Jump to content

VW Golf 4 1.6 16V Variant

danut82

Postare recomandată

Am tot amanat acest lucru dar a venit si momentul sa-mi prezint "balena" mea :)

VW Golf 4 - 11/2001 - 105 CP AZD - Special

Sunt proprietarul ei din toamna lui 2008. Mi-am ales modelul variant pentru ca prietena are un Fiesta in 2 usi (nu-mi plac masinile cu 2 usi) si in plus acum am spatiu pt undite :D .

Motorul este cel de 1.6 16V AZD, un motor silentios, nici economic dar nici gurmand si nervos cand trebuie. Pretentios cu benzina de Romania in special cu cea de 95, numai ca il hranesc cu 99+.

Cutia este cea clasica in 5+1 rapoarte.

Culoarea: Black Magic Pearl Effect

Jante dragute 205/55/16 incaltate cu Dunlop Sport 91V

Interiorul fiind dotat cu urmatoarele:

- 4 geamuri electrice cu tenta verzulie

- Oglinzi electrice,incalzite cu nuanta albastruie

- AC manual

- BC mic

- MP3 Player Kenwood cu 4 difuzoare si 4 twetere

- Cotiera spate

- ABS, ESP

- 4 airbag-uri

Modificari inca nu i-am facut, nu prea a fost timp si perioada asta si-a cam spus cuvantul la buzunar.

Pe viitor urmeaza : cotiera fata si folie pe geamurile din spate si eventual o toba finala sport finuta.

Cand am cumparat-o avea 114.150km si acum are 133.650 km. Probleme = 0 si sper ca tot asa fie....

Pozele sunt ceva mai vechi dar o sa revin si cu unele proaspete.

Imag017.jpg

DSCF1281.jpg

Imag012.jpg

-

Link către comentariu

Frumoasa masinutza :) sa o folosesti sanatos fara evenimente neplacute in trafic...

Ai avut probleme cand ai hranit-o cu benzina de 95? Si masina mea e la fel...si mi-ai trezit interesul la chestia cu benzina...de unde alimentezi acum si ce cifra octanica?

Link către comentariu

Sincer nu am avut probleme cand am alimentat cu benzina de 95, nu-i recomandat pt tipul meu AZD sa folosesc 95 decat rar cand nu am de unde alimenta cu 98. 99% din plinurile de benzina le bag de la MOL EVO 100 sau daca nu de la Petrom 99+.

Bafta

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

"Balena" mea s-a ales cu o bobina de inductie noua, noroc ca nu m-a lasat cand eram la drum. Cumparat una bucata bobina de inductie marca Beru si inlocuita cu cea veche, personal cu ajutorul forumului . Toata treaba a durat mai putin de 5 minute. Cu aceasta ocazie verificat si bujiile si curatat bujiile. Nu am avut la mine laptopul sa sterg eroarea din bord cand m-i s-a stricat bobina dar a disparut singura a 2 a zi. Urmeaza in curand poze noi cu mici noutati.

Modificat de danut82
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!