite ... nu stiu de ce naiba am scris rosu ! :) Prea multa lume cu rosu ....

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!