Jump to content

ARS - Golf 4 1.9 - "25 Year package"

biszak

Postare recomandată

M-am gandit sa vopsesc cumva janta la masina, model MONTREAL I 16".

Oare cum ar fi mai bine?

Sau e cam tiganie?

Dati si voi cu parerea ;)

post-29570-0-85981000-1301304024_thumb.j

post-29570-0-58368000-1301304042_thumb.j

post-29570-0-22374300-1301304054_thumb.j

post-29570-0-38917000-1301304079_thumb.j

post-29570-0-09598900-1301304088_thumb.j

post-29570-0-24210400-1301304100_thumb.j

post-29570-0-84473700-1301304113_thumb.j

post-29570-0-65671100-1301304121_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• biszak

28

• BogdanS

3

• steffan

3

• volnick1986

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu zic sa le lasi asa pentru ca arata foarte bine, sau eventual sa le faci doar contur rosu cum ai facut la faruri.

Multumesc.

Toate bune!

Link către comentariu

Si eu am tot Montreal I ... si ma gandeam sa le vopsesc,apoi mi-a venit ideea cu colantare (in caz ca nu imi place, scot autocolantul, si gata), iar daca imi place,sa le vopsesc.singura problema e ca NU mi-a venit nici o idee de care sa zic : "asa ar arata SUPER",sau : "se potriveste 100% " :(

Ma gandesc in situatia ta... daca tot ai grila cu liniile alea rosii,pui si pe janta ceva rosu.Ideea cu marginea neagra e ok ... dar parca as prefera un negru lucios(eu cam la asta ma gandeam).

iti urez succes !

Modificat de monkeyfqa
Link către comentariu

eu zic sa le lasi asa pentru ca arata foarte bine, sau eventual sa le faci doar contur rosu cum ai facut la faruri
icon_thumright.gif
Link către comentariu

No, multumesc pt replay-uri...

Da Volnick e PS :) , ideea este ca as schimba neaparat ceva la janta si cum fizic nu pot, as face un paint-job :)

Orice modificare as face, prima data cu autocolant, ca cum zicea monkeyfqa, pot sa dau jos.

Si mie varianta 4 sau 5 merge mai bine.

Mai astept pareri, si vad ce fac!

@Stefan - eram sigur ca asta vei spune, eram 100%

Si varianata lui Stefan...

post-29570-0-51508100-1301327930_thumb.j

Link către comentariu

Ultima poza e cea mai meseriasa; daca insa vrei neaparat sa-i schimbi ceva la aspect si vrei tu musai rosu, as incerca ceva de gen poza 4 dar unde e vopsit cu negru, sa fie vopsit cu rosu (adica, o dunga rosie mai groasa). Desi, cred ca tot "clean look e cel mai decent.

Link către comentariu

nu iti vopsi ma jantele ca arata bine asa ;) asta doar daca nu ti-s zgariate prea tare.. dar din poze nu vad sa iti fie zgariate.

ai ce ai tu cu dungile rosii din cate vad :))

numa bine ursule

Modificat de AdiBr
Link către comentariu

Nu, Jantele nu sunt zgaraiate, nici lovite, sunt ok ca si aspect dar m-am plictisit de ele, asa ca am zis le vopsesc cumva...

Nu neaparat cu dungi rosii, a fost doar o idee, dar poate le fac albe, ca imi place cum arata.

Link către comentariu

daca tot le faci in photoshop ... ia incearca(daca ai chef/vrei/iti place ideea) sa le facii in interiorul spitelor si pe marginea lor(sper ca ma intelegi cum explic)un strat lucios(gen nichel sau crom).Ar arata OK din punctul meu de vedere .... dar nu stiu daca s-ar potrivi cu caroseria ...neavand nimic altceva cromat(in afara de semne-la mine semnele sunt negre...)

Link către comentariu

@monkeyfqa - salut, da asta e nu pot sa le fac cromate ca deja prea multe culori, si nu am crom pe masina in afara de semne....si ar fi si mai complicat de realizat ca sa reziste la timp, si mizerie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!