Jump to content

vw golf4

bobo_avr

Postare recomandată

Salut asta e golful meu 2003 model gt sport 1.6 16v.ca dotari 8 airbagauri,scaune sport incalzite,esp,senzori ploaie,climatronic,spalator faruri,suspensie sport din fabrica.

Mai are jante aliaj 17" cauciucuri 225/45 si folie.

post-46379-1248204964_thumb.jpg

post-46379-1248204980_thumb.jpg

post-46379-1248204995_thumb.jpg

post-46379-1248205008_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa! :( Imi plac jantele la nebunie...Se potrivesc de minune...insa pleoapele...parca nu merg cu grila aia!

Sa ai grija de ea ca e tare frumoasa!

L.E Singurele lucruri pe care le-as modifica: Pleoapele eject, oglinda dreapta schimbata cu una normala(ca pe stanga).

Modificat de nervoss
Link către comentariu

Multumesc o sa am.

Alte poze:

post-46379-1248250787_thumb.jpg

post-46379-1248250802_thumb.jpg

post-46379-1248250815_thumb.jpg

post-46379-1248250827_thumb.jpg

Modificat de bobo_avr
Link către comentariu

Jantele fac toata masina. Destul de rare la noi pe dimensiunea de 17 :). Asa a venit sau le-ai pus ulterior?

Link către comentariu

Frumoasa masina si e si dotata :) S-o stapanesti sanatos! :Driver: Culoarea e perlata sau mi se pare mie? ;)

Link către comentariu

Multumesc nu nu e perlata. :)

Modificat de bobo_avr
Link către comentariu

cum s-a mai spus ,jantele o fac sa arate intr-un mare fel

km cat mai multi si drum intins :)

Link către comentariu

nimic nou din partea mea...am aceeasi parere cu colegii..jantele alea Doamne :icon_thumright: Long Beach

Link către comentariu

Mie imi plac ceasurile din bord si volanul. Si eu am volan tot in 3 spite pe golf 4, insa e acela rotunjit. L-ai schimbat tu, pentru ca am impresia ca e modelul de pe golf 5.

Oricum, sa o stapanesti cu placere!

Link către comentariu

imi permit sa iti raspund eu, steffitac: Volanul este specific echiparii GT Sport.La fel il am si eu :) ;este ceva deosebit.

Si a mea(tot GTS,dar variant) a venit cu jante de 17 dar le-am schimbat cu unele de 16(motiv: amortizoare sport si nu prea merg pe la noi...desi dau minunat optic)

Sa o stapanesti sanatos!!

P.S. Sunt masini rare.

Link către comentariu

Are dreptate Skittles,nu am schimbat volanul asa a venit masina. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 9 months later...
  • 2 months later...

Bobo e super super masina, la motorizari ne asemanam dar la dotari trebuie sa recunosc m-ai facut..clar!!!!!!!!

Sa sti k astept mai multe modificari de la tine...poate faruri cu angel,stopuri pe led,un bad boy look cva de genu ....

App poate mi-o dai si mie la o tura sa vad qm trage q jantele de 17'' poate ma convinge sa imi pun si eu... :biggrin:

Take care & drive safe !!! :)

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Intradevar modelu asta e mai rar intalnit.

Link către comentariu
  • 3 months later...

CARE MAI VRETI JANTE DE ASTE, AM EU SI LE VAND :D, DOAR K AR TREBUI VOPSITE AU CEVA ZGARIETURI MA GASITI PE MESS : adrianis_85

O POAZA

Link către comentariu

ce folie ai ?adica transparenta de cat?

tipsurile mergeau integrate in bara,decupai putin si le ridicai cativa cm.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Folia e lumar asa am aduso din germania si doar la transparenta asta e omologata mai mult nu.oricum nu e prea inchisa si nici nu stiu ce transparenta are.treaba cu tipsul si decupatul inca nu le am facut pentru ca vreau sa pun o finala.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ma pregatesc pentru un downgrade mi am cumparat kit de suspensie normala m am cam saturat de suspesia sport,maine sper sa o pun pe masina.

post-46379-0-75344900-1301902052_thumb.j

Modificat de bobo_avr
Link către comentariu

Nemuritorul AZD :X , jantele super , pacat ca esti nevoit sa schimbi suspensia ca arata f bine asa dar o masina trebuie sa fie si practica :-< succes cu ea :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!